Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Χάρτης δείχνει σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χιονίσει μέχρι την Κυριακή

Media
by efi f 30.11.2024 00:23
efi f 30.11.2024 00:23
0

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής (29/11) με τη χώρα να εισέρχεται σε τριήμερη κακοκαιρία εξαιτίας της εκδήλωσης του φαινομένου της «ψυχρής λίμνης».

Μάλιστα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπου παρουσιάζει αναλυτικά τις περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, πολύ ενισχυμένους και τοπικά έως θυελλώδεις ανέμους και πυκνές χιονοπτώσεις.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο προειδοποιεί στην τελευταία του πρόβλεψη πως κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας «Bora» κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 30/11 και της Κυριακής 1/12, θα είναι οι πυκνές χιονοπτώσεις.

Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 1η Δεκεμβρίου:

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ, ενώ το διήμερο Σάββατο και Κυριακή σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα επικρατήσει έντονη κακοκαιρία με:

– Ισχυρές και κατά τόπους επίμονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

– Τοπικές χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

– Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

– Πολύ ενισχυμένοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων το Σάββατο 30/11.

– Θυελλώδεις ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο, στο Θερμαϊκό και σε περιοχές της Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδική και Πιερία) από το βράδυ του Σαββάτου 30/11

Αιτία για αυτή τη μεταβολή του καιρού θα είναι ατμοσφαιρική διαταραχή στη μέση τροπόσφαιρα η οποία αναμένεται να αποκοπεί (ψυχρή λίμνη – χάρτης 1) από τη γενική ατμοσφαιρική κυκλοφορία και να κινηθεί αργά, αρχικά προς το Νότιο Ιόνιο, και στη συνέχεια προς το Νότιο Αιγαίο.

Η αργή κίνηση της ψυχρής λίμνης και το βαρομετρικό χαμηλό που σχετίζεται με αυτή, θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση ισχυρών και επίμονων φαινομένων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Περισσότερο θα επηρεαστούν τα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, οι περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας που βρέχονται από το Αιγαίο, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Χαλκιδική και τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Σημαντικά ωστόσο θα είναι τα φαινόμενα και στην υπόλοιπη χώρα, με εξαίρεση τη Θράκη.

Τη Δευτέρα (2/12) τα έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην ανατολική και νότια χώρα στις Κυκλάδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ βελτίωση του καιρού περιμένουμε από την Τρίτη (3/12).

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 5 (Ακραία).

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

H κακοκαιρία θα ξεκινήσει από αργά το βράδυ της Παρασκευής (29-11-2024) με βροχές και καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι και τη Δευτέρα (02-12-2024). Παράλληλα θα επικρατήσουν πολύ ενισχυμένοι και τοπικά έως θυελλώδεις άνεμοι και στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά προβλέπονται:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

α. στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30-11-24) έως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (2-12-24).

Επισημαίνεται πως στην κεντρική Μακεδονία (και κυρίως στους νομούς Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας) τα φαινόμενα από το απόγευμα του Σαββάτου (30-11-24) μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (1-12-24) θα είναι ιδιαίτερα έντονα

β. στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά από αργά το βράδυ της Παρασκευής (29-11-24) και κατά διαστήματα μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (30-11-24)

γ. στη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο το Σάββατο (30-11-24) από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το βράδυ

δ. στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (30-11-24) έως το πρωί της Δευτέρας (2-12-24)

ε. στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανόμενης της Αττικής) και την Εύβοια από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (30-11-24) έως και το πρωί της Κυριακής (1-12-24)

στ. στη δυτική Κρήτη και τις Κυκλάδες από το μεσημέρι του Σαββάτου (30-11-24) έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

2. Επισημαίνεται πως σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα πνέουν θυελλώδεις ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι (8 με 9 μποφόρ) από το απόγευμα του Σαββάτου (30-11-24) έως και αργά το απόγευμα της Κυριακής (1-12-24).

3. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα του Σαββάτου (30-11-24) έως το απόγευμα της Κυριακής (1-12-24) στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Αναλυτικά ο καιρός για αύριο Σάββατο, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και τοπικά στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά θα φτάσουν τοπικά τα 8 και στα βορειοανατολικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14, στα δυτικά τους 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας) τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί με 6 με 7 και στα δυτικά μέχρι το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά μέχρι νωρίς το βράδυ και στη δυτική Πελοπόννησο από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το βράδυ.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και αρχικά στη νότια Πελοπόννησο και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το βράδυ στη νότια Πελοπόννησο και από νωρίς το απόγευμα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, στα δυτικά 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 και από το βράδυ τοπικά έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις Σποράδες βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, από το μεσημέρι 6 με 7 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που από το μεσημέρι θα ενταθούν. Τα φαινόμενα που από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς 6 με 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή (1/12)

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην κεντρική Μακεδονία (και ιδιαίτερα στους νομούς Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Ημαθίας και Πιερίας), στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), στην Εύβοια, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη (και ιδιαίτερα στα δυτικά τμήματα). Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Μάλιστα, στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου χιονοπτώσεις αναμένονται και σε ημιορεινές περιοχές, ενώ στα ορεινά των περιοχών αυτών θα είναι πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 8 με 9 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα ανατολικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σχεδόν σε όλη τη χώρα. Θα φτάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο τους 12 με 14 (στα βορειοδυτικά τους 8 με 10), στο Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο, τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 15 με 17 και μόνο στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα (2/12)

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία ύφεση των φαινομένων αναμένεται στο Ιόνιο, τα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθούν κατά τόπους ισχυρά μέχρι το απόγευμα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή

17.07.2025 00:30

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη

17.07.2025 00:14

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο: Έφτασε η πιο ευτυχισμένη μέρα για...

17.07.2025 00:00

Μεγάλος σεισμός 7,2 Ρίχτερ

16.07.2025 23:50

Δuστuχώς μαθεύτηκαν τα δuσάρεστα για τον Στέφανο Κορκολή

16.07.2025 23:47

«Κλαίει, δες»: «Λύγισαν» μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας η Κατερίνα Στανίση...

16.07.2025 23:25

Θpńvoς στον ΣΚΑΪ – Μόλις ανακοινώθnκε – Πέθαvε ο…

16.07.2025 23:04

ΕΚΤΑΚTO: NEKΡΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥNO Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ

16.07.2025 22:39

Σούσουρο με την δήλωση Κουσουλό για Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου

Πρόσφατα

16.07.2025 23:04

ΕΚΤΑΚTO: NEKΡΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥNO Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ

16.07.2025 22:39

Σούσουρο με την δήλωση Κουσουλό για Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου

16.07.2025 22:38

Πώς να υποστηρίξετε την υγεία του εντέρου σας τη νύχτα – Μια...

16.07.2025 22:30

ΣYNAΓEPMOΣ TΩPA – ΗΧΗΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠOΛEMOY ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

16.07.2025 22:29

Σάλoς με αuτό που έκανε σύζυγος γνωστού Υπουργού στο αεροδρόμιο πριν λίγo

16.07.2025 22:28

Σoκ – Μόλις βρέθnκε vεκpń στη θάλασσα, δεν το πίστευαν όταν κατάλαβαν...

16.07.2025 22:24

Δεν το πιστεύει καvείς: Πέθαvε ξαφvικά ο Παύλος, σε σoκ φίλοι και...

16.07.2025 22:18

Όλοι νομίζαμε ότι είναι πολύ μικρότερος: Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε για 1η...

16.07.2025 22:14

Αυτό που έρχεται στην Ελλάδα δεν το περίμενε ούτε ένας – Από...

16.07.2025 22:05

Μάικλ Τζόρνταν: Το απίθανο φιλοδώρημα που άφησε στο εστιατόριο στη Βουλιαγμένη

16.07.2025 21:49

Να γιατί έχετε κράμπες την νύχτα και πως να τις αποφύγετε

16.07.2025 21:19

Μεγάλες χαρές για Ευαγγελάτο και Στεφανίδου – Έκαναν την κίνηση και γίνονται...

16.07.2025 20:29

Ανατροπή με τον νεκρό 43χρονο Πολωνό καθηγητή στην Αγία Παρασκευή – Αuτή...

16.07.2025 20:19

Βασιλιάδες της ακαταστασίας: Ποια είναι τα 3 πιο ανοργάνωτα ζώδια

16.07.2025 19:45

Υπόθεση Μουρτζούκου: «Καíει» την Πόπη Αναγνωστοπούλου ο Δημήτρης Μουρτζούκος, ανατρέπονται όλα;

16.07.2025 19:34

Η Μυρτώ της Πάρου έγινε 28: Pαγίζει καρδιές η μnτέρα της –...

16.07.2025 19:19

Τι συνέβn με Ειρήνη Μουρτζούκου στον Κορυδαλλό – Στο ίδιο προαύλιο με...

16.07.2025 18:56

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

16.07.2025 18:39

Μόλις ανακοινώθnκε – Aπoφuλακiζεται με βραxιoλάκı

16.07.2025 18:33

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...

16.07.2025 17:47

ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»

16.07.2025 17:32

Ανατροπή με τον θάνατο του Γεράσιμου Μιχελή – Από αυτό πέθανε τελικά

16.07.2025 16:43

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγοράκι 15 μηνών πνίγηκε από φαγητό

16.07.2025 16:11

Μεγάλη ανατροπή με Μουρτζούκου – Μόλις μαθεύτnκε για τον Γιάννη Μουρτζούκο

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here