Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πήγαν για παϊδάκια και χαρτιά τις ώρες της εθνικής τραγωδίας και προκαλούν οργή

Ειδήσεις
;lkjhg
by Newsroom 01.08.2018 13:53
Newsroom 01.08.2018 13:53
0

Απίστευτη είναι πλέον η κυνικότητα των ΣΥΡΙΖαίων. Προκαλούν οργή και μίσος. Οι Ελληνες θα τους στρίψουν την πλάτη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε σοβαρό πολιτικό αδιέξοδο βρίσκεται πλέον το Μαξίμου, μετά την εθνική τραγωδία που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Μια εβδομάδα μετά, η κυβέρνηση δέχεται βολές πανταχόθεν για τους χειρισμούς, τις παραλείψεις και τις λάθος εκτιμήσεις της στην αντιμετώπιση της φωτιάς, αλλά επίσης για την επικοινωνιακή διαχείριση του όλου ζητήματος.

To αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση επιβάρυναν έντονα οι μαρτυρίες υπηρεσιακών παραγόντων ότι είχαν ενημερώσει κυβερνητικά στελέχη για την ύπαρξη νεκρών από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας η οποία έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Απίστευτη πρόκληση εν μέσω τραγωδίας

Οπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, το βραβείο υποκρισίας παίρνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάµελλος, και ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινίος, οι οποίοι, λίγες ώρες µετά τη σύσκεψη στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για τις φονικές πυρκαγιές, βρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, στην ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι. Εκεί όπου για ώρες, σαν να µην τρέχει τίποτα, απολάµβαναν µε τη ΣΥΡΙΖΑϊκή παρέα τους τα φηµισµένα παϊδάκια του µαγαζιού.

ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ   

To βραβείο κυνισµού δικαιωµατικά κερδίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και γνωστός από τα τηλεπαράθυρα Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

ΤΡΑΠΟΥΛΑ 

Το βραβείο αµεριµνησίας πηγαίνει στον πρώην δηµοσιογράφο και τώρα κήρυκα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος το βράδυ που ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι όχι µόνο δεν συγκινήθηκε, αλλά δεν έδειξε και το παραµικρό ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τη δραµατική εξέλιξη των γεγονότων.

Οπως αναφέρει αρκετές φορές, έχουµε να κάνουµε µε την πιο κυνική κυβέρνηση που γνώρισε µεταπολιτευτικά ο τόπος. Υπουργοί και βουλευτές το πρωί κλαίνε µε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τα θύµατα που άφησε η εγκληµατική ολιγωρία τής πιο ανύπαρκτης και συνάµα επικίνδυνης κυβέρνησης και το βράδυ χαριεντίζονται σε ταβέρνες, απολαµβάνουν µε ξανθιές κυρίες τα ποτά τους σε πανάκριβα στέκια του Κολωνακίου και τζογάρουν αλά Καµµένος, σε λέσχες. Καµία ενοχή, κανένας έµπρακτος σεβασµός στο τριήµερο εθνικό πένθος.

Αν τώρα οι εν λόγω κύριοι αμφισβητούν τις φωτογραφίες, δεν έχουν παρά να μας το πουν, εμείς εδώ στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ μεταφέρουμε το ρεπορτάζ, απλά πράγματα.

Πάντως κύριοι είστε εκτεθειμένοι

Οι μαρτυρίες που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες γενούν τεράστια ερωτήματα για το τι ακριβώς γνώριζαν οι κυβερνητικοί ιθύνοντες τη Δευτέρα το βράδυ την ώρα της σύσκεψης.

«Το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου ήμουν στο Σισμανόγλειο που από τις 10:30-11 παρα είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών», είπε σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, Μιχάλης Γιαννάκος. «Αυτό μου το επιβεβαιώσε μια ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητηής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας όταν βρέθηκα ξανά στο Σισμανόγλειο», πρόσθεσε.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «πώς ήταν δυνατόν να μην γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο για πολλούς νεκρούς;».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, ανέφερε πως «μέχρι τις 22:30 της Δευτέρας είχαμε παραλάβει τέσσερις νεκρούς».

Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6», ο Γιώργος Μαθιόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Από τις 20:41 που δόθηκε η πρώτη κληση από την πυροσβεστική κατά διαστήματα έρχονταν πληροφορίες ότι βρέθηκαν 4 άτομα απανθρακωμένα. Εμείς τους πρώτους τέσσερις νεκρούς τους παραλάβαμε από τις 21:50 μέχρι τις 22:30».

Όπως εξήγησε «μετά σταμάτησε η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ γιατί δόθηκε εντολή από το συντονιστικό κέντρο που ήταν όλοι οι υπουργοί και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ, καθώς ενεργοποιηθηκε το σχέδιο ανθρώπινων απωλειών έτσι ώστε να ταυτοποιούνται οι νεκροί».

Κατά τον κ. Μαθιόπουλο «λογικά για να πήρε την εντολή ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών (σ.σ. να σταματήσει η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ), την εντολή έδωσε ο κ. Πολάκης.

«Από τις 11.20 το ΕΚΕΠΥ ζητά 40 σάκους περισυλλογής νεκρών» είπε ο Σταμάτης Πουλής, πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατήγγειλε παράλληλα ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης μπαίνοντας στην συνεδρίαση του συντονιστικού ήξερε ότι υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών.

Και ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε σε έτοιμα για μεταφορά σάκων περισυλλογής σορών πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι 40 σάκοι για σορούς είχαν ήδη σταλεί στη Ραφήνα στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, γεγονός που αποδεικνύει, όπως είπε, ότι οι ιθύνοντες γνώριζαν το μέγεθος της τραγωδίας από νωρίς.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο επικεφαλής της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού που βρέθηκε στην ακτή της τραγωδίας, Δ.Μπαλτάκος, αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως είχε ειδοποιήσει τους ανωτέρου του, από τους οποίους ενημερωνόταν ο υπουργός Ναυτιλίας για την ύπαρξη νεκρών. «Υπήρχε η πληροφορία για νεκρό αλλά δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής της ομάδας των ΟΥΚ επανήλθε με νέες δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό, διευκρινίζοντας ότι εκείνη την ώρα ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς αν επρόκειτο για νεκρούς ή όχι.

Μία ακόμη άγνωστη πληροφορία που δημοσιοποιήθηκε είναι η ανεύρεση από την ομάδα ΔΙΑΣ του πρώτου νεκρού της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. Ο κ. Μαυροειδάκος είπε ακόμα πως δεν δόθηκαν εγκαίρως εντολές στη διαθέσιμη αστυνομική δύναμη να μεταβεί στο Μάτι.

Επιπλέον, φαίνεται ότι η ΕΛΑΣ γνώριζε την ύπαρξη νεκρών, όπως προκύπτει από την ενεργοποίηση της Ομάδας Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών (Ο.Α.ΘΥ.Κ.) το βράδυ της Δευτέρας. Η υποστάτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη, επικεφαλής τς Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερρευνών της ΕΛΑΣ, δηλώνει ότι η ομάδα ενεργοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Πόσο πιο στημένο;

Και το χειρότερο; Η χθεσινή επίσκεψη στο Μάτι ήταν η επιτομή της παρωδίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ενας πρωθυπουργός «κλέφτης» μεταβαίνει υπό το φως της νύχτας στην περιοχή για να μην συναντήσει κανέναν και στήνει μια συζήτηση περί «μαντρών» προσπαθώντας να ρίξει το βάρος στους νεκρούς. Αλλωστε το είπαν.

«Εσείς φταίτε που πεθάνατε».

[pentapostagma]

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Οι Αγίες 40 Παρθενομάρτυρες. Πόσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα και δεν το ξέρουν

    01.09.2018 10:58
  • Εξαγριωμένοι κάτοικοι γιούχαραν τον Αλέξη Τσίπρα: «Αν έχεις αρχ@@@ια, έλα»

    22.08.2018 16:06
  • Συγκλονίζει η Νανά Παλαιτσάκη για το Θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη: «Μεγάλο γλέντι θα στήσει ο…»

    07.08.2018 15:09
  • Θρήνος: 42χρονος οδηγός ξεψύχησε έξω από το κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα επειδή ήταν “κλειστό”

    06.08.2018 12:22
  • H θρυλική συνέντευξη του Τέλι Σαβάλα σε άπταιστα ελληνικά: «Μην χάσουμε γλώσσα και θρησκεία»

    05.08.2018 14:11
  • Άκης Σακελλαρίου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

    01.08.2018 15:59
  • Γιάννης Αϊβάζης προς πολιτικούς: «Βάλτε τις καρέκλες σας στον κώλο σας»

    29.07.2018 09:54
  • Πατρινή πρόσφερε 1.300.000 ευρώ για να αγοραστεί πανάκριβο «όπλο» κατά του καρκίνου

    29.07.2018 09:51
  • Σύμβουλος Ερντογάν: «Θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να ενταχθεί στην Οθωμανική Αυτοκρατορία»

    29.07.2018 09:49
  • Η Κύπρος δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ στους πυρόπληκτους

    26.07.2018 14:17

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here