Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα Ο Νίκος Μουτσινάς:Το νέο του επαγγελματικό βήμα-Στο πλευρό του η Αθηνά Οικονομάκου

Ειδήσεις
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣΝίκος Μουτσινάς Αθηνά ΟικονομάκουΝίκος Μουτσινάς ηθοποιόςΝίκος Μουτσινάς θέατρο
by Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 09.09.2022 17:39
Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 09.09.2022 17:39
0

Νίκος Μουτσινάς: Μία από τις πιο επιτυχημένες μεσημεριανές εκπομπές φιλοξενούσε ο Νίκος Μουτσινάς με το “Καλό μεσημεράκι” που αγάπησε πολύ το νεανικό και όχι μόνο κοινό. Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από παρουσιαστής έχει συμμετάσχει και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Τελευταία αγαπημένη του συνεργασία που μας έχει χαραχτεί στη μνήμη, είναι η σειρά “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου, που καθήλωσε με την ερμηνεία του και χάρισε στιγμές γέλιου με το ταπεραμέντο του.

Νίκος Μουτσινάς: Ανοίγει ξανά την θεατρική αυλαία

Ανοίγει ξανά τη θεατρική σελίδα στο βιβλίο της ζωής του ο Νίκος Μουτσινάς. Έτσι, τον Δεκέμβριο -παράλληλα με την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ- ανεβαίνει στο σανίδι και μάλιστα μαζί με δύο πολύ καλές του φίλες.

Ο παρουσιαστής θα παίξει δίπλα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο εμβληματικό θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους δραματουργούς του Μεσοπολέμου, την «Τρελή του Σαγιό», που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» Ωρελί αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναλαμβάνει τον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σαν μικρού παιδιού.

«Η τρελή του Σαγιό» απετέλεσε μία από τις μεγαλύτερες ερμηνευτικές επιτυχίες της Κατίνας Παξινού, με τον Αλέξη Μινωτή στο πλευρό της, στο Εθνικό Θέατρο, το 1966. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα (1981) ο Ανδρέας Βουτσινάς, για το Κ.Θ.Β.Ε., έδωσε νέα πνοή στο έργο, με την πρωταγωνίστρια την Δέσπω Διαμαντίδου, σε μια ιστορική ερμηνεία.

Τον ομώνυμο ρόλο της «Τρελής του Σαγιό» έχουν ακόμα ερμηνεύσει για το Εθνικό Θέατρο, η Αντιγόνη Βαλάκου και η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Το εμπνευσμένο και πάντα επίκαιρο κείμενο της «Τρελής του Σαγιό», καυτηριάζει χωρίς φόβο και πάθος, τον τυχοδιωκτισμό που συναντάμε σε όλες τις εκφράσεις της κοινωνικοπολιτικής μας διαδρομής, όπως αυτή καταγράφετε τα τελευταία χρόνια και ανοίγει τον δρόμο στην επικράτηση της ανθρωπιάς έναντι του ευκαιριακού κέρδους, αναδεικνύοντας ως μόνο δρόμο την αποδοχή και την συγκρότηση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού. Δείτε το βίντεο: