Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Έσπασε τη σιωπή της η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής – Περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε

Media
by efi f 04.12.2024 18:32
efi f 04.12.2024 18:32
0

Υπό το καθεστώς της απόλυτης τρομοκρατίας, ισχυρίζεται ότι ζούσε, η 35χρονη σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής η ίδια αλλά και τα παιδιά τους.

«Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το 2016. Ο σύζυγός μου με ανάγκαζε με τη βία και με απειλές να ασελγήσω σε βάρος των παιδιών μας. Τα κορίτσια ήταν δεν ήταν 5 ετών. Από τον φόβο μου και από το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να υπακούσω. Ούτε τα παιδιά μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί τα έδερνε και τα απειλούσε» τόνισε η 35χρονη στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή Live news.

Και πρόσθεσε: «Το τελευταίο διάστημα συζητούσα συνεχώς με τις κόρες μου για το τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Τα κορίτσια με παρακαλούσαν να φύγουμε. Τις αρρωστημένες πράξεις του τις κατέγραφε με μία κάμερα που είχε και κάποιες με το κινητό. Επειδή πάντα όμως, έλεγχε και είχε πρόσβαση στα κινητά και στους λογαριασμούς όλων, φοβάμαι μήπως διαγράψει ο ίδιος τα αποδεικτικά στοιχεία ή βάλει τον γιο μας να τα διαγράψει».

Η αρχή της σχέσης τους

Τα πρώτα «σημάδια» κακοποιητικής συμπεριφοράς φάνηκαν από την αρχή της σχέσης τους, εκείνη όμως, όπως είπε, δεν αντέδρασε: «Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στην πλατεία Συντάγματος. Με έστησε. Τον καλούσα και δεν απαντούσε, ώσπου κάποια στιγμή που το σήκωσε μου είπε “τελικά δε θα έρθω. Άντε γεια!”. Αρκετές μέρες μετά, κανονίσαμε να έρθει να με πάρει από τους κοιτώνες της Σχολής. Με τη μηχανή πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη. Από τότε είμασταν μαζί και μάλιστα από την ίδια μέρα πήγα να μείνω στο σπίτι του. Ένα μήνα μετά, είδα το άλλο του πρόσωπο. Θυμάμαι καθόμουν στην αυλή στο σπίτι του και ήμουν στο τηλέφωνο με μια φίλη μου. Κάποια στιγμή είπα μια βρισιά όπως μιλούσα. Όταν το έκλεισα, εκείνος με πλησίασε και μου έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι. Σάστισα. “Δεν ανέχομαι η κοπέλα μου να μιλάει έτσι! Τι είσαι; Καμιά του δρόμου;” μου είπε. Δεν αντέδρασα. Το δέχτηκα».

Τα πράγματα χειροτέρευαν, όπως περιέγραψε η 35χρονη: «Όσο περνούσε ο καιρός, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Στην αρχή μου έδινε μπουνιές, χαστούκια και κλωτσιές. Μετά άρχισε και η βία στην σεξουαλική πράξη. Έχω σημάδια δίπλα στα φρύδια από τα χτυπήματα με το γκλομπ. Στην πλάτη και το στήθος καψίματα. Με έκαιγε με αναπτήρα και γκαζάκι. Με κεριά. Πάντα του έλεγα ότι δεν θέλω, έκλαιγα απαρηγόρητη αλλά εκείνος ισχυριζόταν ότι είμαι ανήθικη επειδή είχα σχέσεις πριν από εκείνον και ότι έπρεπε να περάσω από δοκιμασίες για να του αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μαζί του».

«Ζήλευε»

Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι η κακοποιητική συμπεριφορά προερχόταν από τη ζήλια του άντρα της: «Μου είχε σπάσει το κινητό επειδή είδε ότι συνάδελφοι μου έστελναν μηνύματα αλλά όχι ερωτικά. Γενικά ζήλευε. Με έλεγχε. Έπρεπε όλη μέρα, αν δεν ήταν μαζί μου, να του δίνω αναφορά για το πού είμαι και τι κάνω. Μου κανόνιζε τι θα φοράω και με πρόσβαλε αν είχα κάνει τα νύχια μου ή αν φορούσα μακιγιάζ. Και κάθε φορά μετά τα περιστατικά βίας, φρόντιζε να με καλοπιάνει με δώρα. Μια φορά που είχε καθυστερήσει το μετρό, όταν γύρισα σπίτι άρχισε να με δέρνει και ζητούσε να του παραδεχτώ ότι ήμουν με άλλον. Με βασάνιζε μέχρι να πάρει την απάντηση που ήθελε».

Η σύζυγος του αστυνομικού αναφέρθηκε και στην περίοδο που και η ίδια νοσηλεύτηκε στο στρατιωτικό ψυχιατρικό νοσοκομείο: «Τον Ιανουάριο του 2024 κι επειδή δεν άντεχα άλλο αυτή την αρρωστημένη κατάσταση πήγα μόνη μου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και ζήτησα από μόνη μου να εισαχθώ. Παρέμεινα για ένα μήνα και οι γιατροί διέγνωσαν συναισθηματική διαταραχή συνεπεία της ενδοοικογενειακής βίας που είχα βιώσει. Στους γιατρούς δεν ανέφερα τα υπόλοιπα που συνέβαιναν γιατί ντρεπόμουν άπειρα για όσα με ανάγκαζε ο άντρας μου να κάνω. Τότε ξεκίνησα τα αντικαταθλιπτικά τα οποία σταμάτησα μόλις έμεινα πάλι έγκυος».

«Μια φορά είχα φάει τόσο ξύλο με το γκλομπ του, που είχα πάει στη δουλειά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι συνάδελφοι τότε το είχαν καταλάβει, γιατί είδαν τα σημάδια και το πρησμένο μου πρόσωπο από τις μπουνιές. Τότε με είχε καλέσει και ο προϊστάμενός μου και η ψυχολόγος. Με ρώτησαν τι συμβαίνει αλλά εγώ τους είπα ψέματα ότι όλα είναι καλά. Φέτος του είχα κάνει και άλλη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, είχα αναφέρει ότι δέρνει και τα παιδιά μας με το γκλομπ. Τότε με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε η εξέτασή τους από παιδοψυχολόγο. Ο πατέρας τους όμως, τα εξανάγκασε να πουν ψέματα ότι δεν τα έχει δείρει ποτέ και μάλιστα με είχε αναγκάσει να τους κάνω μάθημα τι θα πουν. Ιατροδικαστικά δεν εξετάστηκαν ποτέ».

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή

07.12.2025 23:40

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό του – Θρήνος για τον Μπάμπη

07.12.2025 23:15

Συναγερμός στην Κυψέλη

07.12.2025 22:43

Χαμός με τις στοιχηματικές εταιρείες – Έβγαλαν… τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας

07.12.2025 22:11

Ανείπωτη τραγωδία ΤΩΡΑ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με κολόνα και κατέληξε σε χωράφι –...

07.12.2025 22:01

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

07.12.2025 21:50

Ανθή Βούλγαρη – Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι

07.12.2025 21:33

Πασίγνωστος πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας δίνει μάχη για τη ζωή του

07.12.2025 21:12

«Δεν είχε πάει ποτέ το παιδί εκεί πέρα, ποτέ»: Ραγίζει καρδιές ο...

Πρόσφατα

10.12.2025 23:44

Αν δείτε κάποιον με διογκωμένες φλέβες, πρέπει να του πείτε αυτά τα...

10.12.2025 23:28

Φαίνονται «αθώα», αλλά προειδοποιοúν για καρκiνο: 6 úπουλα σημάδια που εμφανίζουν σχεδόν...

10.12.2025 23:14

Κλειστά σχολεία – Σταματούν τα μαθήματα πριν τα Χριστούγεννα

10.12.2025 22:57

Άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος δημοσιογράφος

10.12.2025 22:31

Προσωπικός Αριθμός: Πώς μπορείς να τον βρεις σε 3 βήματα

10.12.2025 22:08

Έκτακτo για όσους έχουν COSMOTE, μόλις ανακοινώθnκε

10.12.2025 21:42

Προσοχή: Πασίγνωστο ποτό στην Ελλάδα περιέχει σπασμένα γυαλιά

10.12.2025 21:23

ΕΚΤΑΚΤΗ Ανακοίνωση Μητσοτάκη για συντάξεις και συνταξιούχους

10.12.2025 20:59

Θρήνος για τον Βασίλη – Πέθανε και πενθεί όλη η πόλη

10.12.2025 20:29

Συντάξεις Ιανουαρίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – όλες οι ημερομηνίες

10.12.2025 20:09

Σε σoκ η Φαίη Σκορδά – Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air...

10.12.2025 19:37

«Αγριεύει» ο Καιρός, έρχεται βαρύς χειμώνας: Νέα οργανωμένη κακοκαιρία πριν από τις...

10.12.2025 19:16

Έκτακτo για Άννα Βίσση

10.12.2025 18:52

Ανακαλείται πασίγνωστο προϊόν – «Δηλητήριο μην τα καταναλώσετε»

10.12.2025 18:36

Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Ποιά θα είναι τελικά η...

10.12.2025 18:18

Σοκάρει ο κύριος Γιώργος: «Με απείλησαν ότι θα με φάνε οι αρκούδες...

10.12.2025 18:00

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη η Κατερίνα Καινούργιου on air στην εκπομπή –...

10.12.2025 17:40

Νέος τρομακτικός σεισμός τώρα – Πόσα ρίχτερ ήταν

10.12.2025 17:14

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΤΣΙΠΑ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

10.12.2025 17:14

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Μπαίνουν όλα νωρίτερα στους δικαιούxους λόγω Χριστουγέννων, πότε θα...

10.12.2025 17:07

Όλοι μιλούν σήμερα για Τάσο Δούση: Είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για...

10.12.2025 16:43

Χριστουγεννιάτικοι λουκουμάδες της Αργυρώς: Η πιο τέλεια και γρήγορη συνταγή για αφράτους...

10.12.2025 16:05

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο αγαπημένος τραγουδιστής

10.12.2025 15:37

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here