Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Κώστας Δόξας: «Με χτύπησε, με κλείδωσε για τρεις ώρες στο μπάνιο και μου επιτέθηκε ξανά»

STORIES
ΔΙΑΦΟΡΑΙΣΤΟΡΙΕΣ
by Newsroom 09.03.2021 20:59
Newsroom 09.03.2021 20:59
0

Ο τραγουδιστής δίνει τη δική του εκδοχή για τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί από την πρώην σύζυγό του – «Με χτύπησε, με κλείδωσε για τρεις ώρες στο μπάνιο και μου επιτέθηκε ξανά»

«Με χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα. Μου κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και στη συνέχεια με κλείδωσε στο μπάνιο για πάνω από 3 ώρες. Όταν κατάφερα να απελευθερωθώ, μου επιτέθηκε πάλι και την απώθησα αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησα απευθείας…». Τη δική του εκδοχή για τον ελληνικό «πόλεμο των Ρόουζ» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δίνει ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για όσα φρικτά ισχυρίζεται ότι βίωνε με ξυλοδαρμούς, ύβρεις και προσβολές κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Ο τραγουδιστής και παίκτης του Your Face Sounds Familiar ο οποίος μετά τις καταγγελίες της συζύγου του απομακρύνθηκε από το show, διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Σπύρου Δημητρίου, αναφέρεται στα όσα του προσάπτει η κυρία Μαρία Δεληθανάση ισχυριζόμενος ότι τον κατήγγειλε επειδή δεν την ενίσχυε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να ασκήσει το επάγγελμα της «influencer». «Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρίατης άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική «ενίσχυσή» της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer».

Ανάσυρση αρχείων που έχουν διαγραφεί από το I-cloud

Οι πληροφορίες από την πλευρά του τραγουδιστή λένε μετά και την απομάκρυνση του από το τηλεοπτικό show αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της συζύγου. Μάλιστα συγκεντρώνει και στοιχεία προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του αλλά και φωτογραφίες οι οποίες όμως, θα πρέπει να ανασυρθούν από διαγεγραμμένα αρχεία. Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχει έρθει σε επαφή με το CSII του κ. Μανώλη Σφακιανάκη, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάσυρσης των χαμένων αρχείων. Ο δικηγόρος του κ. Σπύρος Δημητρίου μεταφέρει στο protothema.gr την εκδοχή του τραγουδιστή: «Ο εντολέας μου αποστρέφεται και καταδικάζει κάθε μορφής βία, εν προκειμένω δε έχει αναγνωριστεί από τα ελληνικά δικαστήρια στην μακρόχρονη διαμάχη του με την καταγγέλλουσα ως ένας στοργικός και τρυφερός πατέρας ενώ αντιθέτως σε προγενέστερη προσπάθεια της ίδιας να τον παρουσιάσει ως βίαιο οι ισχυρισμοί της αποδείχτηκαν αβάσιμοι όπως αναφέρουν σχετικές δικαστικές αποφάσεις» αναφέρει ο κ. Δημητρίου και προσθέτει: «Ο κ. Δόξας, τιμά και σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών πολλώ δε μάλλον των γυναικών που συνιστούν τον πυρήνα της οικογένειάς του. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της καταγγέλλουσας συζύγου του να ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα βίας από τον κύριο Δόξα ακόμα και αν αυτό συνέβη προ ενός έτους μετά από περιστατικό προηγηθείσας εις βάρος του επίθεσης – η καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα-τον κάρφωσε με στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από 3 ώρες, στη συνέχεια όταν κατάφερε ο κ. Δόξας να απελευθερωθεί εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησε απευθείας – τα ανωτέρω θα αποδειχθούν από στοιχεία που θα προσαχθούν στη Δικαιοσύνη και πάντως η ανακρίβεια του αφηγήματος των τραυμάτων της καταγγέλουσας συνάγεται από τα προσαγόμενα από την ίδια στοιχεία. Δικαίωμα για την μη καταγγελία του συμβάντος διατήρησε και ο κ. Δόξας αλλά προκαλεί απορία για ποιον λόγο το περιστατικό δεν το κατήγγειλε αυτοστιγμεί και η ίδια η εν διαστάσει σύζυγός του καθώς εκ του ιστορικού της οικογενειακής τους υπόθεσης δεν φαίνεται να διέπεται από καταγγελτική συστολή αλλά αντιθέτως προσφεύγει πάντα στηδικαιοσύνη ανεξαρτήτως αν οι ισχυρισμοί της απορρίπτονται συχνά ως αβάσιμοι».

Ο κ. Δημητρίου αναφέρεται και στη συνεργασία του τραγουδιστή με το show Your Face Sounds Familiar, από το οποίο έχει ήδη απομακρυνθεί.

«Προκαλεί, ωστόσο, πολλά ερωτηματικά η αναβίωση του περιστατικού ειδικά την τρέχουσα χρονική περίοδο με επιλογή μάλιστα «δημόσιας καταγγελίας» διά μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέσων media, ωσάν να μην είναι αρκετή για την καταγγέλλουσα η διερεύνηση εκ μέρους των αρμόδιων αρχών και ενόσω ο κ. Δόξας συνεργάζεται με επιτυχία και εμφανίζεται σε γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρίατης άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική «ενίσχυσή» της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της «influencer». Ομοίως ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του σταθμού να συνταχθεί «σιωπηρά» και δη πρόωρα ενόσω η υπόθεση δεν έχει εξεταστεί αρμοδίως με τις δυσφημιστικές καταγγελίες εναντίον του συνεργάτη του και να τον εξαναγκάσει σε αποχώρηση από το εν λόγω πρόγραμμα».

Ο δικηγόρος του, τονίζει ότι ο τραγουδιστής «επιφυλάσσεται περαιτέρω των νομίμων δικαιωμάτων του για τη διερεύνηση και την κατά νόμο τιμωρία ενόψει σοβαρών ποινικών και αστικών αδικημάτων που έχουν τελεστεί εκ μέρους της καταγγέλουσας τόσο κατά του ίδιου αλλά και έτι πιο ευάλωτου προσώπου, ήτοι της προσβολής της τιμής και της υπόληψης του ίδιου και της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, τελεσθείσας κατ΄ εξακολούθηση. Ωσαύτως ο εντολέας μου θα διεκδικήσει από κάθε ευθυνόμενο πρόσωπο την κατά νόμο αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση για την καταρράκωση της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής του διαδρομής, την αποδόμηση της προσωπικότητάς του και τις εν γένει συνέπειες της άδικης, μεθοδευμένης και όψιμης στοχοποίησής του. Σε κάθε περίπτωση και ενόσω τα εκατέρωθεν ζητήματα που άπτονται αστικής και ποινικής φύσεως θα εξεταστούν και θα κριθούν αρμοδίως από τις αρχές ο εντολέας μου εφιστά προς πάσα κατεύθυνση την προσοχή και αυτονοήτως ως γονέας αξιώνει την τήρηση απόλυτης διακριτικότητας και την αποχή από οποιαδήποτε αναμετάδοση και διάδοση κάθε πληροφορίας που σχετίζεται με την προσωπική και οικογενειακή του ζωή. Τούτο δε κυρίως διότι ανά πάσα στιγμή το ανήλικο τέκνο του μπορεί να γίνει δέκτης «πληροφοριών» κυρίως από τα media που θα αποδομήσουν βίαια την εικόνα και τη σχέση του με τον πατέρα του την οποίς ο ίδιος με αφοσίωση και αμέριστη αγάπη σε όλη του τη ζωή καλλιεργεί με αποτέλεσμα την άδικη, ισόβια και μη αναστρέψιμη πλήξη της ψυχικής και ηθικής του υπόστασης.

Τέλος, ο εντολέας μου απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση : η καταγγελία και πάταξη κάθε μορφής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, ηλικίας, στάτους κ.λπ.δεν είναι δικαίωμα. Είναι υποχρέωση, όχι μόνο του θυμάτος, όχι μόνο των αρχών, αλλά εκάστου ημών, μη τελούσα υπό όρους, αιρέσεις και διατυπώσεις. Βία, όμως, συνιστά και η άκοπη, άδικη και ακαριαία στοχοποίηση ανθρώπων η οποία υπό το σκότος του εθισμού στην παραπληροφόρηση, στην ματαιοδοξία, στην ανθρωποφαγία, τελείται άφιλτρα και «εν μία νυκτί» αλλά κλονίζει συθέμελα μία αλλά συνήθως πολύ περισσότερες ζωές».

Πηγή: olagiatingunaika.gr

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο – Γιορτάζει η μισή Ελλάδα

    25.10.2025 23:20
  • Έφηβοι εκφοβίζουν ένα κορίτσι με αναπηρία σε εστιατόριο – Μία ώρα αργότερα, όλα άλλαξαν

    23.10.2025 21:04
  • Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

    16.10.2025 18:49
  • Κατά τη διάρκεια της κηδείας, ένα άλογο εμφανίστηκε από το δάσος και έτρεξε προς το φέρετρο: ο λόγος άφησε όλους άφωνους…

    16.10.2025 18:32
  • Μια κοπέλα στο αεροπλάνο πέταξε τα μαλλιά της πάνω από το κάθισμά μου, κλείνοντας την οθόνη μου: Έπρεπε να δώσω ένα μάθημα στην αγενή γυναίκα.

    16.10.2025 18:30
  • Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας μου πήγα με την κόρη μου στον γάμο ενός παιδικού φίλου και όταν είδα τη νύφη, η κόρη μου με ρώτησε: «Μπαμπά, γιατί κλαις;»

    16.10.2025 18:02
  • Πήγε στον τάφο του αρραβωνιαστικού της, έγκυος, μόνη… και βρήκε ένα μυστηριώδες τηλέφωνο μέσα στον τάφο. Όταν…

    16.10.2025 17:54
  • Αφήσαμε τον ανάπηρο γιο μας με έναν ντόμπερμαν, και μισή ώρα αργότερα ακούσαμε το τρομακτικό γάβγισμα του σκύλου

    16.10.2025 17:51
  • Πούλησα το σπίτι μου για να κάνει η εγγονή μου τον γάμο των ονείρων της – Με απαγόρευσε να πάω, οπότε της έδωσα ένα μάθημα για τον σεβασμό

    12.10.2025 19:22
  • Ένας γóης στα 67 του ο Γιάννης Λάτσιος: Ξυρισμένος και ανανεωμένος με 28χρoνη καλλoνή

    04.10.2025 14:16

Δημοφιλή

12.12.2025 16:40

Βασίλης Ραχούτης: Ο «αφανής» ήρωας που θυσιάστηκε σώζοντας αγνώστους στο μοιραίο πλοίο...

12.12.2025 16:17

Καλλιόπη Αθανασιάδη: Επιβίωσε από φριχτό ατύχημα, έγινε κορυφαία χειρουργός και μάχεται για...

12.12.2025 16:15

Έλληνας Ρομά μεγάλωσε σε καταυλισμό, διάβαζε στο σκοτάδι με ποντίκια, έγινε Νοσηλευτής...

12.12.2025 14:56

Αν θυμάσαι αυτά τα παγωτά της ΕΒΓΑ που δεν υπάρχουν πια, τότε...

12.12.2025 14:47

4 Έλληνες με αυτισμό που δεν τους προσλάμβανε κανείς άνοιξαν τη δική...

10.12.2025 18:18

Σοκάρει ο κύριος Γιώργος: «Με απείλησαν ότι θα με φάνε οι αρκούδες...

08.12.2025 19:36

Η φωτογραφία αυτής της γυναίκας στα εισιτήρια του αεροδρομίου, σαρώνει στο διαδίκτυο....

08.12.2025 19:13

Η θρασύτατη γυναίκα έτρωγε μέσα στο σούπερ μάρκετ χωρίς να πληρώσει: όταν...

Πρόσφατα

18.12.2025 14:28

“Ο Γιώργος μου είπε…” Όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτό που ξεστόμισε...

18.12.2025 13:54

Τι ξέρουμε για την ζωή του Stef του τραγουδιστή που κατήγγειλε τον...

17.12.2025 16:10

5 λόγοι για να διαλέξεις προσεκτικά τον λογιστή σου

16.12.2025 16:34

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ...

15.12.2025 00:07

ΣΟΚ – Νεκpή γνωστή παρουσιάστρια. Καλό ταξίδι ψυχή μου, ήσουν τόσο νέα

14.12.2025 23:58

«Κλείνουν» τα σχολεία την Τρίτη 16/12 – Ποιος ο λόγος

14.12.2025 23:50

Νέα «εξέγερση» μετά τους αγρότες – Ποιο επάγγελμα ανακοίνωσε επ’αόριστον κινητοποιήσεις

14.12.2025 23:39

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε το γιατρό – Τι...

14.12.2025 23:31

Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Η πληροφορία που κάνει τις αρχές να...

14.12.2025 23:08

Υπόθεση 33xpovoυ γιατρού: Μόλις το αποκάλυψε η μnτέpα του – «Μια μέρα...

14.12.2025 22:24

ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

14.12.2025 21:25

Αδιανόητη τραγωδία λίγες ώρες πριν το γάμο: Νεκρός σε δυστύχημα ο γαμπρός...

14.12.2025 21:13

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κρήτη: Βρέθnκε το αυτοκίνητο του 33xpovoυ γιατρού

14.12.2025 21:02

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Τι λέει...

14.12.2025 20:56

Χαμός με την φωτογραφία του Μητσοτάκη – Γιατί έκανε αλκοτέστ πεζός;

14.12.2025 20:50

Χαμός με την φωτογραφία του Μητσοτάκη – Γιατί έκανε αλκοτέστ

14.12.2025 20:37

Τραγωδία – Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός – Μόλις επιβεβαιώθηκε

14.12.2025 20:00

Νεκρός ο Βασίλης Γιαννόπουλος

14.12.2025 19:43

ΕΚΤΑΚΤΟ – Τpαγικός επίλογος για την εξαφάνιση του – Κυvnγóς εντόπισε τη...

14.12.2025 19:23

Σοβαρό τροχαίο για τον Άρη Μουγκοπέτρο – Στο νοσοκομείο ο μουσικός

14.12.2025 18:38

Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση αυγών το πρωί προκαλεί…

14.12.2025 18:27

Η διατροφή που «σώζει» τα νεφρά – Τι να κόψετε αμέσως και...

14.12.2025 18:16

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη

14.12.2025 17:49

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here