Πέταξε το Drone του πάνω από μια τεράστια Ανεμογεννήτρια. Αυτό που Κατέγραψε, είναι Πραγματικά Απίστευτο! - Fanpage

Πέταξε το Drone του πάνω από μια τεράστια Ανεμογεννήτρια. Αυτό που Κατέγραψε, είναι Πραγματικά Απίστευτο!

Όποιος έχει drone μπορεί να εξερευνήσει τον ουρανό και να δει πράγματα που δεν βλέπουμε συνήθως.

Αυτό ακριβώς σκόπευε να κάνει και ο παρακάτω ιδιοκτήτης drone όταν πήγε στο Rhode Island.

Σκέφτηκε ότι θα ήταν όμορφο να καταγράψει και να μοιραστεί με τον κόσμο το όμορφο σκηνικό. Δεν ήξερε όμως ότι θα έβλεπε κάτι τόσο σοκαριστικό ανεβαίνοντας σε μια τουρμπίνα αέρος.

Το βίντεο του έχει γίνει viral για έναν ξεκαρδιστικό λόγο…

1

Ο ιδιοκτήτης του drone το κατεύθυνε στην περιοχή κοντά στην παραλία και παρατήρησε ότι μια πόρτα στη βάση μιας τουρμπίνας ήταν ανοιχτή! Ίσως να την είχε ανοίξει ο αέρας ή κάποιος μηχανικός που δούλευε μέσα! Αυτή η μικρή λεπτομέρεια κέντρισε το ενδιαφέρον του και αποφάσισε να το ερευνήσει.

Άρχισε να πετάει το drone του πάνω από τον πύργο της τουρμπίνας και να συνειδητοποιεί το μέγεθος της. Όποιος βρισκόταν εκεί μέσα, πρέπει να ήταν πολύ θαρραλέος.

2

Καθώς ανέβαινε όλο και πιο ψηλά, άρχισε να παρατηρεί κάτι που κινούνταν στο πάνω μέρος της τουρμπίνας! Ίσως ήταν κάποιο πουλί, κάποιο μικρό ζώο ή μια πλαστική σακούλα – αλλά τότε το είδε καθαρά.

Εκεί ψηλά, στα 60 μέτρα, ένας άντρας βρήκε το πιο ήρεμο μέρος για να κάνει ηλιοθεραπεία! Ευτυχώς, το drone δεν τον τρόμαξε. Σηκώθηκε και χαιρέτησε την κάμερα!

3

Δεν βλέπουμε κάθε μέρα κάποιον να κάνει ηλιοθεραπεία τόσο ψηλά! Ίσως είναι το τέλειο μέρος για να ξεφεύγει από τα καθημερινά του άγχη.

Ελπίζουμε να ήταν υπάλληλος συντήρησης και να ξέρει πώς να ανεβαίνει με ασφάλεια πάνω στην τουρμπίνα.

4

Δείτε στο βίντεο τον γενναίο άντρα που κάνει ηλιοθεραπεία στην κορυφή μιας τουρμπίνας!

Credit: ShareTap

Αφήστε το σχόλιο σας: