Φιλοζωική Οργάνωση βρίσκει σπίτια σε ζώα με ανίατες ασθένειες ώστε να ζήσουν καλά όσο τους απομένει - Fanpage

Φιλοζωική Οργάνωση βρίσκει σπίτια σε ζώα με ανίατες ασθένειες ώστε να ζήσουν καλά όσο τους απομένει

Ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα έχει δημιουργήσει ένα μια Φιλοζωική Οργάνωση που έχει και καταφύγιο αδέσποτων ή κακοποιημένων ζώων, η Mohawk Hudson Humane Society, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Το πρόγραμμα αυτό λέγεται Crossroads Program. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά άρρωστα ζώα με λίγες μέρες ή λίγους μήνες ζωής, για τα οποία οι άνθρωποι του καταφυγίου προσπαθούν να βρουν σπίτια, για να περάσουν όσο τους απομένει σε ένα ζεστό περιβάλλον και να μην πεθάνουν στο κλουβί.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία προσπάθεια που έχει ευαισθητοποιήσει αρκετό κόσμο.

“Πώς μπορείς να προχωρήσεις σε ευθανασία ενός ζώου που δεν έχει πολλή ζωή αλλά δεν υποφέρει; Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα ζώα να ζήσουν με αγάπη και να πεθάνουν σε σπίτι”, αναφέρει η εθελόντρια του καταφυγίου Margurite Pearson.

Το όνομα του προγράμματος Crossroads Program έχει ονομαστεί έτσι από ένα σκύλο, τον Cross. Ο Cross, ράτσας πίτμπουλ, είχε μπει στο καταφύγιο με διάγνωση καρκίνο. Είχε μόνο δυο μήνες ζωής. Δεν μπορούσαν όμως να προχωρήσουν σε ευθανασία. Έτσι του βρήκαν ένα σπίτι για να μείνει εκεί όσο ζήσει.

Η Mohawk Hudson Humane Society (MHHS) είναι η πιο παλιά (από το 1887) και μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση στη Νέα Υόρκη, η οποία έχει βοηθήσει πολλά ζώα στο να βρουν σπίτι. Και δεν μένει φυσικά μόνο στην υιοθεσία αλλά είναι σε επαφή και με τους ανθρώπους που τα πήραν ώστε να τους δώσει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να πεθάνει κάποιος, είτε άνθρωπος είτε ζώο, σε ένα ζεστό σπίτι όπου θα τον αγαπούν και θα τον φροντίζουν;

https://mohawkhumane.org/

(Source: WTEN/CNN)

Πηγή: petpet.news

Αφήστε το σχόλιο σας: