Αεροσυνοδός δίνει τις Καθιερωμένες Οδηγίες Ασφαλείας. Μέσα σε δευτερόλεπτα, ΟΛΟΙ στο Αεροπλάνο ξεκαρδίζονται στα Γέλια!

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο στις μέρες μας, μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικό. Οι μεγάλες ουρές, οι καθυστερήσεις πτήσεων και οι έξτρα χρεώσεις των αποσκευών, μπορεί να γίνουν πολύ εκνευριστικά. Το μόνο που θέλει κανείς μόλις πατήσει το πόδι του στο αεροπλάνο, είναι να καθίσει στη θέση του, να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διαδρομή. Πριν από την απογείωση κάθε αεροπλάνου, οι αεροσυνοδοί δίνουν συμβουλές ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε μια πτήση, η αεροσυνοδός πήρε το μικρόφωνο για να ενημερώσει τους επιβάτες σχετικά με τις διαδικασίες ασφάλειας. Είπε όμως, παραπάνω από αυτά που υπολόγιζαν οι επιβάτες. Όταν άρχισε να μιλάει, οι ταξιδιώτες αιφνιδιάστηκαν. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν από την αεροσυνοδό, αφού ποτέ δεν είχαν ξανακούσει κάτι παρόμοιο.

Καθώς η αεροσυνοδός συνέχιζε την ομιλία της, οι επιβάτες κρέμονταν από κάθε της λέξη. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν, αφού η ξεκαρδιστική αεροσυνοδός έδινε μια απίστευτα αστεία παράσταση. Πριν τελειώσει με την ομιλία της, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Όχι μόνο η ομιλία της ήταν δημιουργική, αλλά έκανε και τους επιβάτες να σκέφτονται λίγο διαφορετικά για τις αεροσυνοδούς. Παρακολουθήστε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω!

Credit: Faithtap

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες