Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Άννα Κορακάκη: Η Πρώτη Ελληνίδα που Μετέφερε το Ολυμπιακό Φως μας Κάνει Περήφανους!

Άθλητικά
ΑΘΛΗΤΗΣΆννα ΚορακάκηΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
by Δημήτρης Παπαδόπουλος 29.09.2021 16:04
Δημήτρης Παπαδόπουλος 29.09.2021 16:04
0

Άννα Κορακάκη: Έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος που μεταφέρει το Ολυμπιακό Φως

Άννα Κορακάκη: Η χρυσή Δραμινή Ολυμπιονίκης αθλήτρια της Σκοποβολής μετά τις πρωτιές στους Ολυμπιακούς Αγώνες έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία καθώς για πρώτη φορά από το 1936 και τον διπλωμάτη Κωνσταντίνο Κονδύλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην αφή Ολυμπιακής Φλόγας, έως και σήμερα όλοι οι πρώτοι λαμπαδηδρόμοι ήταν άντρες.

Η Άννα Κορακάκη είναι σκοπεύτρια και χρυσή ολυμπιονίκης, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων. Στους ίδιους αγώνες κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Άννα Κορακάκη: Η καταγωγή και το πρώτο άθλημα της

Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1996, στη Δράμα, με πατέρα τον Τάσο Κορακάκη, αθλητή και τότε μέλος της εθνικής ομάδας. Αρχικά, έδειξε ενδιαφέρον για τον στίβο πριν καταλήξει στη σκοποβολή, ενώ αυτή η μετάβαση έγινε λόγω προβλημάτων υγείας της ίδιας, που δεν της επέτρεψαν πια να συνεχίσει την ενασχόληση με βαριές σωματικές ασκήσεις.

Από μικρή, παρακολουθούσε τον πατέρα της να αθλείται στο σκοπευτήριο, αλλά δεν είχε ποτέ γοητευτεί η ίδια από το άθλημα ώστε να το δοκιμάσει. Έπειτα όμως από την προτροπή του πατέρα της και τις πρώτες βολές, ανακάλυψε μια ανεξήγητη εξοικείωση με το πιστόλι.

Οι πρώτες προπονήσεις ήταν πάρα πολύ ενθαρρυντικές τόσο για εκείνη όσο και για τον πατέρα της, κάνοντας και τους δυο να ενθουσιαστούν με την ιδέα και την Άννα να ξεκινά προπονήσεις. Από τον πρώτο κιόλας αγώνα της, 12-13 χρονών, τα πήγαινε πάρα πολύ καλά, με τα νούμερά της να είναι υψηλά και να βελτιώνονται όσο δούλευε γεωμετρικά. Γοητεύτηκε με τις πρώτες επιτυχίες, όπως έχει πει, και άρχισε να αγαπά τη σκοποβολή.

Άννα Κορακάκη: Οι πρώτες επιτυχίες και τα μετάλλια

Σε δύο χρόνια από το ξεκίνημα της, έγινε μέλος της εθνικής ομάδας και, στον πρώτο της αγώνα στο εξωτερικό, κατέλαβε την 8η θέση στο 50ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μόναχο σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών. Ως Νεάνιδα κατέχει τα πανελλήνια ρεκόρ στα 10 και 25 μέτρα, καθώς έσπασε και το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Γυναικών στα 10 μέτρα με επίδοση 391/400 και συνεπώς είναι κάτοχος 3 εκ των 4 ρεκόρ στα αγωνίσματα που διαγωνίζεται.

Το 2011, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων του Βελιγραδίου, ενώ κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Νεανίδων και την 3η στην κατηγορία των Γυναικών, αντιμετωπίζοντας κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Παγκόσμιας Σκοποβολής, όπως την Ολυμπιονίκη Γιάσνα Σέκαριτς.

Το 2013, κέρδισε την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Δανίας και την ίδια θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας στην κατηγορία γυναικών.

Το 2014, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων της Μόσχας, κέρδισε την 1η θέση με κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ τελικού και, την ίδια χρονιά, κατέκτησε την 3η στο αεροβόλο πιστόλι. Ακόμα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γρανάδας του ‘14, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Νανζίνγκ.

Την επόμενη χρονιά, οι επιτυχίες κορυφώθηκαν αφού κατέκτησε την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής αεροβόλων όπλων στην κατηγορία νεανίδων στο Άρνεμ της Ολλανδίας, τη 2η θέσξ στον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων στο Μόναχο της Γερμανίας και την 4η στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σανγουον στην Κορέα -χάνοντας όμως το μετάλλιο και την πρόκριση για την Ολυμπιάδα για 0,1 του ποντου.

Άννα Κορακάκη: Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παρόλα αυτά, η τότε 19χρονη τότε αθλήτρια, βρήκε τρόπο να εξασφαλίσει μία θέση στους Ολυμπιακούς του Ρίο κερδίζοντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ, καθώς και την πρόκρισή της. Επιπλέον, την περίοδο 2015/16, κατέλαβε την 1η θέση με την ομάδα της Waldkirch στο Γερμανικό Πρωτάθλημα της Bundesliga.

Το 2016, κατέκτησε την 4η θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Σκοποβολής αεροβόλων όπλων 2016 στη κατηγορία γυναικών στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, την 1η και τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο αεροβόλο και το πυροβόλο πιστόλι αντιστοίχως, στη Ζούλ της Γερμανίας, καθώς και τη 2η θέση στο αεροβόλο και το πυροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

Άννα Κορακάκη: Τα 2 Ολυμπιακά μετάλλια στο Ρίο

Στα 20 της χρόνια, η Άννα Κορακάκη έγραψε ιστορία για την Ελλάδα με 2 Ολυμπιακά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα -ο τελευταίος αθλητής που το είχε καταφέρει ήταν ο Τσικλητήρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1912- και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά όλων των ειδικών, που την έφερναν μέσα στην τριάδα στα 25 μέτρα.

«Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται, ελπίζω να υπάρξει ανάλογη συνέχεια για την ελληνική αποστολή» είχε δηλώσει η Άννα Κορακάκη με το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο όπλο γύρω από τον λαιμό της. «Αν η ζωή μου επιτρέψει να συνεχίσω τη σκοποβολή σε αυτό το επίπεδο, θα ήθελα να πάω σε 7-8 Ολυμπιάδες».

Το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας στο εν λόγω άθλημα ήρθε μετά από σχεδόν έναν αιώνα και συγκεκριμένα από το 1920, όταν η Ολυμπιακή ομάδα κατέκτησε το αργυρό, στο αυτοματο πιστόλι από 30 μέτρα.

Την ημέρα του χρυσού μεταλλίου, από το πρωί, είχε δείξει ότι είχε τρομερή αυτοπεποίθηση, ακόμη και όταν στο 2ο μισό κομμάτι των προκριματικών, στην ταχεία βολή, είχε την ψυχραιμία να γυρίσει τον αγώνα. Η εμφάνισή της στον ημιτελικό και τον τελικό ήταν εντυπωσιακές και παρότι αγχώθηκε όταν προηγήθηκε με 6-0 και η Γερμανίδα ισοφάρισε σε 6-6, βρήκε την ψυχραιμία στον 7ο γύρο να κερδίσει το μετάλλιο στην τελευταία βολή.

2016 Rio Olympics – Shooting – Victory Ceremony – Women’s 10m Air Pistol Victory Ceremony – Olympic Shooting Centre – Rio de Janeiro, Brazil – 07/08/2016. Anna Korakaki (GRE) of Greece poses with her bronze medal. REUTERS/Jeremy Lee FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.

Την ώρα της απονομής η Άννα Κορακάκη έκλαψε, γιατί όπως είπε πέρασαν από το μυαλό της όλες οι δυσκολίες που έχει περάσει, μαζί με τον πατέρα της και προπονητή της Τάσο Κορακάκη, που έσπευσε να την αγκαλιάσει και για πρώτη φορά άφησε τον εαυτό του να εκδηλωθεί.

«Το δούλευα στο μυαλό μου από καιρό, ήταν ένας αγώνας σαν όλους τους άλλους, δεν ξεκίνησα καλά, αλλά μετά ήμουν ήρεμη. Το μετάλλιο το αφιερώνω στον πατέρα και προπονητή μου και στην υπόλοιπη οικογένεια μου».

View this post on Instagram

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki)

Άννα Κορακάκη: Αθλήτρια της χρονιάς το 2016

Η χρυσή ολυμπιονίκης αναδείχθηκε «Αθλήτρια της χρονιάς» για το 2016 από την παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής. Στην ψηφοφορία που διενήργησε η ISSF και συμμετέχουν προπονητές, συναθλητές και δημοσιογράφοι, η Κορακάκη κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους και να κατακτήσει τον τίτλο.

Εμφανώς συγκινημένη, η Κορακάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ISSF ότι «είμαι χαρούμενη γι’ αυτό το βραβείο. Είναι τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλος από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

Άννα Κορακάκη: Οι νέες διακρίσεις μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το 2017, κατέκτησε μία ακόμη σημαντική διάκριση, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μόναχο, κερδίζοντας την πρώτη θέση και ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, με αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

Τον επόμενο χρόνο, η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ, ωστόσο, για εκείνη ιδιαίτερη σημασία είχε αυτό που πήρε με τον αδελφό της Διονύση στο μικτό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, που ανέβηκε στο βάθρο μαζί με τον αδελφό της, όπως φάνηκε και από το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία από την απονομή των μεταλλίων.

Συγκεκριμένα η Άννα Κορακάκη έγραψε: «Δεν έχω αλλά λόγια…ούτε άλλα αγωνίσματα! Πριν λίγες ώρες κερδίσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό με το αστέρι μου @dionisis_korakakis! Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό, αφού μας ανακοινώθηκε -σύντομα και επίσημα- από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι είμαστε τα πρώτα αδέρφια στην ιστορία του αθλήματος παγκοσμίως που καταφέραμε κάτι τέτοιο!».

Ακόμα, το 2018, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής στην Τσανγκγουόν της Νότιας Κορέας, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. H ίδια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου με σκορ 241,1, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Σέρβα αντίπαλό της Ζοράνα Αρούνοβιτς.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια σε συνέντευξή της: «Έχω μείνει άφωνη. Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα. Κέρδισα αυτόν τον τίτλο στην πρώτη μου προσπάθεια. Αισθάνομαι υπέροχα για αυτή τη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ τώρα να κάνω ένα διάλειμμα πριν ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχω ακόμα δύο χρόνια μέχρι να πάω και θα χρειαστεί να φορτίσω τις μπαταρίες μου, μετά από αυτό το πρωτάθλημα».

Τον Ιούνιο του 2019, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ, λίγο αφότου είχε κερδίσει και το ασημένιο μετάλλιο στα 10 μ. στον τελικό των 25 μ. με 35 (+3) βολές. Λίγους μήνες αργότερα, κατέκτησε και την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι του Βελιγραδίου ισοφαρίζοντας συγχρόνως το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 587/600.

Άννα Κορακάκη: Έγινε ξανά χρυσή στη Γερμανία

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής έγινε και πάλι «χρυσή», αυτή τη φορά στη Γερμανία και το Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων Όπλων, που διεξάγεται στο Μόναχο. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και την κορυφή του βάθρου.

Με χρυσό μετάλλιο άρχισε η αγωνιστική χρονιά του 2020, καθώς πήρε μέρος σε γκραν πρι στο Κουβέιτ και, παρά τις αντίξοες συνθήκες, ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ.

Άννα Κορακάκη: Η πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Λίγο αργότερα το ίδιο έτος, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Άννα Κορακάκη, ήταν η πρώτη Λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», στις 12 Μαρτίου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία. Έπειτα από τον πρώτο λαμπαδηδρόμο, διπλωμάτη Κωνσταντίνο Κονδύλη, στην αφή Ολυμπιακής Φλόγας, το 1936, όλοι οι πρώτοι λαμπαδηδρόμοι ήταν άντρες.

Η Ολομέλεια της ΕΟΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία, μία γυναίκα μετέφερε πρώτη το Ολυμπιακό Φως, αμέσως μετά τη γέννησή του στα χέρια της Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki)

Άννα Κορακάκη: Σημαιοφόρος μαζί με Πετρούνια στο Τόκιο στην Τελετή Έναρξης

Εκτός από την επιτυχημένη της πορεία στο αγαπημένο της άθλημα, η Άννα Κορακάκη είναι και φοιτήτρια στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επίσης, ανήκει στον σκοπευτικό όμιλο Ωρίων της Θεσσαλονίκης. Της αρέσει να μοιράζεται την καθημερινότητά της μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα ταξίδια, τις βόλτες, τους φίλους της. Τον Αύγουστο του 2021 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που την ελληνική σημαία θα κρατήσουν δύο αθλητές, κατά την είσοδο των αποστολών στο στάδιο κατά την τελετή έναρξης, που ανοίγει πάντα με την ελληνική ομάδα.

Η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα την επιλογή των δύο Ολυμπιονικών, ακολουθώντας τη σχετική απόφαση της ΔΟΕ στο πλαίσιο της ισότητας των φύλων, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η ΕΟΕ και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, σε μία ιστορική στιγμή μάλιστα, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη», δήλωσε η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Κατάθεση ψυχής από την Άννα Κορακάκη: «Τo θέμα στα μάτια μου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και…»

    31.08.2024 19:53
  • Μόλις 12 χρονών και κάνει την Ελλάδα περήφανη: H Αρετή είναι η νεότερη αθλήτρια της ελληνικής αποστολής

    21.08.2024 13:49
  • Η μέρα που ο πλανήτης υποκλίθηκε στην Ελλάδα: Σαν σήμερα η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του 2004, οι 24 που την σημάδεψαν

    13.08.2024 15:00
  • Φτάνουν για μια ζωή: Τόσα λεφτά θα πάρει η ιντερσεξ πυγμάχος για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε

    10.08.2024 21:14
  • Κέρδισε το χρυσό, έγραψε ιστορία & ξέσπασε μετά τη δικαίωση της: «Είμαι γυναίκα γι’αυτό με μισoύv»

    10.08.2024 19:02
  • Τραγωδία σε αγώνα: Aθλητής πνίγηκε αβοήθητος λίγο πριν τον τερματισμό μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών

    09.08.2024 13:50
  • Ζαλίζει το ποσό που πηρε ο Λευτέρης Πετρούνιας: Πόσα χρήματα κέρδισε μετά το Χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

    07.08.2024 10:55
  • Ελλαδάρα για μετάλλιο! Λύγισε την Ιταλία και περιμένει να μάθει αντίπαλο στους «8» η Εθνική πόλο

    05.08.2024 17:31
  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεσπά ο πατέρας της Αλγερινής μποξέρ, Ιμάνι Κελίφ – «Ευλογία να έχεις τέτοια κόρη»

    04.08.2024 17:31
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Πετρούνιας – Έγραψε ιστορία στο Παρίσι

    04.08.2024 16:45

Δημοφιλή

11.08.2024 23:52

Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Η στιγμή που οι σημαιοφόροι Εμμανουήλ Καραλής...

07.08.2024 16:01

Θρίαμβος για την Ελίνα Τζένγκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

07.08.2024 10:55

Ζαλίζει το ποσό που πηρε ο Λευτέρης Πετρούνιας: Πόσα χρήματα κέρδισε μετά...

06.08.2024 16:08

Εμμανουήλ Καραλής: Η ηλικία, η καταγωγή και η δίδυμη αδελφή του

05.08.2024 14:58

Ένα νέο αστέρι γεννιέται: Η 24χρονη Αριάδνη Αδαμοπούλου στον τελικό του άλματος...

05.08.2024 14:01

Τα πήρε στο κρανίο η Στεφανίδη μετά την πρόκρισή της: «Αυτό που...

05.08.2024 13:29

Θρίαμβος για την Κατερίνα Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

04.08.2024 17:31

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεσπά ο πατέρας της Αλγερινής μποξέρ, Ιμάνι Κελίφ – «Ευλογία...

Πρόσφατα

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:38

Η υπερβολική κατανάλωση αυτών των 4 φαγητών καθημερινά θα καταστρέψει ακόμη και...

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

04.12.2025 20:58

Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Χρυσούλας Διαβάτη – Μόλις έγινε γνωστό

04.12.2025 20:30

Αuτά είναι τα 3 ζώδια που το μυαλό τους στροφάρει με χίλια...

04.12.2025 20:05

Βόμβα στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Καλογήρου: Του έκοψαν το

04.12.2025 19:45

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ξεκινούν οι πληρωμές, πώς να το υπολογίσετε

04.12.2025 19:33

Ανακαλείται πασίγνωστο προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ – Περιέχει επικίνδυνη...

04.12.2025 19:16

Πώς μας προειδοποιεί το συκώτι ότι είναι υπερφορτωμένο

04.12.2025 19:04

Παρασκευή Κουτσαΐδη: H τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

04.12.2025 18:52

Κακοκαιρία: Ισχυρός πυρήνας καταιγίδας στη Δυτ. Αττική – Στο «κόκκινο» 7 περιοχές...

04.12.2025 18:28

Συγκλονιστικό βίντεο: Χείμαρρος «κατάπιε» ΙΧ – Τρεις άνθρωποι σώθηκαν την τελευταία στιγμή

04.12.2025 18:19

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 17:50

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια – Κερδίζουμε ή χάνουμε μια...

04.12.2025 17:39

Κακοκαιρία Byron: Νεροποντή στην Αττική – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι

04.12.2025 17:10

Διαζύγιο βόμβα για πασίγνωστη κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης, σoκ στην ελληνική showbiz

04.12.2025 16:29

ΣΟΚ τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους αγρότες

04.12.2025 15:46

Άγγελος Λάτσιος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Ναυτικό – «3 μέρες στο...

04.12.2025 15:31

EKTAKTH ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ – Σoκ τι ανακοίνωσε

04.12.2025 15:14

Την δηλητηρίασε με χλωροφόρμιο: Η αληθινή ιστορία της 15χρονης Στέφι – Βρέθηκε...

04.12.2025 14:44

Αδιανόητο το ποσό: Τόσο κοστίζει η “απλή” τσάντα που κρατούσε η Μενεγάκη...

04.12.2025 14:24

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΙΟΝΑΚΗ

04.12.2025 13:25

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here