Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

“Πιστεύω στους εξωγήινους”: Άλλαξε τα πάντα ο “Μπάτσελορ” Παναγιώτης Βασιλάκος 3 χρόνια μετά την Νικολέτα

Lifestyle
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ
by Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 11.03.2024 14:12
Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 11.03.2024 14:12
0

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν ο ιστορικός πρώτος Bachelor, με τον ίδιο τότε να διαλέγει ως εκλεκτή της καρδιάς του την Νικολέτα Τσομπανίδου, αλλά το ζευγάρι πολύ σύντομα να χωρίζει και, μάλιστα, την κατάσταση να είναι «εύφλεκτη» τον πρώτο καιρό μεταξύ τους.Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί, με αφορμή τη φωτογράφιση γάμου με τη σύντροφό του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα παντρευτώ. Είχα φτάσει κοντά στο γάμο στο παρελθόν, είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε πως με την αγαπημένη του επανασυνδέθηκαν όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λέγοντας πως δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στη ζωή του.Αναφερόμενος στο ρόλο που παίζει για εκείνον η εξωτερική εμφάνιση είπε: «Σε μία γυναίκα προσέχω τα άκρα της, το χαμόγελο και τα μάτια της», ενώ συμπλήρωσε πως έκανε επέμβαση στη μύτη του, γιατί την είχε σπάσει στην πυγμαχία και το ποδόσφαιρο προσθέτοντας: «Μετανιώνω που δεν πήγα σε πλαστικό».

Η απάντηση για το «The Bachelor» και την Νικολέτα

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για την εμπειρία του στο «Bachelor», αλλά και τη σχέση που διατηρεί με την νικήτρια του α’ κύκλου του ριάλιτι, Νικολέτα Τσομπανίδου, λέγοντας αρχικά: «Μπήκα στο παιχνίδι γιατί ήθελα να ζήσω κάποιες εμπειρίες. Έχουμε τυπικές σχέσεις με τη Νικολέτα, θέλω να είναι καλά εκείνη και η οικογένεια της».Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν κάνω δεύτερες σκέψεις και δεν θα έκρινα κάποιον δημόσια επειδή μπήκε σε ένα ριάλιτι. Κάνω έκκληση να μην ασχολούνται δημόσια με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος όσων εκτίθενται. Όταν είχαν γράψει για τους γονείς μου όσο ήμουν στο ”Bachelor”, είχα πει ότι αν συνεχιστεί θα στείλω εξώδικα και αγωγές».

Όπως αποκάλυψε, είχε προτείνει το δικό του project με ιστορικά στοιχεία, όμως απορρίφθηκε γιατί δεν τους ταίριαζε σε αυτό το concept. «Είναι λάθος να πιστεύετε ότι επειδή πήγα στο «Bachelor», δεν μπορώ να κάνω κάτι σοβαρό στη ζωή μου», είπε.Τέλος, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιστεύει στο μεταφυσικό και την εξωγήινη ζωή, ενώ το νέο του εγχείρημα είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για την ελληνική μυθολογία στο μέλλον.