Μόλις Δείτε ΤΙ Κάνουν Αυτοί οι άνθρωποι στο 6χρovo Koρiτσι, θα Εξαγριωθείτε. Ο Τελευταίος άντρας είναι ο Χειρότερος! - Fanpage

Μόλις Δείτε ΤΙ Κάνουν Αυτοί οι άνθρωποι στο 6χρovo Koρiτσι, θα Εξαγριωθείτε. Ο Τελευταίος άντρας είναι ο Χειρότερος!

Όταν ζεις σε μεγάλη πόλη, μερικές φορές περιτριγυρίζεσαι από εγωιστές. Φαίνεται λες και φοράνε όλοι παρωπίδες όταν περπατάνε στους γεμάτους δρόμους.

Οι περισσότεροι βλέπουν τους συνανθρώπους τους σαν τίποτα άλλο παρά εμπόδια στον δρόμο τους. Δεν είναι και μυστικό ότι πολλοί που χρειάζονται πραγματικά βοήθεια απλά παραμελούνται.

Αλλά πώς αντιδρούν οι άνθρωποι όταν ένα παιδί χωρίς γονείς χάνεται; Αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο λέει πολλά:

Αυτό το κοινωνικό πείραμα είχε σοκαριστικά αποτελέσματα: Μόνο η καλοντυμένη, καθαρή Άννα έλαβε βοήθεια, ενώ η βρόμικη, φτωχή Άννα πέρασε εντελώς αδιάφορη.

Φυσικά, αυτή η κατάσταση δεν είναι πραγματική, αλλά οι αντιδράσεις των ανθρώπων ήταν και η Άννα αντιδρά όπως ο οποιοσδήποτε σε αυτή την κατάσταση: είναι φοβισμένη και κλαίει.

Η UNICEF έφτιαξε αυτό το βίντεο για να δώσει φωνή στα εκατομμύρια παιδιά που βιώνουν αυτή την απόρριψη καθημερινά. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, πρέπει να βγάλουμε τις παρωπίδες μας και να δώσουμε προσοχή στο περιβάλλον μας.

Δεν θέλει πολλά, μερικά παρηγορητικά λόγια, ένα χαμόγελο ή ένα χέρι βοηθείας μπορούν να κάνουν την διαφορά για ένα παιδί που έχει ανάγκη.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: