Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Δραματική προειδοποίηση του στρατηγού Φράγκου: «Έλληνες ενωθείτε, η Ελλάδα…»

Ειδήσεις
by Newsroom 04.01.2017 09:53
Newsroom 04.01.2017 09:53
0

Ποια η δραματική προειδοποίηση του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου;

Σε αφύπνιση καλεί τον Ελληνικό λαό και τους Ελληνες του εξωτερικού ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, τους οποίους και παρακινεί να αγοράσουν δημόσια περιουσία διότι η Ελλάδα όπως αναφέρει «κινδυνεύει με αφανισμό».

Δεν είναι σχήμα λόγου – προειδοποιεί Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος. Η χώρα μας κινδυνεύει και όχι από ξένα στρατεύματα, όπως εξηγεί, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους. Αποελληνοποίησης των πάντων.

«Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών», προειδοποιεί ο στρατηγός, στο συγκλονιστικό κάλεσμά του στο, στο οποίο παράλληλα γνωστοποιεί την προσφυγή του στο ΣτΕ, για το θέμα της ψήφου του απόδημου Ελληνισμού.

Ολόκληρο το Εθνικό προσκλητήριο του κ. Φραγκούλη Φράγκου από το blog «Το κοινό των Απανταχού Ελλήνων»:

Ελληνίδες και Έλληνες,

Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό.

Κύρια επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες του εξωτερικού να ασκούν το εκ του Συντάγματος αναφαίρετο δικαίωμά τους του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους. Επειδή όμως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν εξέτασαν ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια προοπτική αλλά ούτε και σήμερα δείχνουν προθυμία για την υλοποίησή της, επιβάλλεται ο Ελληνισμός του Εξωτερικού των 20 και πλέον εκατομμυρίων να αποκτήσει ενιαία έκφραση πράγμα που θα μπορεί να επηρεάσει Πολιτικές και στην χώρα διαμονής των αλλά και την Μητέρα Πατρίδα.

Η επιτυχία της ενιαίας αυτής έκφρασης απαιτεί τη δημιουργία, επιτέλους, ενός Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ, όπου η Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία να αποτελεί την κύρια έκφρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη το Κοινό των Απανταχού Έλληνες καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή και πιστεύουμε βάσιμα ότι το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο θα δώσει με την απόφασή του την αρμόζουσα λύση.

Άλλως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι επιτακτική ανάγκη που η πατρίδα μας η Ελλάδα μας που πράγματι κινδυνεύει με αφανισμό (δεν είναι σχήμα λόγου) και όχι από ξένα στρατεύματα, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους Αποελληνοποίησης των πάντων.

Με πρόσχημα δε την μείωση του χρέους των 327 δις ΕΥΡΩ εκποιούν εκχωρώντας την Δημόσια περιουσία για 99 χρόνια περιμένοντας να εισπράξουν 5 – 7 δις στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τις μελλοντικές γενιές την Ελληνική γη και κατ’ επέκταση τον Εθνικό μας Πλούτο. Ήδη οι ανωτέρω πολιτικές έχουν κατορθώσει να μειώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 30%, όπως και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της χώρας μας, να φθάσουν την ανεργία από 12% στο 27%, να εξαναγκάσουν 450.000 νέους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους να μεταναστεύσουν.

Σημειώνεται ότι δεν μιλάμε πλέον για Ελληνικό τραπεζικό σύστημα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), έχουν πουληθεί 14 Αεροδρόμια σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία, το λιμάνι του Πειραιά σε Κινέζικών συμφερόντων εταιρεία, το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε Κινεζικών Αραβικών και, σε μικρό μόνο ποσοστό, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, και, ίσως το καλύτερο από άποψη φυσικής ομορφιάς κομμάτι γης ο Αστέρας Βουλιαγμένης ,το Χίλτον, η Μαρίνα Φλοίσβου, η Μαρίνα της Λέσβου, σε πλειοψηφικά σχήματα Τουρκικών συμφερόντων, ενώ επενδυτικό ταμείο συνταξιούχων του Καναδά εξαγόρασε το Ελ Βενιζέλος.

Δηλαδή για τους ξένους υπάρχει κέρδος, ενώ εσείς έχετε μια απρόσμενα προκλητική απουσία στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που είναι αδικαιολόγητη για Έλληνες ομογενείς.

Συμπατριώτες μας, σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί θέλουμε να γνωρίζετε, αφ’ ενός μία άλλη άποψη για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και αφ’ ετέρου ότι για μας το πρόβλημα είναι πλέον Θεσμικό – Πολιτικό και όχι απλώς Οικονομικό.

Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας.

Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.

Το Κοινό των Απανταχού Έλληνες, που μας έχει ενώσει το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον και συμφέρον, έχοντας ως φωτεινό, λαμπρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού τον Ιωάννη Καποδίστρια, είμαστε εδώ μαζί με εσάς, που ζείτε και μεγαλουργείτε στην ξενιτειά διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα.

Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.

Λίγοι Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….

Το κοινό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Eπ. Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή

06.12.2025 00:02

Θρήνος για την Ειρήνη – Πέθανε στα 53 της χρόνια – Ήταν...

05.12.2025 23:25

Νεκρή η μητέρα, θετική στο αλκοτέστ η οδηγός – Έπεσαν από τα...

05.12.2025 23:06

Έκτακτn είδηση για αγρότες, σoκ τι συνέβn πριν λίγο

05.12.2025 22:54

Αλεξανδρούπολη: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας, για ζευγάρι! Πίσω από την κλειστή πόρτα,...

05.12.2025 22:38

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου: Κλείνουν σταθμοί Μετρό στο κέντρο της Αθήνας

05.12.2025 22:03

EKTAKTO – Καραμπόλα πέντε οχημάτων

05.12.2025 21:38

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μετά τον «Byron» – Πότε θα «χτυπήσει» στη...

05.12.2025 20:46

ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

Πρόσφατα

05.12.2025 22:15

Ξάνθη: Ένοικοι γηροκομείου ποζάρουν ξανά για ένα ημερολόγιο – Δείτε φωτογραφίες από...

05.12.2025 22:03

EKTAKTO – Καραμπόλα πέντε οχημάτων

05.12.2025 21:38

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μετά τον «Byron» – Πότε θα «χτυπήσει» στη...

05.12.2025 21:27

Γωγώ Μαστροκώστα: Auτή έιναι η μορφή καρκίνου που πάσχει

05.12.2025 21:05

Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα κατάφερε, υπέστn...

05.12.2025 20:46

ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

05.12.2025 20:35

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

05.12.2025 20:26

Δάκρυσε και η Παναγία στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο...

05.12.2025 20:10

Ανακοπή καρδιάς: 6 προειδοποιητικά σημάδια που θα νιώσετε λίγες μέρες πριν

05.12.2025 19:46

Τραγωδία: Τρεις Νεκροί Αστυνομικοί και 13 τραυματίες – Πήγαν να κάνουν έξωση...

05.12.2025 19:25

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την σχέση...

05.12.2025 19:14

Έκλεισαν και άλλη Εθνική Οδό οι αγρότες – Αποκλεισμός επ’αόριστον στην κυκλοφορία

05.12.2025 18:37

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Παραλύει» ξανά η χώρα – Μόλις ανακοινώθηκε

05.12.2025 18:18

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων στην Ελλάδα: Χρονοδιάγραμμα και κριτήρια

05.12.2025 18:08

Δεν τα κατάφερε η Αγγελική – Έφυγε σε ηλικία μόλις 49 χρονών

05.12.2025 17:44

Κακοκαιρία Byron: «Βούλιαξε» πασίγνωστη πόλη – Θυμίζει «Βενετία»

05.12.2025 17:32

ΕΚΤΑΚΤΟ Καιρός: Νέα πρόβλεψη Καλλιάνου – Τι έρχεται αύριο Σάββατο

05.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για όσους έχουν Netflix, μόλις έγινε γνωστό

05.12.2025 16:51

ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ: ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ KINDER

05.12.2025 16:18

Πέθανε απομονωμένη στα 61 από καρκίνο η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

05.12.2025 15:38

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στη Λούτσα:...

05.12.2025 15:03

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

05.12.2025 14:23

Αν πάτε να βγάλετε λεφτά και δείτε αυτό στο ΑΤΜ, φύγετε όσο...

05.12.2025 14:06

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here