Τι απέγιναν 13 Πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ μετά το Τέλος των “Παραμυθιών” τους. Η Κατάληξη της Άριελ, θα σας Σοκάρει!

1. Ζήσαν όντως αυτές καλά και εμείς καλύτερα;

Όταν ήσασταν παιδί, ποια ήταν η αγαπημένη σας πριγκίπισσα της Disney; Με ποια θέλατε να μοιάσετε και σε ποια μεταμφιεζόσασταν τις αποκριές; Πιστεύατε ότι η ζωή της θα ήταν υπέροχη μετά το τέλος του παραμυθιού… έτσι δεν είναι;

2. Μια διαφορετική οπτική

Λάθος! Τουλάχιστον η φωτογράφος Dina Goldstein, βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά και έτσι δημιούργησε τις «Fallen Princesses» για να δώσει στους θεατές μια άλλη οπτική του πραγματικού κόσμου.

3. Εναλλακτικές καταλήξεις

Στις φωτογραφίες της Dina, οι πριγκίπισσες της Disney απεικονίζονται σε υπερβολικά ρεαλιστικές καταστάσεις. Η ειρωνεία είναι μεγάλη, όταν η Rapunzel χάνει τα μαλλιά της στη χημειοθεραπεία και η Ariel πλέον ζει σε δεξαμενή ενυδρείου.

4. Αληθινές καταστάσεις για τις πριγκίπισσες του παραμυθιού

Η Dina έχει δημιουργήσει μια ασυνήθιστη αντιπαράθεση με το έργο της. Ξεκίνησε τη σειρά το 2007 και τελείωσε το 2009.

5. Έμπνευση από την πραγματική ζωή

Η Dina σημειώνει ότι η έμπνευσή της για τη σειρά φωτογραφιών, προέρχεται από πραγματικά γεγονότα. «Η κόρη μου ήταν πολύ μικρή και μπήκε σε ολόκληρη την κουλτούρα της πριγκίπισσας της Disney και την ίδια στιγμή η μητέρα μου είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού (είναι εντάξει τώρα). Άρχισα να σκέφτομαι: τι γίνεται αν αυτές οι πριγκίπισσες έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο ή οικονομικό πρόβλημα ή κάποιο από τα πραγματικά προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι;»

6. Μια διαφορετική προσέγγιση

Έτσι, υιοθέτησε μια διαφορετική προσέγγιση στη φωτογράφηση της. Άφησε τον εαυτό της να ονειρευτεί πώς μια ιστορία θα μπορούσε να καταλήξει μετά το τέλος της ταινίας της Disney και να θέσει τις πριγκίπισσες σε ρεαλιστικές καταστάσεις.

7. Προκαλώντας μεταφορές

Η συλλογή «Fallen Princesses» της Dina, μας αναγκάζει να ανταποκριθούμε στην πραγματικότητα της ζωής και να καταλάβουμε ότι τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε είναι ακριβώς αυτό: παραμύθια. Οι μεταφορές αυτών των φωτογραφιών, θα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

8. Μέχρι το έργο

Η δημιουργία αυτών των φωτογραφιών δεν ήταν εύκολη, καθώς συνδυάζουν πολύπλοκα κοστούμια, ρυθμίσεις, ακόμη και πτυχές της φαντασίας.

9. Λογιστικές προκλήσεις

Η Dina αντιμετώπισε διάφορες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός περιορισμένου προϋπολογισμού. Έπρεπε να έχει σχεδιάσει πολύ προσεκτικά τις φωτογραφίες της και η φωτογραφία της μικρής γοργόνας, αποτελεί στην πραγματικότητα σύνθεση πολλαπλών φωτογραφιών.

10. Το τέλειο προφίλ

Η κάθε μια από τις φωτογραφίες της, στηρίζεται σε ένα συγκεκριμένο προφίλ. Για την «πεντάμορφη και το τέρας», είπε ότι η πεντάμορφη ήταν πάντα το πιο όμορφο κορίτσι στο χωριό και σε όλη της τη ζωή, όλοι πρόσεχαν την ομορφιά της. Όλοι όμως τελικά μεγαλώνουμε και αρχίζουμε να τη χάνουμε και η Belle αγωνίζεται να το αντιμετωπίσει».

11. Αναφορές πραγματικής ζωής

Πολλές από τις ιδέες της, είναι βγαλμένες από τη ζωή και το περιβάλλον της. «Έχουμε αυτή την περιοχή στο Βανκούβερ που ονομάζεται Hastings East. Είναι μια τρελή, τρελή περιοχή. Στην ιστορία μου, η Σταχτοπούτα δυσκολεύεται να συλλάβει. Δοκίμασε τα πάντα και έμαθε ότι πιθανότατα δεν θα συλλάβει ποτέ. Έτσι χτυπάει ένα ποτηράκι.»

12. Απίστευτη δημοτικότητα

Η σειρά «Fallen Princesses» έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής, με διεθνείς εμφανίσεις. Έχει εμφανιστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η δημοτικότητά της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

13. Σας αρέσει η δουλειά της;

Αν σας άρεσε η δουλειά της Dina, ρίξτε μια ματιά και στις άλλες σατυρικές σειρές της στη σύγχρονη ζωή. Θα σας ανοίξουν τα μάτια!

Credit: Guff

Related posts

Η νέα πινακίδα κυκλοφορίας που θα γεμίσει τους δρόμους – Γιατί δεν πρέπει να την αγνοούμε

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει στον Χορτιάτη και το Ωραιόκαστρο

Ακραiο: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τpελή τıμń» – Πóσο πάει ο τενεκές