Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Ο Σεργουλόπουλος τελειώνει τη Ζήνα με ένα βίντεο: «Έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια, δεν μπορούσα να αγοράσω κρέπα»

Lifestyle
ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
by Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 20.06.2024 12:38
Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 20.06.2024 12:38
0

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν έχει διστάσει… στιγμή να σχολιάσει με καυστικό τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, και δη τις τοποθετήσεις της Ζήνας Κουτσελίνη πάνω στο θέμα.

Με ένα… νοσταλγικό βίντεο στη στήλη «Ρόμπες» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θυμήθηκαν τα…δύσκολα φοιτητικά τους χρόνια στο Παρίσι και στην Αθήνα, όταν δεν είχαν χρήματα για να φάνε ό,τι έτρωγαν και οι συμφοιτητές τους. Το δίδυμο της ΕΡΤ, αν και δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά, είναι προφανές πως σατίρισαν στην πρόσφατη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το… χάμπουργκερ που στερήθηκε στα φοιτητικά της χρόνια.

Το… ειρωνικό σκετσάκι του Σεργουλόπουλου για το χάμπουργκερ

«Αχ, θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Παρίσι. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην έναρξη του σατιρικού σκετς.

«Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα θέλω να ξέρεις, έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού… να τρώω μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Τα ίδια πέρασα κι εγώ στη Νομική Αθηνών, ούτε ένα σουβλάκι δεν είχα να πάρω. Έτρωγα σκέτη την πίτα, αλάδωτη, στη μέση με τη φίλη μου τη Ρούλα», περιέγραψε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Αφού να φανταστείς εμένα ερχόντουσαν οι συμφοιτητές μου με ένα ποτήρι σαμπάνια και το κουνούσαν μπροστά μου… κι ενώ έτρεχαν τα δάκρυά μου, έπεσαν μέσα στο ποτήρι. Το ήπια μονορούφι», κατέληξε στη… νοσταλγική του ιστορία ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ανάμεσα στα πρόσωπα, που βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής, λόγω των όσων είπε υπερασπιστικά προς τον Απόστολο Λύτρα, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να… σφάζει με το γάντι την παρουσιάστρια.

Ο παρουσιαστής, χωρίς να λέει ονόματα σχολίασε με τον δικό του τρόπο την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη η οποία προκάλεσε τεράστιο χαμό και σφοδρές επιθέσεις εναντίον της. «Είχα ένα πρόβλημα. Αυτή τη σκάλα που έχουμε εδώ τη φοβάμαι. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για μώλωπες, κατάγματα», είπε η Τζένη Μελιτά στην αρχή του σατιρικού σκετς στην έναρξη της εκπομπής.

«Όλοι της έχουμε εμπιστοσύνη αυτής της σκάλας, είναι χρόνια εδώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εσύ δεν χρησιμοποιείς σωστά τη σκάλα. Γιατί αν πάθεις κάτι σε αυτή τη σκάλα, εύκολα μπορεί να σου ζητήσει συγνώμη και όλα να τελειώσουν. Είναι μία αντρίκια συμπεριφορά εκ μέρους της σκάλας. Θα πει συγνώμη και όλα θα τελειώσουν.

Δεν μπορούμε τώρα να κατηγορούμε μία σκάλα που έχει κάνει καριέρα σκάλας. Έχει ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας και δεν έχει φτάσει πολύ ψηλά. Δεν μπορείς εσύ να την κατακρημνίσεις έτσι. Μία περίπτωση είναι αυτή, υπάρχει κι άλλη; Να την κλείσουμε τη σκάλα; Ας κλείσει αυτή η είσοδος και η έξοδος, παρακαλώ. Μπορείς τώρα να φύγεις με ασφάλεια», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ολοκληρώθηκε εκεί.

Η αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στη Ζήνα

Λίγο αργότερα, και αφού μπήκε στο πλατό η ψυχολόγος Ελίνα Κεπενού που μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία και τις επιπτώσεις στα παιδιά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν χείμαρρος κατά της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί δείχνει μία κοινωνία η οποία είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία.

Αυτή η υστερία το να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογουμένως ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει.

Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα τα οποία υποστηρικτικά για το πρόσωπο ενός κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Το όνομά της τα τελευταία 24ωρα πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά κι όχι αδίκως αφού οι δηλώσεις της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα ήταν τουλάχιστον εξοργιστικές όπως τις χαρακτήρισαν οι τηλεθεατές στα social media (δείτε εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί). Το Youweekly.gr με αφορμή αυτό, λοιπόν, κάνει μια αναδρομή στην ζωή της Ζήνας Κουτσελίνη, και σε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για εκείνη μέχρι σήμερα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια γνωστή Ελληνίδα τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια, γεννήθηκε στη Σκόπελο στις 21 Απριλίου 1970 και το ζώδιό της είναι Ταύρος. Έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Ας δούμε συνοπτικά την επαγγελματική της πορεία:

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε την καριέρα της στον τηλεοπτικό χώρο σε μικρή ηλικία. Δούλεψε αρχικά ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών.

Mega Channel:
Μια από τις πρώτες σημαντικές της θέσεις ήταν στο Mega Channel, όπου εργάστηκε ως αρχισυντάκτρια για διάφορες δημοφιλείς εκπομπές.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο πέρασμα των χρόνων

Alpha TV:
Στη συνέχεια, μεταπήδησε στον Alpha TV, όπου συνέβαλε στη δημιουργία και παραγωγή επιτυχημένων εκπομπών. Εδώ, η Ζήνα Κουτσελίνη καθιερώθηκε ως μία από τις σημαντικότερες παραγωγούς στην ελληνική τηλεόραση.

Star Channel:
Έπειτα, συνέχισε την καριέρα της στο Star Channel, όπου εργάστηκε ως γενική διευθύντρια προγράμματος και συνέβαλε στη διαμόρφωση του τηλεοπτικού προγράμματος του καναλιού.

Εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”:
Από το 2015, παρουσιάζει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οποία προβάλλεται από το Star Channel. Η εκπομπή επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής επικαιρότητας και ανθρώπινες ιστορίες, κερδίζοντας μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει συμβάλει σημαντικά στην ελληνική τηλεόραση μέσω των ποικίλων ρόλων που έχει αναλάβει, είτε ως δημοσιογράφος, παραγωγός, είτε ως παρουσιάστρια.

Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Από το 1996 ως το 2002, η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν η αρχισυντάκτρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινός Καφές” με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να αναπτύξουν ανάμεσά τους μία δυνατή φιλία, η οποία κρατά μέχρι και σήμερα, αφού τρέφουν αισθήματα θαυμασμού και σεβασμού η μία για την άλλη.

Η προσωπική της ζωή δεν είναι τόσο προβεβλημένη όσο η επαγγελματική της καριέρα, καθώς η ίδια επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της θέματα. Ευρέως γνωστό είναι το γεγονός πως το 2002 η Ζήνα Κουτσελίνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο τη Αντώνη Παπασταθόπουλο ενώ τον Οκτώβριο του 2010 η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση της κορούλας τους, Ευσταθίας Μαρίας που αποκαλούν Έμα.

Η Ζήνα Κουτσελίνα είχε δώσει στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου μία καθηλωτική συνέντευξη για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα. Αποκάλυψε ότι έκανε εννέα εξωσωματικές γονιμοποιήσεις.

«Έκανα 9 μάταιες εξωσωματικές. Έχασα και το κουράγιο μου αλλά και την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς. Έπεσα κι εγώ θύμα κάποιων γιατρών που τους πίστεψα χωρίς να μου εξηγούν τα «γιατί», που μου έλεγαν «έχεις το πρόβλημα εσύ» χωρίς όμως να μου το αιτιολογούν. Απελπίστηκα! Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι τίποτα από αυτά που μου είπαν δεν είχα, αλλά δικές τους αδυναμίες τις χρέωναν στους άλλους. Μάνα έγινα με τη βοήθεια και την ευλογία της Παναγίας», είχε εξομολογηθεί.

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον αδερφό της

«Πέρασαν πέντε χρόνια από το θάνατο του και κάθε φορά που ψάχνω να τον συναντήσω κοιτάζω στα δεξιά μου. Περίεργο αλλά πέρα για πέρα αληθινό, γιατί τον συναντώ. Είναι ο δικός μου Αλέξανδρος, ο κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου που έφυγε από τη ζωή 13 Σεπτεμβρίου και σαν αύριο γιόρταζε. (Γεννηθήκαμε και οι δύο 21 Απριλίου). Πάντα γιορτάζαμε τη γιορτή του παρέα και το ξενυχτούσαμε μέχρι το πρωί στα μπουζούκια της Σκοπέλου. Εκείνος ενήλικας κι εγώ στην εφηβεία. Χόρευε ζεϊμπέκικο και σηκωνόταν όρθιο όλο το μαγαζί.

Χόρευε και ενώ σερνόταν στη γη, σηκωνόταν ψηλά σαν τον αετό, όπως έκανε και στη ζωή του όταν την έφτανε στα όρια. Ο Αλέξανδρος ήταν άγγελος και στη ζωή. Δεν έκανε κακό σε κανέναν, μόνο στον εαυτό του καταπίνοντας τα δικά του «φαρμάκια» και όταν δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί τα αντικατέστησε με αλκοόλ. Έφυγε πολύ νέος, και ήταν ο τελευταίος από την οικογένεια που με εγκατέλειψε και αυτός νωρίς. Μπαμπάς πρώτα, μαμά μετά. Τότε ήταν που ένιωσα απέραντη μοναξιά. Είχα τη δική μου οικογένεια, αλλά δεν είχα τη ρίζα μου», γράφει στο blog της για τον θάνατο του αδερφού της που την σημάδεψε.

Για την καραντίνα, που την «τσάκισε» συναισθηματικά, την πίστη της, την τηλεοπτική της πορεία, καθώς κι ένα περιστατικό από τα παιδικά της χρόνια, το οποίο τη σημάδεψε, μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «2night Show» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην καραντίνα του κορωνοϊού.

«Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα, πέρασα πραγματικά δύσκολα. Ο κορωνοϊός με τσάκισε συναισθηματικά, αλλά είμαι άνθρωπος της πίστης και προχωράω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, η πίστη κατέχει μια εξέχουσα θέση στη ζωή της και την έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις.

«Πολλές φορές σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα και πήγα κι άναψα ένα κεράκι και μου έδειξε τον δρόμο. Κι αυτός ο δρόμος ήταν ουσιαστικός. Μια φορά, εκεί που κοιμόμουν, είδα δίπλα μου την Παναγία και μου είπε “μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ”. Εκείνο το πρωί θα πήγαινα στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. Εκεί είδα την εικόνα της Παναγίας που είδα στον ύπνο μου. Έπεσα, γονάτισα και είπα “Θεέ μου, είσαι εδώ, ευχαριστώ”», περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τις καταστάσεις που έζησε ως παιδί και τη σημάδεψαν.

«Θα το πω για πρώτη φορά. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί το΄τε, ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί θα τη σκότωνε μπροστά μου. Την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός, γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι, από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες ήταν στο νοσοκομείο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα;».

Στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε, τονίζοντας πως: «Δεν υπάρχει λύση, γιατί αυτοί που διοικούν, δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, μία μάνα κακοποιημένη».

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Χαμός στην ΕΡΤ – Έντασn ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκ…»

    28.10.2025 16:56
  • Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά»

    21.07.2025 13:57
  • Auτός είναι ο εντυπωσιακός σύζυγος που παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

    19.04.2025 22:49
  • Πέτρος Κουσουλός: Έσπασε τη σιωπή του για την Κουτσελίνη – «Δε μιλάμε πλέον, η Ζήνα είναι…»

    06.01.2025 21:08
  • Χρειάστηκαν 5 λέξεις για να πει η Ανθή Βούλγαρη όσα έπρεπε να ακούσουμε για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο…»

    19.12.2024 08:50
  • Όλοι χειροκροτούν τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε με το «γάντι» όσα κανείς δεν τόλμησε για τη Ζήνα Κουτσελίνη

    18.12.2024 14:38
  • «Όχι δεν είμαι 55 ετων όπως λένε – Αυτή είναι η πραγματική μου ηλικία»: Έγινε έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη για την ηλικία της, τόσο χρονών είναι τελικά

    04.12.2024 23:17
  • Σπάραξε καρδιές ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Τσάκισε» τους πάντες με την ερμηνεία του στην νοηματική γλώσσα

    10.11.2024 19:51
  • «Έλαμψε» από συγκίνηση: Σωστός πατέρας ο Σεργουλόπουλος, το απίστευτο δώρο του γιου του

    07.11.2024 19:51
  • Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά»

    29.10.2024 13:03

Δημοφιλή

18.12.2025 16:44

ΒΡΕΘΗΚΕ: ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

18.12.2025 16:23

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Ο πρώτος που τελειώνει ο Μητσοτάκης από την Κυβέρνηση

18.12.2025 15:54

Φρέναραν τα αμάξια να την δουν: Η Κατερίνα Καινούργιου στη Βουκουρεστρίου, με...

18.12.2025 15:23

ΟΠΕΚΕΠΕ: ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

18.12.2025 15:13

“Με φίλησε και μου είπε…” Όλη η μήνυση του 21χρονου κατά του...

18.12.2025 14:38

“Δε θα κάνεις καριέρα αν δεν…” ΣΟΚ με την καταγγελία του 21χρονου...

18.12.2025 14:28

“Ο Γιώργος μου είπε…” Όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτό που ξεστόμισε...

18.12.2025 13:54

Τι ξέρουμε για την ζωή του Stef του τραγουδιστή που κατήγγειλε τον...

Πρόσφατα

23.12.2025 21:28

Χάθηκε αεροσκάφος από τα ραντάρ – Επέβαινε ο Αρχηγός του Στρατού

23.12.2025 20:50

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον συντηρητή που τον καταπλάκωσε ασανσέρ σήμερα...

23.12.2025 20:04

Τι σημαίνει το να μην αρέσει σε κάποιον να δέχεται επισκέπτες στο...

23.12.2025 19:43

ΣΟΚ με αυτό που αποκάλυψε ο Κουσουλός για τον 21χρονο: «Δυο ήμερες...

23.12.2025 19:32

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

23.12.2025 19:02

Καρύδη – Αθερίδης: Το love story που κράτησε 23 χρόνια – Η...

23.12.2025 18:24

Νεκρός πασίγνωστος παρουσιαστής

23.12.2025 18:09

Μόλις μαθεύτηκε: Για αυτό χώρισαν Αθερίδης – Καρύδη μετά από 23 χρόνια...

23.12.2025 17:03

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης χώρισαν μετά από 23 χρόνια...

23.12.2025 17:01

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τα δυο ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

22.12.2025 23:35

The Voice: Η Έλενα έπεσε στο πλατό και έκανε

22.12.2025 23:14

Δεν το ξέρει κανείς: Γιατί πρέπει να βάζετε φύλλα δάφνης στο νερό...

22.12.2025 22:44

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Η απόφαση για την παράταση

22.12.2025 22:17

Αυτό είναι το ζώδιο της Μαρίας Καρυστιανού – Γεννημένη ανίκητη

22.12.2025 21:51

Πέθανε ο Γιώργος Πετρόπουλος

22.12.2025 20:42

Προσοχή: Ανακαλείται air fryer πασίγνωστης μάρκας – Ποιο είναι

22.12.2025 20:38

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Πασίγνωστος τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο – Ακυρώνει όλες τις...

22.12.2025 20:31

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Οι ημερομηνίες πληρωμής

22.12.2025 20:11

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Καρυστιανού – Αυτό είναι το νέο ποσοστό-σοκ για...

22.12.2025 19:43

Γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση κουνουπιδιού προκαλεί…

22.12.2025 19:19

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

22.12.2025 18:58

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ – ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

22.12.2025 18:33

Δημοσκόπηση Interview: Κατάρρευση για ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη ανατροπή στην τρίτη θέση

22.12.2025 18:14

«Καλό ταξίδι Άννα» – Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος σκότωσε τη σύντροφό του και...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here