Ζευγάρι Παντρεύεται Και Βαφτίζει Το Μωρό Του Μαζί Με Την Υιοθετημένη Σκυλίτσα Τους! - Fanpage

Ζευγάρι Παντρεύεται Και Βαφτίζει Το Μωρό Του Μαζί Με Την Υιοθετημένη Σκυλίτσα Τους!

Ζευγάρι Παντρεύεται Και Βαφτίζει Το Μωρό Του Μαζί Με Την Υιοθετημένη Σκυλίτσα Τους!

Ζευγάρι: Για την Ραφαέλλα και τον Μιχάλη ήταν κάτι αυτονόητο. Αλλά δεν παύει να αποτελεί είδηση και να πρέπει να καταγραφεί για να γίνει για όλους μας σιγά σιγά αυτονόητο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως τα ζώα που υιοθετούμε είναι ισότιμα μέλη της οικογένειας μας.

Η Ραφαέλλα και ο Μιχάλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και βάφτισαν το μωράκι τους την Κυριακή 5 Ιουνίου στην πόλη των Χανίων Κρήτης.

Σ΄ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους, η λατρεμένη τους σκυλίτσα Precious.

Όταν η Precious μπήκε στη ζωή τους

Πριν από μερικά χρόνια η Precious είχε βρεθεί σε άθλια κατάσταση στην περιοχή των δικαστηρίων αφού η «οικογένεια» της την εγκατέλειψε επειδή αρρώστησε. Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων « Η Προστασία των Ζώων» αφού την περιέθαλψαν κατάφεραν να της βρουν την καλύτερη οικογένεια. Η Ραφαέλλα και ο Μιχάλης άνοιξαν το σπίτι και την αγκαλιά τους στην Precious αλλάζοντας όλη τη ζωή της που λίγο έλειψε να χάσει εξαιτίας των ανεύθυνων πρώην «κηδεμόνων» της.

H πανέμορφη Precious, ηλικίας 7,5 ετών, στολίστηκε και συμμετείχε ενεργά στη χαρά των κηδεμόνων της που μετά το γάμο τους βάπτισαν και το μωράκι τους. Η Precious έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νέο μέλος της οικογένειας της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη της.

«Η διακόσμηση ήταν αφιερωμένη και στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. H Ραφαέλλα και ο Μιχάλης επέλεξαν τις προσκλήσεις από τον «Ορίζοντα», αλλά οι μπομπονιέρες έγιναν με τη βοήθεια του συλλόγου μας ώστε να μας προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων της πόλης των Χανίων. Ευχαριστούμε θερμά τη Ραφαέλλα και το Μιχάλη και τους ευχόμαστε μια ζωή όλο χαμόγελα και υγεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα Φραδελάκη για τα υπέροχα ταμπελάκια που μας έφτιαξε αφιλοκερδώς» αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων».

Αφήστε το σχόλιο σας: