Αυτά είναι τα Μυστικά Μακροζωίας των πιο Ηλικιωμένων ανθρώπων στον κόσμο! - Fanpage

Αυτά είναι τα Μυστικά Μακροζωίας των πιο Ηλικιωμένων ανθρώπων στον κόσμο!

Η αθανασία είναι μόνο μια έννοια. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα στάδιο όπου οι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν φάρμακα που θα μπορούσαν να τροποποιήσουν τα γονίδια που επηρεάζουν τη διαδικασία γήρανσης και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, μάλλον θα περιμένουμε πολύ ακόμα.

Μέχρι τότε όμως, δείτε τα μυστικά των ανθρώπων που έχουν ζήσει περισσότερο απ’ οποιονδήποτε!

Misao Okawa – 116 ετών

1

Η Okawa γεννήθηκε το 1898 στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Το μυστικό της είναι να τρώει τρία γεύματα την ημέρα που αποτελούνται από σούσι, τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Επίσης, κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ. “Με καλό φαγητό και ύπνο, θα ζήσετε πολύ. Πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε.

Gertrude Weaver – 116 ετών

2

Η Gertrude Weaver γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου και ζει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Αρκάνσας. “Να ακολουθείτε πάντα τον Θεό. Κανέναν άλλο. Να είστε υπάκουοι, να ακολουθείτε τις συμβουλές του και να μην ανησυχείτε για τίποτε άλλο.

Susannah Mushatt – 115 ετών

3

Η Susannah τρώει μπέικον και ομελέτα για πρωινό κάθε μέρα. Το μόνο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα 115 της χρόνια είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση και η απώλεια της όρασής της λόγω γλαυκώματος. Και το καλύτερο; Λατρεύει τα δαντελωτά εσώρουχα: “Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να φορέσεις φανταχτερά πράγματα.

Jeralean Talley – 115 ετών

Talley sits on her couch, as a photograph showing her and her late husband Alfred is held next to her, on her 115th birthday in her home in Inkster

Η Jeralean κατάγεται από το Μίτσιγκαν και ζει με την κόρη της αφότου απεβίωσε ο σύζυγός της. “Να φέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φερθούν. Αυτό είναι το μυστικό μου.

Emma Morano Martinuzzi – 115 ετών

5

Γεννημένη στις αρχές του αιώνα, η ιταλικής καταγωγής Emma γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1899. Η διατροφή της αποτελείται από ένα ωμό αυγό και ένα μαγειρεμένο αυγό την ημέρα. Το δείπνο περιλαμβάνει ένα ποτήρι γάλα και φροντίζει να κοιμάται πολύ.

Credits: Witty Feed

Αφήστε το σχόλιο σας: