Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Καμμένος: «Μολών λαβέ – Όσο ζει έστω κι ένας από εμάς δεν πρόκειται να υποσταλεί καμία σημαία»

Ειδήσεις
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΣΟΚ
by Newsroom 20.12.2017 15:10
Newsroom 20.12.2017 15:10
0

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένου, προκάλεσε το «Μολών Λαβέ» που είπε ΥΕΘΑ απατώντας στις δηλώσεις του ηγέτη του κόμματος CHP, της τουρκικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο οποίος απαίτησε να επιστραφούν ελληνικά 18 νησιά στην …Τουρκία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Πετροχώρι Ξάνθης ενώ νωρίτερα βρέθηκε στην 29η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού στην Κομοτηνή. 

Τα δημοσιεύματα των εφημερίδων αναφέρονται στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας τονίζοντας το γεγονός της την κριτική που ασκεί ο Έλληνας υπουργός στην συνολική πολίτικη της Τουρκίας αλλά και στις τοποθετήσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύατα:

«Δεν κατοικούμε σε γειτονιά αγγέλων. Ο μεγαλοϊδεατισμός, ο εθνικισμός, ο αναθεωρητισμός και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός που επικρατεί στη γειτονιά μας, δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε», είπε ο κ. Καμμένος που αναφέρθηκε στη συνέχεια στις πρόσφατες τοποθετήσεις κορυφαίων πολιτειακών παραγόντων της Τουρκίας.

«Ακούμε για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης, για 150.000 «ομογενείς» στη Δυτική Θράκη, αμοιβαίες υποχωρήσεις για ομαλοποίηση των σχέσεών μας.

Ακούσαμε για τις περιουσίες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ότι πουλήθηκαν δήθεν οικειοθελώς σε Τούρκους πολίτες.

Επίσης είδαμε εθνικιστές να προσεύχονται στην Αγία Σοφία, ενώ ο Τούρκος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο πάλι για 18 νησιά που έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα. Φαίνεται ότι, στην καλύτερη περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός αγνοεί τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου και των Συνθηκών. Στη χειρότερη, αμφισβητεί την Ελληνική, διεθνώς κατοχυρωμένη, κυριαρχία και διεκδικεί εδάφη μας».

Και ο κ. Καμμένος πρόσθεσε:

«Η απάντησή μας αγαπητοί εθνοφύλακες είναι ‘Μολών Λαβέ’. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας».

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την επίσκεψή στην XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στην Ξάνθη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, στην καρδιά της δύναμης του Στρατού Ξηράς στη Θράκη μας. Η περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή για τα εθνικά μας θέματα, όπου όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε την πρέπουσα προσοχή για τη συνύπαρξη όλου του ελληνικού πληθυσμού: των Ελλήνων Ορθοδόξων, των Ελλήνων Μουσουλμάνων, των Ελλήνων Πομάκων, των Ελλήνων Ρομά.

Εδώ επιτελείτε καθημερινά ένα σημαντικό εθνικό έργο και θέλω από την αρχή να τονίσω πως είμαστε υπερήφανοι για εσάς, γιατί πράγματι εκτελείτε άριστα τα καθήκοντά σας σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Διαδραματίζετε κεντρικό ρόλο στην εγγύηση της άμυνας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στον ελληνικό λαό και ιδίως στην τοπική κοινωνία.

Η υπευθυνότητα, η πειθαρχία και ο ενθουσιασμός που διακρίνω σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό αποδεικνύουν την καθημερινή θέλησή σας να υπερασπίζεστε την εδαφική ακεραιότητα και τα εθνικά μας συμφέροντα, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην ανύψωση του ηθικού των ακριτικών πληθυσμών.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει πλήρη επίγνωση των δυσχερειών και των προβλημάτων κάτω από τις οποίες εκτελείτε την υψηλή αποστολή σας και υλοποιεί συνεχώς πολυποίκιλες δράσεις για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης, τόσο της δικής σας όσο και των οικογενειών σας.

Ήδη έχουν απελευθερωθεί από το ΓΕΣ τα απαραίτητα κονδύλια και θα απελευθερωθούν ακόμη περισσότερα, όσα περισσότερα μπορούμε να διασφαλίσουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε κατοικίες για τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους ΕΠΟΠ.

Να αισθάνεστε υπερήφανοι για το έργο το οποίο έχετε αναλάβει, καθώς και το ότι έχετε αφιερώσει ένα μέρος της ζωής σας στην υπηρεσία της Πατρίδος και του κοινωνικού συνόλου.

Η προσφορά σας δεν έγκειται μόνο στην εκπλήρωση της υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά και στην αρωγή σας στην τοπική κοινωνία. Είστε παρόντες όπου και όποτε απαιτηθεί. Γι’ αυτό το λόγο κερδίζετε τη δημόσια αναγνώριση. Όλος ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει το έργο που επιτελούν εδώ οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τη χρονιά που έρχεται ξεκινά πλέον η έξοδος της χώρας από αυτή την τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση, την οποία πλήρωσαν πολύ ακριβά όλοι οι Έλληνες και ιδίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπέστησαν πολύ μεγάλες περικοπές, τα ενεργά στελέχη μέχρι το 2015, αλλά και οι απόστρατοι, οι έφεδροί μας. Θέλω να γνωρίζετε ότι η μέριμνά μας θα είναι να αποκαταστήσουμε όλες αυτές τις μειώσεις στα οικονομικά που έχει υποστεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επιζητούμε ειρήνη και συνεργασία με τους γείτονές μας, αλλά επιζητούμε και σεβασμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως επιζητούμε το σεβασμό απέναντι στο διεθνές δίκαιο, στις διεθνείς συνθήκες, απέναντι σε αυτά τα οποία έχουμε υπογράψει διεθνώς και αναφέρομαι στη Συνθήκη της Λωζάνης.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ελληνική Πολιτεία οφείλει πολλά στην περιοχή, σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και στους Ορθόδοξους και στους Μουσουλμάνους. Είναι αλήθεια ότι για πολλά χρόνια η Θράκη είχε παραμεληθεί. Αυτή την υποχρέωση της Πολιτείας θα την αποκαταστήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Όμως, δεν πρόκειται να δεχθούμε τη συνέχιση μιας τακτικής από την πλευρά της Τουρκίας, η οποία επιβάλλεται από το τουρκικό προξενείο και θέλει να υποδαυλίζει στη Θράκη την εθνική συνοχή.

Τέτοια φαινόμενα δεν είναι αποδεκτά και να ξέρουν πολύ καλά ότι όσο κι αν θέλουμε να διατηρήσουμε καλές σχέσεις με τους γείτονές μας τόσο έτοιμοι είμαστε οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί να υπερασπίσουμε την εθνική μας ακεραιότητα. Όσο ζει έστω κι ένας από εμάς δεν πρόκειται να υποσταλεί καμία σημαία.

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό από την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αυτή η πολιτική των αμφισβητήσεων και των διεκδικήσεων της γείτονος αποδεικνύει το αντίθετο από τη θέληση για καλή γειτονία. Θέλουμε, λοιπόν, να τους πούμε εν όψει και των ημερών που έρχονται ότι καλό θα είναι να ζήσουμε ειρηνικά και να σταματήσουν τις προκλήσεις, ιδίως σε μια περιοχή για την οποία δεν υπάρχει ουδεμία αμφισβήτηση από τις διεθνείς συνθήκες, είναι αμιγώς ελληνική, με απόλυτο σεβασμό σε όλο τον πληθυσμό της περιοχής, ανεξαρτήτως θρησκείας και ανεξαρτήτως φυλής.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα και θέλω κοιτώντας σας στα μάτια να σας πω να είστε βέβαιοι ότι η Πολιτεία γνωρίζει αυτά που σας οφείλει.

Είμαστε περήφανοι για εσάς και θέλω να ευχηθώ σε εσάς και στις οικογένειές σας υγεία, ευτυχία και προκοπή».

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την επίσκεψή στην 29η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού στην Κομοτηνή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να σας ευχηθούμε από κοντά και να σας ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε σε αυτή την πολύ ευαίσθητη περιοχή, στη Θράκη μας, και ιδιαίτερα εδώ στην Κομοτηνή, όπου γνωρίζουμε τις δράσεις του τουρκικού προξενείου, που προσπαθεί να πιέσει, κατά παράβαση κάθε συνθήκης και του διεθνούς δικαίου, τους Έλληνες Μουσουλμάνους, τους Έλληνες Πομάκους, τους Έλληνες Ρομά, που ζουν ειρηνικά με τους Έλληνες Ορθόδοξους σε αυτή την περιοχή.

Η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η παρουσία όλων σας, των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των οπλιτών και των εθνοφυλάκων δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή. Επιτελείτε ένα εξαιρετικό εθνικό έργο όχι μόνο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας, όχι μόνο για την αποτροπή σε περίπτωση κρίσεως, αλλά και κοινωνικό έργο εν καιρώ ειρήνης.

Γνωρίζω ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες. Είναι πολύ πιο δύσκολες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Γι’ αυτό θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία κάνουμε ό,τι μπορούμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνει η Πολιτεία και των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων, προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσής σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πρωταρχικός μας σκοπός τη χρονιά που έρχεται θα είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού, η μέριμνα για το προσωπικό.

Γνωρίζω καλά ότι τα τελευταία χρόνια το προσωπικό έχει υποστεί, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, μία τεράστια πίεση από την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την πατρίδα μας, και τα ενεργεία στελέχη μας και τα εν αποστρατεία.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να γνωρίζετε ότι ο πρώτος στόχος, ο οποίος είναι η κάλυψη κατά 100% της στέγασης των στελεχών μας, των αξιωματικών, των υπαξιωματικών και των ΕΠΟΠ, θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Θέλω ακόμα να σας διαβεβαιώσω ότι βγαίνοντας από αυτή την κρίση, πρωταρχικός μας στόχος μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι η αποκατάσταση των αδικιών που έχει υποστεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θέλω ακόμα να σας διαβεβαιώσω ότι όλος ο ελληνικός λαός είναι μαζί σας. Δεν υπάρχει άσκηση πολιτικής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι χώρος αντιπαράθεσης, είναι χώρος ενότητας του ελληνικού λαού. Οι Ένοπλες Δυνάμεις με Αρχηγό την Υπέρμαχο Στρατηγό έχουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Και είμαι περήφανος ως πολιτικός προϊστάμενος να σας πω ότι σε όλες τις μετρήσεις που γίνονται, ανεξαρτήτως των θεμάτων που εξετάζουν, θα δείτε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πάντα την πρώτη θέση στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα σε τέτοιες ευαίσθητες περιοχές όπως στην περιοχή που εσείς υπηρετείτε.

Εύχομαι, λοιπόν, σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, δύναμη και ευτυχία στις οικογένειές σας. Είμαστε περήφανοι για εσάς και είναι περήφανος όλος ο ελληνικός λαός».

Απάντηση από το πρόεδρο της ΚΟ του CHP

O Ενγκίν Αλτάι-πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP δήλωσε:

«Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να μάθει, του ανταπαντάμε με την φράση που είχε πει ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο κατοχής της Κωνσταντινούπολης πως ¨Όπως ήρθαν θα φύγουν¨.

Yunanistan Savunma Bakanı’ndan Kılıçdaroğlu’na 18 ada yanıtı: Gel de alhttps://t.co/66c0anZfIS pic.twitter.com/SAqpQkFJMq

— Cumhuriyet (@cumhuriyetgzt) December 19, 2017

Yunan bakan gaza geldi: Gelin de 18 adayı alın… https://t.co/5x5GF1iOlj pic.twitter.com/yrqP7k6VEf

— Yeni Akit Gazetesi (@yeniakit) December 19, 2017


[pentapostagma.gr]

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    16.12.2025 16:34
  • Οι δίδυμες αδελφές παντρεύτηκαν τον ίδιο άνδρα: δείτε πώς έμοιαζαν την ημέρα του γάμου τους

    30.11.2025 18:46
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ: 3 νέες συλλńψεις, ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

    27.10.2025 17:57
  • Το μπουφάν–έκπληξη από τα Zara που θα βλέπεις παντού φέτος: ήδη γίνεται ανάρπαστο!

    27.10.2025 17:36
  • Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Μόλις μαθεύτnκαν τα ευxάριστα για το ζευγάρι

    27.10.2025 17:26
  • Θρήνος για τον μικρούλη που πέθανε μόλις 12 χρονών – Γονείς μεγάλη προσοχή

    26.10.2025 00:03
  • Τραγωδία για τα Αδέλφια που πήγαν να προσευχηθούν σε μοναστήρι και σκοτώθ..αν σε τροχαίο

    25.10.2025 23:29
  • ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

    25.10.2025 22:49
  • «Πάγωσε» η Αθήνα: Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία

    18.10.2025 15:40
  • Γκέι μακελειό στη Μεσσηνία – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια

    18.10.2025 15:05

Δημοφιλή

17.12.2025 16:10

5 λόγοι για να διαλέξεις προσεκτικά τον λογιστή σου

16.12.2025 16:34

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ...

14.12.2025 17:49

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

14.12.2025 17:28

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τραγικός επίλογος με τη σορό που εντοπίστηκε – Είχε...

14.12.2025 17:13

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός – Μόλις επιβεβαιώθηκε

14.12.2025 16:29

Πρόστιμο 350 ευρώ για όσους δεν έχουν αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο...

14.12.2025 15:41

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ- Δείτε ποιος σκοτώθηκε πριν από λίγες ώρες

14.12.2025 15:16

Χαμός με Κωνσταντοπούλου LIVE σε εκπομπή της Χρηστίδου, αποχώρησε έξαλλη – «Είναι...

Πρόσφατα

22.12.2025 20:38

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Πασίγνωστος τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο – Ακυρώνει όλες τις...

22.12.2025 20:31

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Οι ημερομηνίες πληρωμής

22.12.2025 20:11

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Καρυστιανού – Αυτό είναι το νέο ποσοστό-σοκ για...

22.12.2025 19:43

Γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση κουνουπιδιού προκαλεί…

22.12.2025 19:19

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

22.12.2025 18:58

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ – ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

22.12.2025 18:33

Δημοσκόπηση Interview: Κατάρρευση για ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη ανατροπή στην τρίτη θέση

22.12.2025 18:14

«Καλό ταξίδι Άννα» – Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος σκότωσε τη σύντροφό του και...

22.12.2025 17:58

Αυτό το ζώδιο θα νιώσει επιτέλους ξανά «ζωντανό» το 2026, λέει αστρολόγος

22.12.2025 17:28

Δυσάρεστα νέα για τον Κώστα Ανεστίδη – Μόλις έγινε γνωστό

18.12.2025 16:44

ΒΡΕΘΗΚΕ: ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

18.12.2025 16:23

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Ο πρώτος που τελειώνει ο Μητσοτάκης από την Κυβέρνηση

18.12.2025 15:54

Φρέναραν τα αμάξια να την δουν: Η Κατερίνα Καινούργιου στη Βουκουρεστρίου, με...

18.12.2025 15:23

ΟΠΕΚΕΠΕ: ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

18.12.2025 15:13

“Με φίλησε και μου είπε…” Όλη η μήνυση του 21χρονου κατά του...

18.12.2025 14:38

“Δε θα κάνεις καριέρα αν δεν…” ΣΟΚ με την καταγγελία του 21χρονου...

18.12.2025 14:28

“Ο Γιώργος μου είπε…” Όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτό που ξεστόμισε...

18.12.2025 13:54

Τι ξέρουμε για την ζωή του Stef του τραγουδιστή που κατήγγειλε τον...

17.12.2025 16:10

5 λόγοι για να διαλέξεις προσεκτικά τον λογιστή σου

16.12.2025 16:34

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ...

15.12.2025 00:07

ΣΟΚ – Νεκpή γνωστή παρουσιάστρια. Καλό ταξίδι ψυχή μου, ήσουν τόσο νέα

14.12.2025 23:58

«Κλείνουν» τα σχολεία την Τρίτη 16/12 – Ποιος ο λόγος

14.12.2025 23:50

Νέα «εξέγερση» μετά τους αγρότες – Ποιο επάγγελμα ανακοίνωσε επ’αόριστον κινητοποιήσεις

14.12.2025 23:39

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε το γιατρό – Τι...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here