Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Μπέσσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι

Lifestyle
by Natalia Xristodoulou 11.12.2025 18:52
Natalia Xristodoulou 11.12.2025 18:52
0

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Η Μπέσσυ Μάλφα εμφανίστηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στην εκπομπή Νωρίς Νωρίς και μίλησε για την οικογένειά της, τη σχέση με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τα τρία τους παιδιά.

Όσα εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Μάλφα για την οικογένειά της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και τα παιδά τους, αναφέροντας: «Τα παιδιά έχουν φύγει από το σπίτι και έχουμε μείνει με τον Γεράσιμο. Κάνουμε ταξίδια τώρα που μείναμε οι δυο μας. Το τελευταίο ταξίδι που κάναμε ήταν στην Ισλανδία. Ήταν μαγικά, ήθελα να μείνω εκεί. Ο Γεράσιμος οργανώνει τα πάντα στα ταξίδια μας. Θα ήθελε να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή».

«Τα κορίτσια είχαν έμφυτο το καλλιτεχνικό, σπούδασαν ηθοποιοί αλλά ασχολήθηκαν και με τη μουσική. Στον κορονοϊό γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουν συγκρότημα. Ο γιος μου δεν ασχολείται με τα καλλιτεχνικά. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Μηχανολόγων Μηχανικών. Δουλεύει σε μια εταιρεία που κάνει πειραματικά πυραύλους».

Τέλος, η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση:
«Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα ήταν λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Οι άνθρωποι πριν φύγουν από τη ζωή έχουν μια ευφορία, είναι σαν ανάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που ήταν όλοι καλά».

Η σχέση με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι παντρεμένοι από το 1996 και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά, όταν συνεργάστηκαν σε θεατρική παράσταση, και πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Μαζί έχουν τρία παιδιά: τη Νίκη, την Όλγα και τον Γιάγκο. Έχουν αναφέρει πολλές φορές πως ο γάμος τους βασίζεται στη συνεννόηση, την υπομονή και τη στήριξη που προσφέρουν ο ένας στον άλλον σε κάθε στάδιο της ζωής και της καριέρας τους.

Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1;

Όλο το παρασκήνιο

Κυριολεκτικά στο… παρά πέντε «πάγωσαν» τα γυρίσματα του Moments, του νέου βραδινού σόου της Ζέτας Μακρυπούλια, τα οποία ήταν προγραμματισμένα εδώ και καιρό. Ενώ όλα έδειχναν πως η παραγωγή βρισκόταν ένα βήμα πριν την τελική ευθεία, η ξαφνική αναβολή ήρθε να προκαλέσει εύλογα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Οι πληροφορίες και τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες είναι δύο, με το πρώτο να θεωρείται πιο πιθανό—αλλά το δεύτερο να προκαλεί ήδη συζητήσεις και ανησυχία για τις σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι.

Το πρώτο και πιο αληθοφανές σενάριο θέλει τη Ζέτα Μακρυπούλια να μην προλαβαίνει, λόγω των παράλληλων γυρισμάτων της νέας – είκοσι χρόνια μετά – επαναφοράς του Παραπέντε. Η συμμετοχή της στο αγαπημένο αυτό project με έναν ρόλο που την καθιέρωσε και την αγάπησε ο κόσμος, απαιτούσε μεγάλη διαθεσιμότητα και έντονο ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηρίξει ταυτόχρονα και το Moments. Το επιβαρυμένο πρόγραμμα, η πίεση χρόνου και η ανάγκη να γίνει σωστά η προετοιμασία του βραδινού σόου φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση για προσωρινή παύση.

Το δεύτερο όμως σενάριο είναι εκείνο που κάνει περισσότερο… θόρυβο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν στο παρασκήνιο, οι σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1 τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο θερμές όσο στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια φέρεται να νιώθει ότι το κανάλι δεν τη στήριξε όπως της είχε υποσχεθεί, ειδικά όσον αφορά το «δικό της παιδί», το Ρουκ Ζουκ. Γιατί από την περσινή κιόλας περίοδο, ο ΑΝΤ1 είχε δεσμευτεί (κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή η δέσμευση είναι και μέσα στους όρους του συμβολαίου της) ότι η εκπομπή δεν θα αλλάξει ξανά ώρα – μια αλλαγή που στο παρελθόν είχε τραυματίσει τα νούμερα τηλεθέασης και είχε επίσης κουράσει και ενοχλήσει τη Ζέτα.

Σχέση στα «κόκκινα» παρουσιάστριας και ΑΝΤ1

Παρά τις εγγυήσεις αυτές, η άφιξη του Πέτρου Κουσουλού στο πρόγραμμα αναδιαμόρφωσε τα πάντα. Το Ρουκ Ζουκ μετακινήθηκε ακόμη μια φορά μέσα στο πρόγραμμα, χωρίς να ερωτηθεί για αυτό και πάλι η παρουσιάστρια και όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεθέαση έκανε ξανά «βουτιά» επιστρέφοντας στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που εκείνη ήθελε οπωσδήποτε να αποφύγει. Αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Μακρυπούλια, η οποία είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό της, αλλά όταν της δώσει κάποιος τον λόγο του, περιμένει να τηρηθεί. Δεν της αρέσει κανείς να «παίζει» με τη δουλειά της, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Να σας θυμίσουμε επίσης, ότι ένας από τους λόγους που πέρυσι είχε καθυστερήσει να υπογράψει με το κανάλι ήταν ακριβώς αυτός, περίμενε τις απαραίτητες εγγυήσεις. Εγγυήσεις για την βραδινή εκπομπή που της έταζαν χρόνια και που κάθε φορά ακυρωνόταν και για την σταθερή ώρα του παιχνιδιού. Εγγυήσεις που όπως όλα δείχνουν, ξεχάστηκαν μόλις έπεσαν οι υπογραφές, γιατί ναι μεν της έδωσαν την βραδινή εκπομπή αλλά η ώρα του παιχνιδιού τελικά άλλαξε. Το γεγονός αυτό έχει ενοχλήσει έντονα την παρουσιάστρια, η οποία πλέον φαίνεται να βάζει σε προτεραιότητα άλλα πράγματα και όχι τις ανάγκες του σταθμού.

Τι λένε οι προβλέψεις για το μέλλον; Κανείς δεν γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια. Σίγουρα θα τιμήσει το συμβόλαιό της μέχρι τέλους, όμως το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 αν τελικά χάσει τη νούμερο ένα παρουσιάστριά του. Γιατί, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, προς τα εκεί οδεύει… και τότε το κανάλι ίσως χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο αυτή την φορά, γιατί η Ζέτα δεν φαίνεται διατεθειμένη για μια παραπάνω υποχώρηση.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή

11.12.2025 18:15

Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1;

11.12.2025 17:38

Έκτακτo για Πασχάλη Τερζή

11.12.2025 16:41

Έκτακτo για Ανδρέα Μικρούτσικο

11.12.2025 16:31

Έκτακτn ανακοίνωση της Αστυνομίας προς όλους τους Έλληνες – ΠΡΟΣΟXΗ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓOΝ

11.12.2025 16:21

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με…

11.12.2025 09:48

Το 2025 κλείνει με έκρηξη τύxnς: Τα 3 Zώδια που απογειώνονται στο...

11.12.2025 09:40

Γνωρίζατε ότι το να ξυπνάτε στις 3 ή 4 τα ξημερώματα είναι...

11.12.2025 09:34

Τα 3 άτυχα ζώδια του 2026 – Θα δοκιμαστούν περισσότερο από όλους

Πρόσφατα

11.12.2025 18:15

Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1;

11.12.2025 17:38

Έκτακτo για Πασχάλη Τερζή

11.12.2025 17:19

Alpha Bank: Αυτόματη χρέωση κάθε μήνα σε αυτά τα ΙΒΑΝ

11.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για Συντάξεις – Τι αλλάζει η Κυβέρνηση

11.12.2025 16:41

Έκτακτo για Ανδρέα Μικρούτσικο

11.12.2025 16:31

Έκτακτn ανακοίνωση της Αστυνομίας προς όλους τους Έλληνες – ΠΡΟΣΟXΗ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓOΝ

11.12.2025 16:21

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με…

11.12.2025 15:43

“Τρίτη μέρα που…” Μαθεύτηκε για την Έλενα Παπαρίζου

11.12.2025 15:29

Μαρτίκας για Παντελίδη: “Ξέρω ότι δεν οδηγούσε εκείνος το μοιραίο βράδυ επειδή…”

11.12.2025 15:10

ΕΚΤΑΚΤO ΤΩΡΑ – ΕΠΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

11.12.2025 14:57

Ευχάριστα νέα για τον Στάθη Μαντζώρο – Μόλις έγινε γνωστό

11.12.2025 14:35

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

11.12.2025 14:30

Εξέλιξη σoκ στη Φοινικούντα: Μόλις μαθεύτnκε τι είχε κάνει ο ανιψιός στο...

11.12.2025 14:27

Μήνυμα προς όλους: Τα 2 πρόσωπα – έκπληξη που βάζει στην κυβέρνηση...

11.12.2025 13:55

«Πανικός» σε πασίγνωστη μεγάλη πόλη της Ελλάδας: 30 Kpoύσματα σε μαθητές, κλείνουν...

11.12.2025 13:46

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

11.12.2025 12:29

Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα: Το τεράστιο πρόστιμο...

11.12.2025 12:00

Σε πελάγη ευτυχίας η Κωνσταντοπούλου: Τα κατάφεραν με τον σύντροφο της

11.12.2025 11:51

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 20χρονου θείου: Τι έκανε με τον σύντροφό...

11.12.2025 11:42

Οδηγός μηχανής πάτησε γυναίκα, και σκότωσε τον…

11.12.2025 11:05

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

11.12.2025 10:45

Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά

11.12.2025 10:28

Νέο περιστατικό: «Τα ασθενοφόρα δεν είναι ταξί», άκουσε οικογένεια που ικέτευε για...

11.12.2025 09:48

Το 2025 κλείνει με έκρηξη τύxnς: Τα 3 Zώδια που απογειώνονται στο...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here