Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Survivor Spoiler 10/3 Ανατροπή: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι προς μεγάλη έκπληξη

Media
by Newsroom 10.03.2021 14:24
Newsroom 10.03.2021 14:24
0

Μία κίνηση – ματ του Πάνου Καλλίδη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, γύρισε το παιχνίδι και οι μπλε έστειλαν τους κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν.

Ενώ το σκορ ήταν 9-8 υπέρ των κόκκινων, ο Πάνος Καλίδης πήγε να αγωνιστεί κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Αν αναλογιστούμε τα σταστικστικά και τη δυναμικότητα των παικτών, ο Γιώργος θα κέρδιζε και θα τελείωνε τον αγώνα. Τότε ο τραγουδιστής προσποιήθηκε τραυματισμό και ενώ οι γιατροί του έδωσαν το «ΟΚ» για να αγωνιστεί, εκείνος δεν το έκανε. Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης με τους Μπλε να δέχονται και πέναλτι. Η τακτική των μπλε έφερε αποτέλεσμα με το σκορ να γίνεται 9-9.

Αυτή η απόφαση πείραξε την κόκκινη ομάδα, με τον Γιώργο Κοψιδά να γίνεται έξαλλος και να πετάει με δύναμη τα παπούτσια του, ενώ ακόμα και παίκτες της μπλε ομάδας, δεν συμφώνησαν με αυτή την τακτική.

Στο τέλος χαμογέλασαν οι μπλε και με 10-9 οδήγησαν τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί οι παίκτης ψήφισαν ως πρώτη υποψήφια τη Μαριάνθη και ο Κόρο έπρεπε να δώσει ακόμα έναν παίκτη ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Εκείνος υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο, με την απόφαση αυτή να προκαλεί τα νεύρα και την απογοήτευση του τραγουδιστή, καθώς τον ψήφισε ο φίλος του λέγοντας μάλιστα πως «ο Κόρο και ο Κοψιδάς, θα με βρουν μπροστά τους».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κόρο, ο Τριαντάφυλλος έπιασε κάποιους παίκτες και τους ζήτησε να του πουν να μην τον ψηφίσει, κάτι που τον ενόχλησε. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε όταν η Άννα Μαρία ψήφισε ως τελευταίο υποψήφιο τον Γιώργο από την ομάδα της.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;
Όπως είδαμε στο σημερινό trailer, οι κόκκινοι τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο, με τον τραγουδιστή μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα ενώ πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, υπάρχει λογομαχία με τον φίλο του Κόρο. Τα πράγματα μοιάζουν να είναι δύσκολα πλέον για τον τραγουδιστή και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στην ομάδα του καθώς δεν θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει σήμερα!

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, ο «Ντάφυ» και ο Νίκος, είχαν το κεφάλι τους ήσυχο και η αποχώρηση θα παιζόταν ανάμεσα σε Γιώργο και Μαριάνθη, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Τελικά έτσι είναι, καθώς ο νέος παίκτης της μπλε ομάδας, συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η τακτική της τριπλέτας Τζέιμς – Μπάρτζη – Αννας Μαρίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η κλίκα των πολλών θα έχει ένα λιγότερο παίκτη, κάτι που θα ικανοποιήσει τον «πρίγκιπα» και την παρέα του.