Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Είπε λόγια σκληρά που κανείς δεν περίμενε: Άστραψε και βρόντηξε ο Σεραφείμ για Κασσελάκη και Τάιλερ

Media
ΣΕΡΑΦΕΙΜΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΤΑΙΛΕΡ ΜΑΚΜΠΕΘ
by efi f 20.11.2023 21:04
efi f 20.11.2023 21:04
0

Επίθεση του Σεραφείμ Πειραιώς στον Κασσελάκη. “Η ομοφυλοφιλία υπεύθυνη για τις καρκινογενέσεις” – “Επαίρεται δημοσίως με τον ατυχή νεανία Τάιλερ”

Στο στόχαστρο του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ μπήκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον πρώτο να επισημαίνει ότι αν και σέβεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όπως κάθε άνθρωπο και τιμά τη θεόσδοτη ελευθερία του, σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος εμφανίζει “ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισή του”.

Μάλιστα, αφού ονοματίζει τον Τάιλερ Μακμπέθ, “ατυχή νεανία που αποκαλεί “σύζυγον”” ο κ. Κασσελάκης και με τον οποίο “ετέλεσε “γάμον” στην υπερατλαντική χώρα”, ο μητροπολίτης Περαιώς Σεραφείμ, υποστηρίζει ότι εμμέσως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδεικνύει ένα άλλο “πρότυπο για τη ζωή των νέων ανθρώπων.

“Οφείλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου από την τυχόν άμβλυνση απορρίψεως της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και της παραχρήσεως της ανθρώπινης φυσιολογίας, που αποτελεί την τραγική σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας“, αναφέρει στο μακροσκελές του κείμενο, που δημοσίευσε το ekklisiaonline.gr.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς υποστηρίζει ότι “η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και των δύο φύλων είναι ο ασφαλέστατος δρόμος για τις καρκινογενέσεις” και μιλά για ιατρική αλήθεια που “αποσιωπάται εντέχνως, γιατί η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας ενοχοποιείται επιστημονικώς για πέντε μορφές καρκίνου”.

Σεραφείμ: Επιτίθεται στον Κασσελάκη για να τα ακούσει ο Μητσοτάκης

Πολιτικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι η επίθεση δεν είναι τυχαία και δεν έχει στόχο τον κ. Κασσελάκη, αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφιλοφίλων.

Γι΄αυτό άλλωστε και επισημαίνει ότι με βάση το Σύνταγμα, το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών, κάτι που δεν συνάδει “με τη θεσμοθέτηση και την ανάλογη διαφήμιση του “γάμου” των ομοφυλοφίλων, που έχει ως ιατρική συνέπεια τον καρκίνο και τον θάνατο”.

Επίσης θέτει ως ερώτημα αν οποιαδήποτε “Κυβέρνησις νοημόνων ανθρώπων, από οποιαδήποτε ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα κι αν εφορμάται, μπορεί να νομοθετήσει τον καρκίνο και τον θάνατο ως έννομα αγαθά και να εξισώσει την κατ’ άρθρον 21 του ισχύοντος Συντάγματος οικογένεια, που αναφέρεται ως “θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους καθώς ο γάμος, η μητρότητας και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους, με την ψυχοπαθολογική ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, της ομοφυλοφιλίας”.

Άρχομαι με τα αυτονόητα. Σέβομαι κάθε άνθρωπο και τιμώ την θεόσδοτη ελευθερία του, που αποδεικνύει πασίδηλα την ένθεη καταγωγή μας, γιατί, αν είμαστε τυχαία συνάρμοση κυττάρων και προϊόν ασυνείδητης εξέλιξης, δεν θα είχαμε δυνατότητα επιλογής.

Επομένως, σέβομαι τον νέο Αρχηγό του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσεως και τον τιμώ ως συνάνθρωπο.

Ως μέλος του Σώματος του Χριστού, της Ορθόδοξης Καθολικής Εκκλησίας, στοιχών στην ευαγγελική εντολή “μή κρίνετε ἵνα μή κριθῆτε” (Μτ. 7,1) καί στο αδυσώπητο Παύλειο ερώτημα “σύ τίς εἶ ὁ κρίνων ἀλλότριον οἰκέτην;” (Ρωμ.14,4) δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω κρίσιν διά τους συνανθρώπους μου, χρεωστώ όμως εκ καθήκοντος προς την ταπεινήν μου διακονίαν να επισκοπώ δια την ψυχοσωματική υγεία του Ποιμνίου του Χριστού, που μου έχει ανατεθεί, στηλιτεύοντας το βύθειο κακό του αρχαίου πτερνιστή που χωματοποεί τον άνθρωπο και τον απομειώνει οντολογικά.

Επειδή, λοιπόν, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. επαίρεται δημοσίως με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί “σύζυγόν” του, και με τον οποίον ετέλεσε “γάμον” στην υπερατλαντική χώρα, εμμέσως υποδεικνύων πρότυπο για την ζωή των νέων ανθρώπων και εμφανίζων ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισήν του, οφείλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου από την τυχόν άμβλυνση απορρίψεως της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και της παραχρήσεως της ανθρώπινης φυσιολογίας, που αποτελεί την τραγική σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας.

Έχω πολλές φορές καταθέσει δημοσίως την πίστη της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας και των Αγίων Θεοκηρύκων Αποστόλων και των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων, δια τό Κανονικό παράπτωμα του σοδομισμού, του “κολοφῶνος τῶν κακῶν”, όπως εξονομάζεται από τον Ιερόν Χρυσόστομον, που στερεί τον άνθρωπο αιωνίως της κοινωνίας και μετοχής στην ζωή του Θεού.

Σήμερα, θα υπομνήσω τις τραγικές συνέπειες και τους θανατηφόρους σωματικά κινδύνους της εξωανθρώπινης αυτής παρεκκλίσεως, που η Ιατρική Επιστήμη γνωρίζει άριστα και αναφέρει σχετικώς, παρόλον που το “νεοεποχίτικο”, διεθνιστικό σύστημα, προωθεί την ανθρώπινη αποϊεροποίηση, κολλώντας την ετικέτα του δήθεν “ομοφοβικού” ή καταργώντας τα σχετικά περί το γεννετήσιον ένστικτον αδικήματα ή διαγράφοντας από τον παγκόσμιο ψυχιατρικό κώδικα τις “περί το γεννετήσιον ένστικτον παρεκκλίσεις” ή θεσμοθετώντας στα Κοινοβούλια ως δήθεν έννομα αγαθά και ανθρώπινα δικαιώματα αυτές τις θανατηφόρες παρεκκλίσεις ή ποινικοποιώντας την κριτική των παρεκκλίσεων και διώκοντας κάθε σοβαρή εναντίωση.

Ας υπομνησθεί στο σημείο αυτό, ότι, όπως κατήγγειλαν οι Epoch Times, η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνησις ξόδεψε 4,1 δισεκατομμύρια δολλάρια σε παγκόσμιες πρωτοβουλίες για την επικράτηση της LOATKI ατζέντας (πατήστε εδώ).

Αντιλαμβανόμεθα επομένως το μέγεθος του προβλήματος και της παραπληροφορήσεως.

Η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και των δύο φύλων είναι ο ασφαλέστατος δρόμος για τις καρκινογενέσεις. Αυτή είναι η ιατρική αλήθεια που αποσιωπάται εντέχνως, γιατί η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας ενοχοποιείται επιστημονικώς για πέντε μορφές καρκίνου.

Η αιτία των καρκινογενέσων είναι ο επιπολάζων στον απεθυσμένο “ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV”, 40 εκ των 100 τύπων του οποίου δημιουργούν τους καρκίνους καθώς και ο ιός HIV (GLOBOCAN-Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο- IARC), όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σύγχρονα δημοσιεύματα του διαδικτύου,(πατήστε εδώ).

Συνεπώς, το ζήτημα δεν είναι μόνον ηθικό και πνευματικό, αλλά πρωτευόντως κοινωνικό και ιατρικό και αφορά στη δημόσια υγεία των νέων ανθρώπων, που παραπληροφορούνται για τον ελλοχεύοντα τραγικό θάνατο από καρκίνο, εξαιτίας της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας.

Είναι αυτονόητο ότι ο απευθυσμένος του σώματος αποβάλλει συνεχώς σωματικά περιττώματα και “φιλοξενεί” πολυεκατομμύρια μικροοργανισμών, παθογόνων και μη, που, αν εισέλθουν στον οργανισμό από άλλη οδό επιφέρουν σηψαιμικό θάνατο, γι’ αυτό και όποιος προβεί σε εξέταση βιοψίας του προστάτου αδένα υποχρεούται σε δεκαήμερη πολυδύναμη αντιβίωση.

Όσον αφορά στην προβαλλόμενη από συστημικά ΜΜΕ, δήθεν προοδευτικότητα και ανοικτότητα της Αμερικανικής κοινωνίας με αφορμή τον “γάμον” του νέου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, για τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα για συμπεριφορές που δεν συνάπτονται με την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία, γιατί δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να πίνεις νερό με το αυτί σου ή να τρως με το χέρι σου, αφιερώνω ομοειδές γεγονός, που καταγράφει αιώνες πριν η τραγική ανθρώπινη Ιστορία για τον πρωτοπόρο των “gay γάμων”, παράφορνα Ρωμαίο Αυτοκράτορα Νέρωνα, που μας διέσωσε ο περιώνυμος ιστορικός Κάσσιος Δίων Νικαέας.

“Ο προοδευτικός Νέρων, ο οποίος ενσαρκώνει τα όνειρα των μιμητών των πράξεών του, ήταν η πρώτη διακεκριμένη προσωπικότητα της αρχαιότητας που παντρεύτηκε άντρα. Σύμφωνα με τον ιστορικό Κάσσιο Δίωνα (2ος-3ος αι.) ο Νέρων έκανε διπλό γάμο. Ευνούχισε έναν έφηβο ονόματι Σπόρο, τον έντυσε θηλυκότατα με εντυπωσιακό φόρεμα, τον βάφτισε “Σαββίνα” και τον παντρεύτηκε σαν γυναίκα του.

Ταυτόχρονα παντρεύτηκε και άλλον νέο ονόματι Πυθαγόρα, ο οποίος θα έπαιζε μόνο το ρόλο του άντρα. (Κάσσιου Δίωνα Νικαέα, Ρωμαϊκή Ιστορία, Επιτομή Ξιφιλίνου, S178, στ. 10-20).

Μόλις πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Νέρωνα, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε αιμομικτικές σχέσεις με τη μητέρα του την Αγριππίνα, εξεδόθη διάταγμα που υποχρέωσε όλες τις κατακτημένες επαρχίες να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

Φυσικά, εορτάστηκε ως έδει και στην Ελλάδα ο γάμος του Νέρωνα. Παρόμοια εκδοχή για το γάμο Νέρωνα – Σπόρου μας παρέδωσε και ο Σουετώνιος (Nero, XXVII-XXIX)” (πατήστε εδώ)

Τέλος, παραθέτω, για υπόμνηση της διαχρονικής εναντιώσεως των Ελλήνων στην ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας το άρθρο 332, του κεφ. 5, των Νόμων του μεγάλου Νομοθέτου της Αρχαίας Αθήνας Σόλωνος: “Ἄν τὶς Ἀθηναῖος ἐταιρήσῃ, μὴ ἐξέστω αὐτῷ τῶν ἐννέα ἀρχόντων γενέσθαι, μηδὲ ἱερωσύνην ἱερώσασθαι, μηδέ συνδικῆσαι τῷ δήμῳ, μηδὲ ἀρχὴν ἀρχέτω μηδεμιάν, μήτε ἔνδημον, μήτε ὑπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδὲ ἐπι κυρηκείαν ἀποστελλέσθω, μηδὲ γνώμην λεγέτω, μηδὲ εἰς τὰ δημοτελῆ ἱερὰ εἰσίτω, μηδὲ ἐν ταῖς κοιναῖς στεφανοφορίες στεφανούσθω, μηδὲ ἐντὸς τῶν τῆς ἀγορᾶς περιρραντηρίων πορευέσθω”.

Και τίθενται τα σοβαρά ερωτήματα: κατόπιν της ζοφεράς αυτής πραγματικότητος που εγκυμονεί τον θάνατο και την ασθένεια, μπορεί οποιαδήποτε Κυβέρνησις νοημόνων ανθρώπων, από οποιαδήποτε ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα και αν εφορμάται, να νομοθετήσει τον καρκίνο και τον θάνατο ως έννομα αγαθά και να εξισώσει την κατ’ άρθρον 21 του ισχύοντος Συντάγματος οικογένεια, που αναφέρεται ως “θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους καθώς και ο γάμος, η μητρότητας και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους”, με την ψυχοπαθολογική ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, της ομοφυλοφιλίας;

Και ακόμη, στο ίδιο άρθρο 21, στην παράγραφο 3, προβλέπεται ότι “το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών”. Συνάδει αυτή η μέριμνα με τη θεσμοθέτηση και την ανάλογη διαφήμιση του “γάμου” των ομοφυλοφίλων, που έχει ως ιατρική συνέπεια τον καρκίνο και τον θάνατο;

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Στέφανος Κασσελάκης: Για πρώτη φορά εικόνες από τον γάμο του με τον Τάιλερ του στα Χανιά

    31.08.2025 10:38
  • Τελείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης 👇

    17.02.2025 10:50
  • ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΆΙΛΕΡ»! (Στο 1ο σχόλιο)

    12.02.2025 09:33
  • Χωρίζουν Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ; Όλη η αλήθεια

    01.02.2025 14:25
  • ΕΚΤΑΚΤΟ Χωρίζουν Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ; 🔽

    28.01.2025 14:52
  • Παχοuλός, με μαύρα μακριά μαλλιά και κοúκλα γuναίκα σúντροφο: Έτσι ήταν ο Τάιλερ πριν εpωτευτεί παράφορα τον Κασσελάκη

    18.01.2025 15:53
  • Ευχές για το νέο έτος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγο του Τάιλερ

    01.01.2025 23:08
  • Κασσεlast Christmas στη Νέα Υόρκη – Πέταξε το ζεύγος Κασσελάκη και Tάιλερ

    12.12.2024 11:53
  • Ερωτική εξομολόγηση Κασσελάκη για Τάιλερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον, είμαστε ένα, τον αγαπάω»

    29.11.2024 11:29
  • Eρωτική εξομολόγηση Κασσελάκη για Τάιλερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του»

    25.11.2024 18:14

Δημοφιλή

30.11.2025 23:58

Ο ελληνικός σταυρός μπαίνει στα φανάρια – Τι σημαίνει και τι πρέπει...

30.11.2025 23:52

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν...

30.11.2025 23:29

Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και...

30.11.2025 22:34

Λούτσα: Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήρθε για την ορκωμοσία της κοπέλας...

30.11.2025 20:56

Μεσημεριανός ύπνος: Το “αθώο” σημάδι που αποτελεί προάγγελο του Αλτσχάιμερ και οι...

30.11.2025 20:27

Έκτακτo για π.Αντώνιο – Τούμπα όλα στην υπόθεση

30.11.2025 19:58

Έκτακτo για Σπύρο Μπιμπίλα

30.11.2025 19:15

«Γιατί με πολεμάτε ακόμα;»: Πλάνταξε στο κλάμα ο Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε πως...

Πρόσφατα

05.12.2025 15:03

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

05.12.2025 14:23

Αν πάτε να βγάλετε λεφτά και δείτε αυτό στο ΑΤΜ, φύγετε όσο...

05.12.2025 14:06

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα...

05.12.2025 13:44

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ…

05.12.2025 13:19

Είναι οι αγαπημένοι του… Θεού, τα ευνοεί το σύμπαν: Τα 2 ζώδια...

05.12.2025 13:02

«Αν σου πω τιμή θα τρελαθείς! Νομίζεις μου το χάρισαν!»: Ο Γκοτσόπουλος...

05.12.2025 12:39

Γρίπη: Μεγάλη ανησυχεία για τον συνδυασμό Covid – RSV – Τι να...

05.12.2025 11:45

Τραγωδία: Αγαπημένο Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του

05.12.2025 11:41

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Πού δεν περνάει τίποτα αυτή τη στιγμή! Η λίστα με...

05.12.2025 11:19

Γιατί στα νεκροταφεία φυτεύουν κυπαρίσσια – Η απάντηση της εκκλησίας

05.12.2025 10:40

ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

05.12.2025 10:30

Βοήθησε μια γυναίκα χωρίς να ξέρει ότι ήταν η δικαστής που κρατούσε...

05.12.2025 10:02

Αuτά τα 3 Zώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα...

05.12.2025 09:55

ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

05.12.2025 09:32

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ 112...

05.12.2025 09:22

Χειμώνας 2026: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν μια «παραμυθένια» περίοδο, ο...

05.12.2025 08:58

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ: ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ...

04.12.2025 23:59

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

04.12.2025 23:49

Γιατί πρέπει να αφήνουμε το κλειδί πάντα στην πόρτα το βράδυ; Τι...

04.12.2025 23:34

Κακοκαιρία Byron: Κατολισθήσεις και πλημμύρες έφεραν οι βροχοπτώσεις

04.12.2025 23:14

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5...

04.12.2025 22:42

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ME 400 EΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

04.12.2025 22:17

Έκλεισαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Ουρές χιλιομέτρων

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here