Θέλει να τιμήσει την Μνήμη του Πατέρα της και κάνει κάτι Μοναδικό για να μείνει αξέχαστος... - Fanpage

Θέλει να τιμήσει την Μνήμη του Πατέρα της και κάνει κάτι Μοναδικό για να μείνει αξέχαστος…

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού που έφυγε τραγικά από τη ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία, Meadow Walker, ανακοίνωσε την έναρξη του ιδρύματος “The Paul Walker Foundation” την περασμένη Κυριακή, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.

Το γεγονός έλαβε χώρα στα 42α γενέθλια του πατέρα της (εάν ζούσε για να τα γιορτάσει…), συνοδευόμενο από μία υπέροχη αναμνηστική φωτογραφία:

Όσο σκεφτόμουν τον πατέρα μου, αναπόφευκτα σκεφτόμουν και όλα αυτά που αγαπούσε. Τον ωκεανό, τη διάσωση ζώων, το να βοηθά τους ανθρώπους γύρω του και το να αναζητά τις “ασήμαντες” πράξεις καλοσύνης που όλοι μας προσπερνάμε.

Ήθελα να ξεκινήσω αυτό το ίδρυμα για να μοιραστώ αυτό το κομμάτι του με τον κόσμο. Με περηφάνια λοιπόν σας ανακοινώνω την έναρξη του The #PaulWalkerFoundation (@paulwalkerfdn), σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων του. Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο τρόπο να τιμήσω τη μνήμη του. #DoGood

Το ίδρυμα θα δίνει υποτροφίες σε νέους που, όπως και ο πατέρας της, λατρεύουν τον ωκεανό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνεργαστούν με το Monterey Bay Aquarium.

YouTube
YouTube
Αφήστε το σχόλιο σας: