14 χρόνια μετά την Απαγωγή της: Μάνα και Κόρη βλέπονται ξανά για Πρώτη Φορά - Fanpage

14 χρόνια μετά την Απαγωγή της: Μάνα και Κόρη βλέπονται ξανά για Πρώτη Φορά

Μια απίστευτη ιστορία επανασύνδεσης έφερε στο φως το Διαδίκτυο. Μάνα και κόρη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, βρίσκονται ξανά αγκαλιασμένες 14 χρόνια μετά.

Η απαγωγή από τον πατέρα της

Η Angelica Vences-Salgado κάλεσε τις αστυνομικές αρχές στις 2 Σεπτεμβρίου αφού έλαβε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποια κοπέλα που ισχυριζόταν ότι ήταν η κόρη της, η Jacqueline Hernandez, την οποία δεν είχε δει ή ακούσει από το 2007. Η Hernandez φέρεται να είχε απαχθεί από τον πατέρα της στις 22 Δεκεμβρίου 2007 και το ένταλμα απαγωγής εκδόθηκε πέντε ημέρες αργότερα, αναφέρει η αρχική έκθεση της αστυνομίας.

Η κοπέλα είπε στη μητέρα της ότι ήταν στο Μεξικό και ζήτησε να τη συναντήσει στο σημείο εισόδου στο Λάρεντο του Τέξας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στις 10 Σεπτεμβρίου, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι η νεαρή γυναίκα, ήταν όντως η κόρη της Angelica.

Η συγκινητική ιστορία

«Ένα παιδί που είχε απαχθεί από τη μητέρα του, την ξαναβρίσκει. Αυτή η ιστορία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι ισχυρές συνεργασίες στην επιβολή του νόμου μπορούν να λειτουργήσουν για την επίλυση προβλημάτων, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή την απόσταση» δήλωσε ο David Pezzutti, βοηθός ειδικού πράκτορα υπεύθυνος στις έρευνες για την εσωτερική ασφάλεια στο Ορλάντο, στο δελτίο τύπου.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή της Hernandez από τότε που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της το 2007 δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το πού βρίσκεται ο πατέρας της παραμένει άγνωστο και δεν είναι σαφές εάν αυτή τη στιγμή καταζητείται από τις αρχές.

Αφήστε το σχόλιο σας: