Ένα άσπρο λιοντάρι και μια άσπρη τίγρης έκαναν μωρά. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! - Fanpage

Ένα άσπρο λιοντάρι και μια άσπρη τίγρης έκαναν μωρά. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Τι θα συμβεί εάν ένα λευκό λιοντάρι και μια λευκή τίγρης ζευγαρώσουν; Πως θα είναι τα μωρά τους;

2

Χάρη σε αυτό το αγαπημένο ζευγάρι έχουμε την απάντηση. Τα μωρά τους είναι πραγματικά αξιολάτρευτα και φυσικά.. εξαιρετικά σπάνια!

3

Ονομάζονται Λεοντοτίγρεις και επειδή το λιοντάρι-πατέρας εισάγει ένα γονίδιο που ευνοεί την ανάπτυξη, αλλά το ομόλογο γονίδιο αναστολής της ανάπτυξης από την τίγρη-μητέρα απουσιάζει, τα παιδιά τους όταν μεγαλώσουν, θα έχουν μέγεθος μεγαλύτερο και από τους δύο γονείς.

4

Οι Λεοντοτίγρεις μοιράζονται φυσικές και ηθολογικές ιδιότητες και από τους δύο γονείς. Η αρσενική λεοντοτίγρη είναι στείρα, αλλά η θηλυκή είναι συχνά γόνιμη. Τα αρσενικά εμφανίζουν πιθανότητα 50%, περίπου, να έχουν χαίτη, αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, οι χαίτες τους θα έχουν περίπου το μισό μέγεθος από αυτό ενός καθαρού λιονταριού.

5

Πάντως όταν μεγαλώσουν γίνονται εξαιρετικά μεγάλα σε μέγεθος! Το σώμα τους μπορεί να φτάσει τα 4 μέτρα σε μήκος και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει τα 400 κιλά (!)

6

Όσο για τα συγκεκριμένα μικρά λεοντοτιγράκια, λόγω της λευκής γούνας τους, είναι ακόμη πιο σπάνια! Ονομάζονται Όλντιν, Σαμψών, Γιέτι και Απόλλωνας.

7

Δείτε τη μαμά τους πόσο μεγάλη είναι.. Σκεφτείτε τώρα ότι τα μικρά της όταν μεγαλώσουν θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερα! Απίθανο;

8

via

Αφήστε το σχόλιο σας: