Η ανάρτηση του παρουσιαστή
Ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου προέβη σε μία δημόσια καταγγελία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που αντίκρισε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στην ανάρτησή του, ο παρουσιαστής δεν κρύβει την απογοήτευσή του.
Τι καταγγέλλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι αποφάσισε να πάει για περπάτημα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο, η κατάσταση που αντίκρυσε εκεί ήταν τραγική καθώς ο κόσμος είχε πετάξει σκουπίδια και έπιπλα δίπλα από το ιστορικό στάδιο. Ο ίδιος αρχικά, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Χαίρεται, χαίρεται. (Από εδώ φαίνεται το) Ολυμπιακό Στάδιο. Είπα σήμερα να ξεκινήσω λίγο περπάτημα, λίγο βάδην σιγά-σιγά. Να το Ολυμπιακό στάδιο, να η κίνηση και έτσι όπως περπατάω, ορίστε. Έλα ρε Ελλαδάρα. Έλα ρε Ελλάδα! Έλα με τα έπιπλά σου» είπε ο Γρηγόρης Αρνούτογλου, και σε άλλο σημείο, συνέχισε:
«Δηλαδή αν σε αυτό το σημείο αυτό είναι χωματερή, που απέναντι είναι αυτό το κόσμημα που γίνονται συναυλίες και φαίνεται ότι έχουν πολύ καιρό εδώ και δεν τα μαζεύουν… Τι ψάχνουμε να βρούμε; Δες εδώ, να ντρέπεσαι. Να ντρέπεσαι! Στην Αθήνα του 2025. Ούτε ξέρω που ανήκει, ούτε σε ποιον δήμο, ούτε ποιος είναι υπεύθυνος αλλά ένας δεν περνά κάθε μέρα από εδώ και να πει: Τι γίνεται ρε παιδί μου; Να πάμε να τα μαζέψουμε» κατέληξε ο παρουσιαστής.