Παράδεισος Για Σκύλος: Γνωρίστε Το Καταφύγιο Της Κόστα Ρίκα Που Ζουν Πάνω Από 1200 Σκυλιά! (vid) - Fanpage

Παράδεισος Για Σκύλος: Γνωρίστε Το Καταφύγιο Της Κόστα Ρίκα Που Ζουν Πάνω Από 1200 Σκυλιά! (vid)

Παράδεισος Για Σκύλος: Γνωρίστε Το Καταφύγιο Της Κόστα Ρίκα Που Ζουν Πάνω Από 1200 Σκυλιά!

Σκύλος: Ένας παράδεισος για σκύλους στη Κόστα Ρίκα. Με το σλόγκαν «κάθε ημίαιμο είναι μια μοναδική ράτσα», το Territorio de Zaguates μας παρακινεί να υιοθετούμε περισσότερο.

Μπορεί το Isle of Dogs, η καινούρια ταινία του Wes Anderson όπου «πρωταγωνιστεί» μια αγέλη σκυλιών που ζει απομονωμένη σε ένα νησί, να αποτελεί μια animation δυστοπία, ωστόσο ένας αληθινός κόσμος γεμάτος σκυλιά, που υπάρχει στην Κόστα Ρίκα, αναδεικνύεται σε αληθινό παράδεισο για τα αδεσποτάκια.

Ο λόγος για το καταφύγιο Territorio de Zaguates ή «Γη των Αδέσποτων», δημιουργία ενός ζευγαριού, των Lya Battle Alvaro Saume, που πριν από οκτώ χρόνια υιοθέτησαν ένα αδέσποτο και σήμερα έχουν φτάσει να φιλοξενούν περισσότερα από 1.200 σκυλιά!

Χιλιάδες πρώην αδεσποτάκια, που δεν βρήκαν ποτέ ένα σταθερό σπίτι επειδή, για παράδειγμα, ήταν μονόφθαλμα, τριποδάκια ή απλά ημίαιμα, σήμερα απολαμβάνουν τη φροντίδα του ζευγαριού και των φιλόζωων εθελοντών που απασχολούνται σε αυτό το αγρόκτημα των 1.500 στρεμμάτων.

Οι ιδιοκτήτες του Territorio de Zaguates προσπαθούν να περιορίσουν, ωστόσο, τον τετράποδο πληθυσμό του αγροκτήματος, όχι φυσικά με ευθανασίες, οι οποίες απαγορεύονται στο κτήμα τους, αλλά ευαισθητοποιώντας τον κόσμο να υιοθετήσει ένα «μπασταρδάκι» με το σλόγκαν «όταν υιοθετείς ένα ημίαιμο, υιοθετείς μία μοναδική ράτσα».

Παρακολούθησε παρακάτω ένα βίντεο από το καταφύγιο:

Αφήστε το σχόλιο σας: