Οι 5 πρώτες σκηνές του GoT στις οποίες θα πρωταγωνιστήσει ο Μουζουράκης (Pics) - Fanpage

Οι 5 πρώτες σκηνές του GoT στις οποίες θα πρωταγωνιστήσει ο Μουζουράκης (Pics)

Όπως αποκάλυψε ο Τύπος ο Πάνος Μουζουράκης θα πραγματοποιήσει το όνειρό του. Να κάνει ένα δοκιμαστικό για την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Ναι του γνωστού Game of Thrones. Όχι την παρωδία από τα στούντιο Brazzers, ούτε μία ελληνική κόπια-πατέντα με γιδοβοσκούς και σαύρες αντί για δράκους, που θα παίζει σε τοπικό κανάλι της Καβάλας.

Ο Πάνος ο Μουζουράκης λοιπόν είναι πολύ πιθανό, τι πιθανό δηλαδή, σίγουρο είναι, να είναι μέλος του καστ του τελευταίου κύκλου της σειράς με την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια. Το παγκόσμιο φαινόμενο, Game of Thrones, ανοίγει τις αγκάλες του και κλείνει μέσα το ελληνικό φαίνομενο, Πάνος Μουζουράκης.

Θα μπορέσει άραγε ο Πάνος να προσαρμοστεί στο σενάριο και τις ανάγκες της παραγωγής του HBO ή θα κάνει αυτό που έκανε πάντα σε όσες σειρές ή εκπομπές συμμετείχε; Να παίζει δηλαδή τον εαυτό του με μεγάλη επιτυχία.

Στο Menshouse αποκτήσαμε αποκλειστικά τις πρώτες σκηνές από τα πρώτα γυρίσματα του Πάνου, πριν ακόμα κάνει το δοκιμαστικό φανταστείτε. Και όπως θα δείτε και παρακάτω είναι παραπάνω από εμφανές ότι ο ρόλος του θα είναι πρωταγωνιστικός. Ή σκέτος αγωνιστικός. Ή σκέτο νηστικός. Αυτό δε θα το καθορίσει κανένας Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Αυτό θα το καθορίσει ο ίδιος ο Μουζουράκης.

Όπως έκανε σε όλες του τις δουλειές. Όπως έκανε παντού και πάντα.

Απολαύστε τον να κλέβει την παράσταση με την ιδιαίτερη ενέργειά του.

 

via menshouse.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: