Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Αδιανόητη τραγωδία: Πέθανε μωρό 6 μηνών – Το ξέχασαν οι γονείς στο αυτοκίνητο

Ειδήσεις
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΕΙΔΗΣΕΙΣΘΑΝΑΤΟΣ
by Konstantina S 03.08.2024 10:51
Konstantina S 03.08.2024 10:51
0

Μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, καθώς ένα αγοράκι 6 μηνών πέθανε από θερμοπληξία ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητο.

Θρήνος: Πέθανε μωρό 6 μηνών

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, καθώς ένα μωρό 6 μηνών πέθανε από θερμοπληξία, όταν ένας από τους γονείς του, το ξέχασε στο αυτοκίνητο νομίζοντας πως το έχει πάει στον παιδικό σταθμό, με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΗΠΑ: Πέθανε από θερμοπληξία μωρό 6 μηνών που το ξέχασαν στο αυτοκίνητο
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ABC News, ανακάλυψαν το μωράκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το απόγευμα της Τρίτης (30/7) αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Το γραφείο του σερίφη στην περιοχή East Baton Rouge όπου διέμενε η οικογένεια, δήλωσε ότι ο ένας γονιός συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί όταν πήγε να πάρει το μωρό από τον παιδικό σταθμό στο τέλος της ημέρας.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το γραφείο του ιατροδικαστή διενεργεί αυτοψία προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο καιρό έμεινε το παιδί στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον οργανισμό για την ασφάλεια των παιδιών στα αυτοκίνητα, KidsAndCars.org, περισσότερα από δώδεκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στις ΗΠΑ αφού οι γονείς τους τα άφησαν σε οχήματα με υψηλή θερμοκρασία.

Συγκλονίζουν οι φίλοι του 26χρονου Γιώργου που πέθανε στα Τρίκαλα την ώρα που δούλευε σε ταβέρνα

«Πέταξες μακριά μας σαν αετός» γράφει ένας φίλος του 26χρονου Γιώργου που πέθανε ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος τα Τρίκαλα.

Συγκλονίζουν οι φίλοι του 26χρονου Γιώργου

Ο 26χρονος κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν ως ψήστης σε ταβέρνα της πόλης. Παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Έφυγες νωρίς, φίλε μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου», γράφει ένας φίλος του στα social media.

Στο παρελθόν ήταν ποδοσφαιριστής στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Άνθρωπος που τον γνώριζε από την ομάδα έγραψε ότι ήταν «ένα χαμογελαστό παιδί που έτρεχε για όλα […] καλό και φιλότιμο παιδί».

Θρήνος για τον 26χρονο Γιώργο που κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σε ταβέρνα της πόλης

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Θρήνος: Για τον 26χρονο Γιώργο που κατέρρευσε

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Τρίκαλα μετά τον ξαφνικό θάνατο του 26χρονου Γιώργου, που κατέρρευσε μέσα σε ταβέρνα της πόλης, στην οποία εργάζονταν ως ψήστης, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του, εκφράζουν την θλίψη τους μέσα από τα social media για την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου.

Το βράδυ του τραγικού γεγονότος, ο 26χρονος που εργαζόταν σε ταβέρνα ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και τις προσπάθειες των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η τοπική κοινωνία παραμένει βυθισμένη στο πένθος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου, σύμφωνα με το trikalanews.gr.

Η τραγωδία σημειώθηκε στα «Μανάβικα». Ο άτυχος νέος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Τραγωδία: Ζευγάρι «έσβησε» με λίγες ώρες διαφορά – Το παράξενο παιχνίδι της μοίρας

Διπλό πένθος για οικογένεια στην Πάτρα, μετά την απώλεια ανδρόγυνου με διαφορά λίγων ωρών.

Θρήνος: Ζευγάρι «έσβησε» με λίγες ώρες διαφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», αρχικά «έσβησε» η γυναίκα 65 ετών και ακολούθως ο σύζυγός της 69 χρόνων.

Η γυναίκα έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη, όταν, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι της και ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας «έφυγε» και ο άνδρας της, αγνοώντας την ξαφνική απώλεια της συζύγου του…

Νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας». Τραγική ειρωνεία; Η 65χρονη διεκομίσθη στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου βρισκόταν ο άνδρας της.

Συγκλονισμένοι από το τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας, τα αδέλφια, συγγενείς και όλοι όσοι γνώριζαν το ζεύγος Αντωνόπουλου.

Η κηδεία τους θα τελεστεί το Σάββατο στις 12μ. από τον ιερό ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Β’ Κοιμητήριο Πατρών.

Πέθανε στα 38 της πασίγνωστη Δημοσιογράφος – Το πάλεψε γενναία

Ο θάνατος της νεαρής δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, με τον θείο της, Τέρενς Κουίκ, να εκφράζει την απεραντοσύνη του πένθους του μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media.

Θρήνος: Ο θάνατος της νεαρής δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή

Η Τίνα Αλεξανδρή, μια πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο θείος της, Τέρενς Κουίκ, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με ένα συγκινητικό μήνυμα, εξυμνώντας τη δύναμη και το χαμόγελό της.

Ο Τέρενς Κουίκ, περήφανος θείος της αδικοχαμένης δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε την Τίνα ως μια δυναμική και χαρούμενη γυναίκα που αγάπησε τη δημοσιογραφία.

Η ξαφνική απώλεια της Τίνας Αλεξανδρή σόκαρε τους συναδέλφους και τους οικείους της, με τον θείο της, Τέρενς Κουίκ, να εκφράζει τον πόνο του δημόσια.

Η Τίνα Αλεξανδρή, μια ταλαντούχα δημοσιογράφος με λαμπρό μέλλον, έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Η ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ
Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY.

Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA.

Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται.

Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Το πάλεψε γενναία.

Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης, η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου, ακόμα και στα δύσκολα.

Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον Υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο.

Νιώθω συντριβή.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου η κηδεία της Παναγιώτας Αλεξανδρή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη συνάδελφο Παναγιώτα (Τίνα) Αλεξανδρή, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη που έδινε επί μήνες, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, σπούδασε στη συνέχεια δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας τίτλο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην κοινωνική πολιτική.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Τ/Σ «Mega Channel», όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως βοηθός αρχισυντάκτη σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή υπήρξε μια ευγενική, αφοσιωμένη και εργατική συνάδελφος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος, την σεμνότητα και τη συναδελφική αλληλεγγύη. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και πάντα πρόθυμη να τους συμπαρασταθεί σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει στους οικείους της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και αποχαιρετά τη συνάδελφο που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Η εξόδιος ακολουθία για την Παναγιώτα Αλεξανδρή θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πέθανε η δημοσιογράφος του MEGA, Τίνα Αλεξανδρή
Σε μια είδηση τώρα που μας βύθισε όλους στο MEGA στον πόνο και τη θλίψη. Μια εξαίρετη συνάδελφος, ένα σπάνιο πλάσμα κι άριστη επαγγελματίας, η Τίνα Αλεξανδρή «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών βυθίζοντας όλους μας στο πένθος.

Όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ η Τίνα μας υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας. Διακρίθηκε για το ήθος και την σεμνότητά της. Ήταν πολύ αγαπητή σε όλους μας και πάντα στο πλάι μας με ένα πολύ ζεστό χαμόγελο.

Έως την τελευταία στιγμή η Τίνα πάλευε με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία, δίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καλό σου ταξίδι, Τίνα μας.

Τραγωδία: 26χρονος πατέρας ενός μικρού παιδιού ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία σε ταβέρνα και πέθανε

Τραγωδία στα Τρίκαλα με 26χρονο ψήστη γνωστής ταβέρνας στα Μανάβικα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έπεσε νεκρός.

Τρίκαλα: Τραγωδία με 26χρονο, κατέρρευσε σε ταβέρνα και πέθανε

Η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Τρίκαλα: Νεκρός 26χρονος ψήστης γνωστής ταβέρνας
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 26χρονος ψήστης γνωστής ταβέρνας στα Μανάβικα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έπεσε νεκρός.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, αλλά και των γιατρών στο νοσοκομείο της πόλης όπου μεταφέρθηκε, ο 26χρονος κατέληξε.

Ο νεαρός άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Θανατηφόρο τροχαίο: Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό στα όρια της Αιτωλοακαρνανίας.

Θρήνος: Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο

Μία γυναίκα 50 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε.

Το θανατηφόρο τροχαίο στην Ιόνια Οδό, κοντά στη Ρίγανη, έγινε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Αυγούστου στο ρεύμα προς Αντίρριο στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την Αστυνομία.

Ακόμη δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Θρήνος για τον 28χρονο Μάκη που πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του

Λευκάδα: Στο πένθος βυθίστηκε η Βασιλική και όχι μόνο, στο άκουσμα του θανατηφόρου τροχαίου που έγινε στο 2ο γεφύρι από Πόντι προς Βασιλική.

Θρήνος: Για τον 28χρονο Μάκη

Ένα νέο παιδί μόλις 29 ετών ο Μάκης Αργυρός έχασε τη ζωή του ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του. Την μέρα που όλοι νωρίτερα του εύχονταν χρόνια πολλά.

Ένα νέο παιδί που έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε ενώ οδηγούσε τη μηχανή του με αυτοκίνητο.

Η Βασιλική βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στο 2ο γεφύρι από Πόντι προς Βασιλική.

Ο Μάκης Αργυρός, ένα νέο παιδί 29 ετών, έχασε τη ζωή του την ημέρα των γενεθλίων του. Ο άτυχος νέος, οδηγώντας τη μηχανή του, ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Κλαίει» όλη η Ελλάδα: Πέθανε o Νίκος Κυριακίδης – Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου του

Ο Νίκος Κυριακίδης, ο οποίος είχε υποδυθεί τον «Νιόνιο τον Speed», στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», έφυγε από τη ζωή.

Θρήνος: Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 54 χρονου ηθοποιού, γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από αυτό τον μικρό ρόλο του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», πάλεψε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες αλλά δεν τα κατάφερε.

«Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγάρακη! Καλό ταξίδι Νίκο…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε το ποστ του Σπύρου Μπιμπίλα:

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε σε κηδεία: Νεκρή η 32χρονη κόρη την ώρα που έβαζαν την μάνα της στον τάφο

32χρονη πέθανε από έμφραγμα την ώρα της ταφής της μητέρας της που «έφυγε» από κορονοϊό

Θρήνος: 32χρονη έσβησε την ώρα της κηδείας της μητέρας της

Μια ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε στην Βρετανία την ώρα της ταφής ενός θύματος του κορονοϊού.

Η 32χρονη Λόρα Ρίτσαρντς δεν άντεξε και κατέρρευσε την ώρα που κηδευόταν η μητέρα της Τζούλι.

Όλα έγιναν σε νεκροταφείο στο Γουοργουικσαιρ την περασμένη Τρίτη. Όπως περιέγραψε η αδερφή της 32χρονης, η οποία δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην κηδεία καθώς είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, την ώρα που γινόταν η ταφή η αδερφή της άρχισε να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και κρατούσε το στήθος της.

Η ανιψιά της που ήταν μαζί της την έβαλε να καθίσει και προσπάθησε μαζί με όσους βρίσκονταν τριγύρω να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Όμως δεν τα κατάφεραν. Η καρδιά της στην κυριολεξία ράγισε.

Έπιανε το στήθος της και φώναζε «δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Η 45χρονη δήλωσε: «Την ώρα που τοποθετούσαν την μητέρα μου στο έδαφος, η Λόρα ξαφνικά είπε: ‘Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω’. Και είχε τα χέρια της στο στήθος της. Η κόρη μου της είπε να καθίσει και έβαλε ένα παλτό γύρω από τους ώμους της, αλλά μόλις και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει ή να αναπνεύσει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι προσπάθησαν να την βοηθήσουν. Ακόμη και ο νεκροθάφτης. Αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, γιατί υπέστη καρδιακή προσβολή. Το να χάσεις την αδερφή σου στην κηδεία της μητέρας σου είναι σαν ταινία τρόμου. Ήταν μόλις 32 ετών»

Η Λόρα τελικά θάφτηκε δίπλα στην μητέρα της μια ημέρα αργότερα.

Νεκρός ο Μιχάλης Τζανάκης: «Έσβησε» μόλις στα 56 του, απαpηγόpητες η σύζυγός και οι 3 κόρες του

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του συγγραφέα Μιχάλη Τζανάκη έχει βυθίσει σε πένθος τους οικείους και τους θαυμαστές του.

Θρήνος: Νεκρός ο Μιχάλης Τζανάκης

Ο Μιχάλης Τζανάκης απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί για νοσηλεία.

Ο Τζανάκης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους. Επαγγελματικά, εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στην 7η ΥΠΕ Κρήτης και, εκτός από αυτό, συνεισέφερε με τη συγγραφή άρθρων τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο. Από τα τέλη του προηγούμενου έτους, ο Μιχάλης Τζανάκης είχε αναλάβει μια σφοδρή “μάχη” με τον καρκίνο.

Ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, έκανε την εξής δήλωση:

«Η απώλεια του καλού φίλου Μιχάλη Τζανάκη σε ηλικία μόλις 56 ετών, προκαλεί συναισθήματα θλίψης και πόνου. Πνεύμα ελεύθερο και ανήσυχο, πένα δημιουργική και με εύστοχες επισημάνσεις, άνθρωπος με έντονο το κοινωνικό αποτύπωμα σε κάθε πτυχή της δράσης του, ο Μιχάλης Τζανάκης πέτυχε στην τόσο σύντομη διαδρομή του να αφήσει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη.

Στην οικογένειά του απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια.».

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Ο ελληνικός σταυρός μπαίνει στα φανάρια – Τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνεις

    30.11.2025 23:58
  • Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

    30.11.2025 23:52
  • Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και σοκάρει

    30.11.2025 23:29
  • Λούτσα: Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήρθε για την ορκωμοσία της κοπέλας του και σκοτώθηκε – «Δυστυχώς είναι το παιδί μου…»

    30.11.2025 22:34
  • Έκτακτo για π.Αντώνιο – Τούμπα όλα στην υπόθεση

    30.11.2025 20:27
  • Έκτακτo για Σπύρο Μπιμπίλα

    30.11.2025 19:58
  • «Γιατί με πολεμάτε ακόμα;»: Πλάνταξε στο κλάμα ο Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε πως η μικρή Λυδία άλλαξε επίθετο

    30.11.2025 19:15
  • ΣΟΚ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    30.11.2025 18:59
  • Οι δίδυμες αδελφές παντρεύτηκαν τον ίδιο άνδρα: δείτε πώς έμοιαζαν την ημέρα του γάμου τους

    30.11.2025 18:46
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραλύει η χώρα για δύο ημέρες

    30.11.2025 18:22

Δημοφιλή

04.12.2025 23:59

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

04.12.2025 23:34

Κακοκαιρία Byron: Κατολισθήσεις και πλημμύρες έφεραν οι βροχοπτώσεις

04.12.2025 23:14

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5...

04.12.2025 22:42

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ME 400 EΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

04.12.2025 22:17

Έκλεισαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Ουρές χιλιομέτρων

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

Πρόσφατα

04.12.2025 23:59

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

04.12.2025 23:49

Γιατί πρέπει να αφήνουμε το κλειδί πάντα στην πόρτα το βράδυ; Τι...

04.12.2025 23:34

Κακοκαιρία Byron: Κατολισθήσεις και πλημμύρες έφεραν οι βροχοπτώσεις

04.12.2025 23:14

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5...

04.12.2025 22:42

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ME 400 EΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

04.12.2025 22:17

Έκλεισαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Ουρές χιλιομέτρων

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:38

Η υπερβολική κατανάλωση αυτών των 4 φαγητών καθημερινά θα καταστρέψει ακόμη και...

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

04.12.2025 20:58

Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Χρυσούλας Διαβάτη – Μόλις έγινε γνωστό

04.12.2025 20:30

Αuτά είναι τα 3 ζώδια που το μυαλό τους στροφάρει με χίλια...

04.12.2025 20:05

Βόμβα στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Καλογήρου: Του έκοψαν το

04.12.2025 19:45

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ξεκινούν οι πληρωμές, πώς να το υπολογίσετε

04.12.2025 19:33

Ανακαλείται πασίγνωστο προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ – Περιέχει επικίνδυνη...

04.12.2025 19:16

Πώς μας προειδοποιεί το συκώτι ότι είναι υπερφορτωμένο

04.12.2025 19:04

Παρασκευή Κουτσαΐδη: H τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

04.12.2025 18:52

Κακοκαιρία: Ισχυρός πυρήνας καταιγίδας στη Δυτ. Αττική – Στο «κόκκινο» 7 περιοχές...

04.12.2025 18:28

Συγκλονιστικό βίντεο: Χείμαρρος «κατάπιε» ΙΧ – Τρεις άνθρωποι σώθηκαν την τελευταία στιγμή

04.12.2025 18:19

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 17:50

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια – Κερδίζουμε ή χάνουμε μια...

04.12.2025 17:39

Κακοκαιρία Byron: Νεροποντή στην Αττική – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι

04.12.2025 17:10

Διαζύγιο βόμβα για πασίγνωστη κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης, σoκ στην ελληνική showbiz

04.12.2025 16:29

ΣΟΚ τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους αγρότες

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here