Ο Μπαμπάς έπαιζε LIVE πάνω στην Σκηνή, αλλά όταν Ανέβηκε πάνω ο Πιτσιρίκος Γιος του; Όλοι στο Κοινό έπαθαν την Πλάκα τους! - Fanpage

Ο Μπαμπάς έπαιζε LIVE πάνω στην Σκηνή, αλλά όταν Ανέβηκε πάνω ο Πιτσιρίκος Γιος του; Όλοι στο Κοινό έπαθαν την Πλάκα τους!

Η εμφάνιση μπροστά σε πλήθος χιλιάδων ανθρώπων μπορεί να αποθαρρύνει μερικούς. Αλλά για τον τραγουδιστή της Country Music Coffey Anderson, αυτό είναι το πάθος του.

Ο Coffey έχει στυλ και άνετη συμπεριφορά στη σκηνή και αυτό τον έχει κάνει ένα από τα πιο λαμπρά νέα αστέρια της χώρας. Αλλά κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης παράστασης, ο Coffey είχε έναν απροσδόκητο επισκέπτη μαζί του στη σκηνή που έκανε το πλήθος να παραληρεί!

1

Ευτυχώς, κάποιος κατέγραψε αυτή την μικρής διάρκειας εμφάνιση. Ο Coffey βρισκόταν στη μέση της συναυλίας του στο τραγούδι «Brown-Eyed Girl», όταν ένας μικροσκοπικός μπόμπιρας έτρεξε στη σκηνή και αγκάλιασε τον τραγουδιστή.

Ο γιος του τραγουδιστή, ο 17 μηνών Ethan, απλώς ήθελε να πάει στον μπαμπά του στη σκηνή. Μόλις αισθάνθηκε αρκετά άνετα για να αντιμετωπίσει το πλήθος, έκανε κάτι που μάγεψε το κοινό!

2

Το αξιολάτρευτο μικρό αγόρι στράφηκε στους «οπαδούς του» και άρχισε να χορεύει με τη μουσική! Ο Ethan μάγεψε τους πάντες και ο μπαμπάς συνέχισε να παίζει με ένα γιγαντιαίο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ποιος μπαμπάς δεν θα χαμογελούσε καθώς ο μικρός γιος του «ρίχνει τη σκηνή» με τις χορευτικές του ικανότητες; Επιπλέον, όλοι στο πλήθος λάτρεψαν τον χαριτωμένο μικρό.

3

Ενώ ο Coffey ένιωθε ευλογημένος από το ταλέντο του, ήταν διπλά ευλογημένος με το να είναι και μπαμπάς.

Στα μισά του τραγουδιού, ο Ethan έτρεξε πίσω στη μαμά του για να πάρει την πιπίλα του!

4

Ποιος ξέρει, θα μπορούσε να καταλήξει με μια μεγάλη φωνή, όπως ο μπαμπάς του!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο χορός ήταν κάτι μικρό για να εκφράσει την εκτίμησή του για τη μουσική του μπαμπά του! Παρόλο που ο Ethan δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνει μουσικός ακριβώς όπως ο μπαμπάς του!

5

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο!

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: