Απαράδεκτος Τύπος κάνει Τατουάζ στην Μύτη και τα Αυτιά του Σκύλου του και Τρώει άγριο Κράξιμο από ΟΛΟ το ίντερνετ! - Fanpage

Απαράδεκτος Τύπος κάνει Τατουάζ στην Μύτη και τα Αυτιά του Σκύλου του και Τρώει άγριο Κράξιμο από ΟΛΟ το ίντερνετ!

Ο Emerson Damasceno, είναι ένας καλλιτέχνης που κάνει τατουάζ και κατάγεται από τη Βραζιλία. Ο άνθρωπος αυτός, δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες που απεικόνιζαν το σκύλο του να έχει τατουάζ στη μύτη, τα αυτιά και δίπλα από τα μάτια του. Οι φωτογραφίες αυτές, προκάλεσαν μεγάλη δυσαρέσκεια.

1

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που έδειχναν το σκύλο να φέρει πέντε τατουάζ, οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολύ έντονες. Έτσι, ο Emerson αναγκάστηκε όχι μόνο σβήσει τις αναρτημένες φωτογραφίες, αλλά και να αλλάξει το όνομά και τη σελίδα του στο Facebook.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι τα τατουάζ που έκανε στο σκύλο, δεν ήταν για να του προσδώσουν στιλ, αλλά δήθεν για να τον προστατεύσει από τον καρκίνο.

2

Η κοπέλα του Emerson προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, αναφέροντας πως ένας γνωστός τους κτηνίατρος δεν θεωρεί ότι τα τατουάζ δημιουργούν πρόβλημα στο σκύλο. Ο κτηνίατρος φυσικά, αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Credit: Distractify

Αφήστε το σχόλιο σας: