Η Χλιδή σε ΟΛΟ της το Μεγαλείο: Δείτε ΠΩΣ είναι να ταξιδεύεις με το πιο Πολυτελές Αεροπλάνο του Κόσμου!

Πολλοί είναι αυτοί που ονειρεύονται να ταξιδέψουν με άνεση και πολυτέλεια, στην πρώτη θέση ενός αεροπλάνου. Η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways, έχει δημιουργήσει ένα υπερπολυτελές αεροσκάφος που έχει ακόμη και ιδιωτικά διαμερίσματα.

Τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό μέρος του αεροσκάφους θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Πρόκειται για ένα από τα A380 της εταιρίας Etihad Airways. Στο πτερύγιο της ουράς του, εμφανίζει ένα διακοσμητικό, τριγωνικό μοτίβο.

Το Α380 έχει δύο ορόφους και χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες θέσεων: οικονομική θέση, business class, πρώτη θέση και θέση «κατοικία».

Οι σουίτες δύο ατόμων, βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της σκάλας. Έχουν έκταση 12 τετραγωνικά μέτρα και αποτελούνται από τρία δωμάτια. Σαλόνι με τραπεζαρία και μίνι-cinema, ένα υπνοδωμάτιο, και ένα μπάνιο με ντους και τουαλέτα.

Ένα ταξίδι σε μία από αυτές τις σουίτες από το Abu Dhabi στο Λονδίνο, κοστίζει περίπου 21.000 δολάρια. Ωστόσο, τα εισιτήρια εξαντλούνται πολύ γρήγορα.

Το υπνοδωμάτιο, διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι.

Η σουίτα για έναν επιβάτη που ταξιδεύει στην πρώτη θέση του αεροπλάνου, έχει έκταση πέντε τετραγωνικά μέτρα περίπου. Το εισιτήριο για τον προορισμό Αμπού Ντάμπι-Λονδίνο εδώ, κοστίζει 8.400 – 9,800 δολάρια περίπου.

Σε αυτήν την κατηγορία, οι καμπίνες είναι πιο κοντά μεταξύ τους, έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Εδώ είναι το υπόλοιπο δωμάτιο της πρώτης κατηγορίας. Έχει πλακάκια μπάνιου και μαρμάρινη κουζίνα.

Όσων αφορά στη business class, κάθε επιβάτης έχει το δικό του χώρο, στον οποίο το κάθισμα μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κάθε επιβάτης, εφοδιάζεται με δωρεάν κάλτσες, ωτοασπίδες, μια οδοντόβουρτσα, μια χτένα και άλλα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ ταξιδιού.

Στην ουρά του αεροσκάφους, στον επάνω όροφο, υπάρχει ένα μικρό μπαρ με αναπαυτικούς καναπέδες για τους επιβάτες της business-class.

Ο κάτω όροφος φιλοξενεί τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Τα καθίσματα έχουν μαξιλάρια που κάνουν το ταξίδι πιο άνετο.

Η περιοχή δίπλα στην έξοδο κινδύνου, ανήκει στην οικονομική θέση.

Το παιδικό δείπνο.

Η καμπίνα του πιλότου.

Εδώ, είναι ο χώρος ξεκούρασης για τα μέλη του πληρώματος.

Credit: BrightSide

Related posts

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει στον Χορτιάτη και το Ωραιόκαστρο

Ακραiο: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τpελή τıμń» – Πóσο πάει ο τενεκές

«Σπάεı» κόκαλα η προφητεία πίσω από την εικόνα της Παναγιάς με τα Επτά Σπαθιά – «Το γαλήνεμα των κακών ψυχών…»