Απίστευτη Επιστημονική Ανακάλυψη: Οι άνθρωποι με ΑΥΤΟΝ τον τύπο Αίματος, μάλλον έχουν Εξωγήινο DNA..!! - Fanpage

Απίστευτη Επιστημονική Ανακάλυψη: Οι άνθρωποι με ΑΥΤΟΝ τον τύπο Αίματος, μάλλον έχουν Εξωγήινο DNA..!!

Μια πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι όσα άτομα έχουν τύπο αίματος ρέζους αρνητικό κατέχουν κατά κάποιο τρόπο “εξωγήινο DNA”. Έρευνες πάνω σε αυτό το κομμάτι δείχνουν ότι τύποι αίματος με αρνητικό ρέζους δεν έχουν το συνδετικό εξελικτικό γονίδιο από τον ρέζους Μακάκο, που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Φυσικά, αυτό εγείρει το ερώτημα: αν όλοι προερχόμαστε από τους πιθήκους, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν το γονίδιο του ρέζους μακάκου;

Οι τέσσερις τύποι αίματος είναι ο A, B, AB και ο O. Οι διαφορές ανάμεσα σε κάθε ομάδα αίματος εξαρτάται από τις πρωτεΐνες στο αίμα, αλλά όσον αφορά τον αρνητικό ρέζους τύπο αίματος, που αποτελεί το 10-15% του πληθυσμού, δεν διαθέτει αυτές τις πρωτεΐνες.

Η ερώτηση που απασχολεί τους επιστήμονες τώρα, είναι από που προέρχεται αυτή η ομάδα τύπου αίματος ρέζους αρνητικό. Κοιτάζοντας στο παρελθόν, 35.000 χρόνια πριν, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο τύπος του αίματος συνδέεται με συγκεκριμένες φυλές και ομάδες. Οι Ευρωπαίοι έχουν τη μεγαλύτερη συχνότητα αυτού του τύπου αίματος, αλλά μόνο το 3% του πληθυσμού των Αφροαμερικανών και το μόλις το 1% των Ασιατών έχουν αυτόν τον τύπο αίματος.

Κάποια κοινά χαρακτηριστικά των ατόμων με αυτό τον τύπο αίματος, είναι υψηλότερος δείκτης ευφυΐας, χαμηλότερη θερμοκρασία σώματος, έχουν κόκκινα μαλλιά, είναι ευαίσθητα στη ζέστη και έχουν γαλάζιο, πράσινο ή χακί χρώμα ματιών.

Αυτός ο τύπος του αίματος περιβάλλεται από μεγαλύτερο μυστήριο όσον αφορά τις έγκυες γυναίκες. Γυναίκες που έχουν ρέζους αρνητικό τύπο αίματος περνάνε δύσκολη εγκυμοσύνη όταν το έμβρυο έχει θετικό ρέζους τύπο αίματος, καθώς ο οργανισμός τους αντιδρά επιθετικά και προσπαθεί να εξουδετερώσει το έμβρυο και πρέπει να λαμβάνουν ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Αλλά γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο κατά την εγκυμοσύνη;

Εδώ εισέρχεται μια νέα σχετικά θεωρία που προτείνει ότι είναι πιθανό εξωγήινη ζωή να έχει επηρεάσει αυτό τον τύπο αίματος. Αυτό που είναι ακόμα πιο παράξενο είναι ότι όσα άτομα που έχουν αναφέρει ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους, έχουν ρέζους αρνητικό τύπο αίματος.

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία κατά καιρούς, μέσα σε αρχαία κείμενα και αναπαραστάσεις, υπάρχουν καταγραφές ότι μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινα όντα και ίσως να έχουν “πειράξει” την ανθρώπινη γενετική.

Μέχρι να αποδειχθεί στην πράξη κάτι τέτοιο, παραμένει μια θεωρία συνωμοσίας…

Credit: expandedconsciousness.com

Αφήστε το σχόλιο σας: