Μόλις Έσκασε: Αποχώρηση βόμβα από το Nomads που δεν το περιμέναμε!!! - Fanpage

Μόλις Έσκασε: Αποχώρηση βόμβα από το Nomads που δεν το περιμέναμε!!!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, με τον Dimar και τον Νάσο Παπαργυρόπουλου είναι οι τρεις μονομάχοι και ένας κέρδισε και οι άλλοι δύο ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Nomads 2.

Αρχικά έχασε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βγαίνοντας πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η μονομαχία συνεχίστηκε σε ένα απαιτητικό αγώνισμα ανάμεσα στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Dimar. Οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά αλλά τελευταία στιγμή ο Dimar ένιωσε έντονο πόνο στο χέρι του και δεν τα κατάφερε δίνοντας προβάδισμα στον Νάσο να κερδίσει. «Είμαι χαρούμενος που δεν φεύγω. Ήθελα πολύ να μείνω και μπήκα αποφασισμένος. Κρίθηκε στο δευτερόλεπτο ποιος θα κερδίσει, αν ξαναμπαίναμε πιστεύω θα κέρδιζε ο Dimar γιατί ήταν πολύ καλός», δήλωσε ο Νάσος. Απόψε οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Dimar και η Ελισάβετ.

Ποια γνωστή στο κοινό παίκτρια αποφάσισε να εγκαταλείψει τo Nomads

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε κατά τη διάρκεια του live του Nomads 2 να μιλήσει.

Είπε ότι θέλει να αποχωρήσει κι αυτή τη φορά δεν θέλει να το ξανασκεφτεί. Ενώ όπως δήλωσε κάποιες συμπεριφορές την οδήγησαν να θέλει να φύγει.

«Όλα αυτά ήταν περίεργα για μένα αυτές τις εβδομάδες Αυτήν την εβδομάδα φώναζα και ούρλιαζα σαν την τρελή. Δεν είμαι εγώ έτσι. Ήθελα να δείξω ότι είμαι καλά ενώ δεν ήμουν. Γι’αυτό Σάββα μου θεωρώ ότι απόψε το βράδυ θέλω να αποχωρήσω από το Nomads. Είμαι πολύ αποφασισμένο πλέον. Προσπάθησα και πάλεψα για να μείνω. Είμαι συνειδητοποιημένη ότι θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον άνθρωπο για να είμαι καλά. Ο βασικός λόγος που θέλω να φύγω είναι για να βρεθώ δίπλα στον άνθρωπό μου»

Αφήστε το σχόλιο σας: