Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Παναγιωτόπουλος: Η πατρίδα χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Τσούνη

Ειδήσεις
by Newsroom 05.03.2021 11:20
Newsroom 05.03.2021 11:20
0

«Το τελευταίο που χρειάζεται αυτή την ώρα ο δημόσιος βίος είναι περισσότερο δηλητήριο και περισσότερο τοξικό λόγο. Αυτές τις ώρες η πατρίδα χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος παρουσίασε στην Ολομέλεια τις αλλαγές στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων του τομέα των αμυντικών εξοπλισμών.

«Θεωρώ ότι η χώρα πρέπει επιτέλους να πάει μπροστά. Ο ιός βρίσκεται σε έξαρση, η χαλάρωση τμήματος του πληθυσμού οδηγεί σε περαιτέρω έξαρση και σε αναγκαιότητα λήψης νέων μέτρων που οδηγούν σε ακόμη περισσότερη κόπωση. Με αυτές τις συνθήκες το τελευταίο που χρειάζεται αυτή την ώρα ο δημόσιος βίος είναι περισσότερο δηλητήριο και περισσότερο τοξικό λόγο», είπε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόσθεσε: «Δεν θα κάνω λόγο για τις πρόσφατες εξωφρενικές δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Έχουν ειπωθεί πολλά και νομίζω και ο ίδιος έχει κινηθεί για να ανασκευάσει αυτές τις δηλώσεις. Αλλά θα πω μόνο τούτο, τέτοιου είδους δηλώσεις ρίχνουν αχρείαστο δηλητήριο στο δημόσιο βίο. Εκτρέπουν τη συζήτηση από τις μείζονες εθνικές προκλήσεις».

Η χώρα πρέπει να πάει μπροστά, είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Και για να πάει μπροστά ο δημόσιος βίος, χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη. Αναφέρομαι στον Έλληνα ευπατρίδη ο οποίος παρασημοφορήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και πριν από λίγο καιρό του είχε απονεμηθεί και από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας ο βαθμός του υποστρατήγου επί τιμή, για τη συνολική προσφορά του στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο άνθρωπος αυτός που διέθεσε, με απόφαση που περιλαμβάνεται στη δημόσια διαθήκη του, το σύνολο της περιουσίας του, εκτός όλων των άλλων που έχει κάνει μέχρι τώρα για την ενίσχυση των ΕΔ, το σύνολο της περιουσίας του στις ΕΔ και αποτελεί σπουδαίο φωτεινό παράδειγμα επιφανούς πατριώτη, σαν αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ως τους ανθρώπους που δεν μετράνε τη ζωή τους αναλογιζόμενοι τι μπορεί η πατρίδα να κάνει γι΄αυτούς αλλά τι μπορούν να κάνουν αυτοί για την πατρίδα».

Επισήμανα σήμερα από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής: "Ο δημόσιος βίος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη".#Βουλή #Πολιτική #Άμυνα #Πατρίδα pic.twitter.com/prEkXDJRhE

— N Panagiotopoulos (@npanagioto) March 4, 2021