Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Τραγωδία στη Λάρισα – Πέθανε 38χρονος

Lifestyle
ΘΑΝΑΤΟΣ
by Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 22.11.2024 15:22
Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 22.11.2024 15:22
0

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα καθώς έφυγε από τη ζωή ένας 38χρονος.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, όταν ο άνδρας βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο χωρίς τις αισθήσεις του σε χώρο του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές, όμως για τον 38χρονο ήταν ήδη αργά σύμφωνα με το larissanet.gr.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν τον θάνατό του σε παθολογικά αίτια, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διευκρινιστούν οι ακριβείς αιτίες του τραγικού συμβάντος.

Δείτε ακόμη

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στο OPEN αναφορικά με την μήνυση που κατέθεσε ή τουλάχιστον προσπάθησε να καταθέσει η Ειρήνη Μουρτζούκου εναντίον του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την 24χρονη μετέφερε στο ΑΤ Χαλανδρίου γνωστή δημοσιογράφος μεσημεριανής εκπομπής, κάτι το οποίο κατήγγειλε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μια ξεδιάντροπη πράξη τονίζοντας πως είναι αντιδεοντολογικό να γίνονται τέτοιες κινήσεις εναντίον συναδέλφου.

Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα στο κρατητήριο η Ειρήνη Μουρτζούκου
Σύμφωνα με την τηλεόραση του ANT1 όταν οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν για τη σύλληψη, η Ειρήνη Μουρτζούκου εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι θέλει πρώτα να προλάβει να μηνύσει τον Πέτρο Κουσουλό για να συλληφθεί, ενώ παράλληλα καλούσε νευρικά από το κινητό της τηλέφωνο τη δικηγόρο της Βούλα Δημητριάδου, η οποία εκείνη την ώρα ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάει στο ΑΤ Χαλανδρίου, καθώς εκεί είχε κάνει τη μήνυση ο πατριός της και έπρεπε εκεί να τη μεταφέρουν, έγινε έξαλλη. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, άρχισε για μια ακόμα φορά να εκρήγνυται γιατί νόμιζε ότι θα τη μεταφέρουν στο Ανθρωποκτονιών, όμως τελικά της εξήγησαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο Χαλάνδρι και ηρέμησε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς της από το τμήμα των Αμπελοκήπων σε αυτό του Χαλανδρίου ήταν νευρική και όταν αποβιβάστηκε από το όχημα της αστυνομίας έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να της φορέσουν χειροπέδες. Και αυτός ήταν ο λόγος που έκρυβε τα χέρια της με το μπουφάν της. Ενώ στη θέα των δημοσιογράφων εκτόξευσε απειλές.