Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Έσωσε Γατάκι Απο τη Λεωφόρο Συγγρού και Κάνει Έκκληση για Υιοθεσία! - Fanpage

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Έσωσε Γατάκι Απο τη Λεωφόρο Συγγρού και Κάνει Έκκληση για Υιοθεσία!

Ο Ααγαπημένος μας Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Gerasimos Skiadaresis, εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει. Γνωστός για τη φιλοζωία του και ενεργός εθελοντής, μιλάει συχνά για τις κακοποιήσεις που γίνονται στη χώρα μας και για τα δικαιώματα των ζώων. Και όχι μόνο για τα γατάκια και τα σκυλάκια αλλά και για όλα τα ζώα που ζουν σε άθλιες συνθήκες και κακοποιούνται. Έχει επίσης συνεργαστεί με φιλοζωικές οργανώσεις στην παρουσίαση ανάλογων βίντεο. Ο ίδιος έχει σώσει και υιοθετήσει πολλά αδέσποτα ζωάκια. Πολλοί λένε ότι το σπίτι του είναι ο παράδεισος για τα αδέσποτα.


Τον Ιούλιο που μας πέρασε βρέθηκε με την οικογένειά του στην περιοχή της Κορωνησίας, κάπου στον Αμβρακικό κόλπο, στην Άρτα. Και όπως συμβαίνει με όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα ζώα και προσπαθούμε να φροντίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ακόμα και σε μια βόλτα μας, κάτι θα βρούμε. Έτσι και εκείνος εντόπισε σε έρημο μέρος ένα κουταβάκι μέσα σε μια κούτα, παρατημένο, χωρίς νερό και φαγητό. Και το πήρε μαζί του για να του βρει σπίτι. Και του βρήκε.


Αυτές τις μέρες έκανε άλλη μια διάσωση, αυτή τη φορά ενός μικρού γατιού. Το μωράκι, όπως αναφέρει ο ίδιος, προσπαθούσε να περάσει κάθετα τη Συγγρού. Αμέσως ξεκίνησε την προσπάθεια για να το πιάσει και να το γλιτώσει από τα αυτοκίνητα. Τα κατάφερε. Το έπιασε και το έφερε σπίτι του, όπου το περιποιήθηκε. Και είναι έτοιμο να βρει το σπίτι του.
Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες το μικρούλι είναι πανέμορφο. Ο ηθοποιός κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπιτάκι για αυτό.


Επειδή σίγουρα κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί δεν το κρατάει ο ίδιος, θα θέλαμε να σας πούμε ότι στο σπίτι του έχουν βρει καταφύγιο πολλά αδέσποτα που κατά καιρούς έχει σώσει.
Ο εθελοντής, όπως πολλοί γνωρίζουμε, είναι αδύνατον να κρατάει όσα ζώα βρίσκει. Γιατί θα φτάσει κάποια στιγμή να μην μπορεί να σώσει άλλο. Έτσι όποιος θέλει να υιοθετήσει αυτό το υπέροχο πλασματάκι, ας του στείλει μήνυμα στο Gerasimos Skiadaresis.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

 

 

πηγη petpetnews

Αφήστε το σχόλιο σας: