Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη Κάνει Γαμήλιο Τραπέζι σε Άστεγους και Μας Συγκινεί - Fanpage

Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη Κάνει Γαμήλιο Τραπέζι σε Άστεγους και Μας Συγκινεί

Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη αντί για γαμήλιο γλέντι έκανε το τραπέζι στους άστεγους

Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος και η Μαρία επέλεξαν με τον γάμο τους να στείλουν ένα κοινωνικό μήνυμα μοιράζοντας εκτός από φαγητό και χιλιάδες χαμόγελα. Το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη επέλεξε αντί για να παραθέσει γαμήλιο τραπέζι σε συγγενείς και φίλους να κάνει κάτι διαφορετικό. Ο Γιώργος και η Μαρία γιόρτασαν τον γάμο τους μοιράζοντας φαγητό σε άστεγους.

Ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός. Αντί για γαμήλιο γλέντι αποφάσισαν να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί με τους αστέγους της πόλης, μοιράζοντάς τους γεύματα αγάπης.

Συνεργάστηκαν με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και είχαν την βοήθεια της Κυριακής Φράγκου. Έτσι, την Κυριακή 6 Ιουνίου μετά το τέλος του γάμου, το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο, μοιράζοντάς τους τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει.

«Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη», είπε η Μαρία.

Μιλώντας για τον γάμο τους, ανέφεραν ότι ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο γι΄αυτό και θέλησαν να προσφέρουν «κομμάτι από την αγάπη τους» σε όσους το είχαν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο

 

Αφήστε το σχόλιο σας: