Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Λευτέρης Πετρούνιας: Για διακοπές με την όμορφη οικογένειά του μετά το χάλκινο μετάλλιο

Lifestyle
Λευτέρης Πετρούνιας
by Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 10.08.2024 22:12
Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 10.08.2024 22:12
0

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφού έκανε περήφανη την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ξεκίνησε τις διακοπές μαζί με την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους.Το ζευγάρι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο Παρίσι για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πετρούνια στο άθλημά του και η συγκίνησή τους ήταν έκδηλη σε κάθε τους κίνηση.

Λίγες μέρες μετά, οι δυο τους μαζί με τις μικρές Σοφία και Λένια έφευγαν για τις διακοπές τους, κάτι που είχαν ανάγκη όλοι και κυρίως ο χάλκινος Ολυμπιονίκης ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε πιεστεί πολύ καθώς ήταν αφοσιωμένος στον στόχο του. Έναν στόχο που έκανε περήφανη την Ελλάδα και έκανε τον Λευτέρη Πετρούνια τον πρώτο αθλητή που κατακτούσε σε τρεις διαδοχικές ολυμπιάδες μετάλλια, στην ιστορία του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Όλα αυτά όμως είναι όμορφες αναμνήσεις για τον κορυφαίο αθλητή που έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, μετά από ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι διακοπές του Ολυμπιονίκη

Η οικογένεια λοιπόν βρίσκεται ήδη σε διακοπές και μάλιστα η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε τις πρώτες εικόνες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους με τις κόρες τους που δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους στη θάλασσα. Δείτε παρακάτω:

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε την επέτειο των 31 ετών της χθες, 9 Αυγούστου 2024, σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική, όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Μετά από τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με φίλες, η δημοφιλής influencer επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά της, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να περάσει τη βραδιά της σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική, όπου διασκέδασε με την παρέα της, έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της και χόρεψε με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη, απολαμβάνοντας μια αξέχαστη βραδιά.

Η Ιωάννα Τούνη, επιχειρηματίας και influencer

μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα Instagram Stories της εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από τα γενέθλιά της, αποδεικνύοντας τη χαρά και την ικανοποίησή της για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Στις αναρτήσεις της, η Tούνη παρουσίασε την ατμόσφαιρα του εορταστικού γεγονότος, τονίζοντας την ευτυχία και την ενθουσιασμό της.

Στο πλευρό της βρέθηκαν πολλοί φίλοι της, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στη γιορτή, αναρτώντας δικά τους στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Τα στιγμιότυπα απεικονίζουν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα της βραδιάς, με τους καλεσμένους να γλεντούν, να πίνουν και να χορεύουν, απολαμβάνοντας τη συντροφιά της αγαπημένης τους φίλης.

Στη γιορτή της Ιωάννας Τούνη, φυσικά, ήταν παρών και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέσω των Instagram Stories του, εξέφρασε δημόσια τις ευχές του για τα γενέθλια της αγαπημένης του, ευχόμενος «χρόνια πολλά» και συνεισφέροντας με τη δική του αίσθηση υποστήριξης και αγάπης στη σημαντική αυτή στιγμή.

Η Ιωάννα Τούνη, φαίνεται πως δεν περιορίστηκε στη γιορτή των γενεθλίων της μόνο στην προηγούμενη ημέρα, αλλά συνεχίζει τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και σήμερα, Σάββατο. Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer επιλέγει να συνεχίσει την εορταστική της διάθεση σε ένα παραλιακό μπαρ στη Χαλκιδική, όπου απολαμβάνει την ημέρα της με χαλάρωση και διασκέδαση, παρατείνοντας έτσι τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Μικρές περιπέτειες είχε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς ο γιος της χτύπησε και έσπασε το χέρι του. Η ίδια επίσης είχε ένα ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς «Ο Γιατρός», καθώς της γύρισε το πόδι την ώρα που περπατούσε φορώντας πανύψηλες γόβες.

Η ηθοποιός το μεσημέρι του Σαββάτου 10/8 ανήρτησε μια φωτογραφία του γιου της, Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω κάθισμα το αυτοκινήτου, ποζάρει με ένα κουτί στο κεφάλι του και όπως θα δεις το χέρι του είναι σε γύψο.

Ατύχημα για τον γιο της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Οδηγούσαμε είχε πολύ ησυχία ελπίζαμε ότι κοιμήθηκε, αλλά όχι, ακόμα και σε αυτή αυτήν κατάσταση ο τύπος αυτός την βρήκε την άκρη του. Την έκανε την σκανταλιά του. Κατά τα άλλα όπως λέει είναι απλώς ένα παιδάκι με σπασμένο χέρι», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς συνέβη.
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έγινε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2015. Ο γιος της, Δημήτρης, είναι η πρώτη της προτεραιότητα και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της εκφράζει την αδυναμία που του έχ

Η Ιμάν Κελίφ αναδείχθηκε αναμφισβήτητα ως μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Αλγερινή πυγμάχος, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό της πυγμαχίας, εξασφάλισε μια σημαντική χρηματική αμοιβή, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως πρωταγωνίστρια στη διεθνή σκηνή της πυγμαχίας.Στο βραδινό της αγώνα της Παρασκευής, 9 Αυγούστου, η 26χρονη Κελίφ κατέκτησε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση επί της Κινέζας Λου-Γιανγκ στον τελικό των 66 κιλών, εδραιώνοντας την θέση της ως η δεύτερη Αλγερινή πυγμάχος που καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Δύσκολη Πορεία της Ιμάν Κελίφ

Ωστόσο, το ταξίδι της προς την κορυφή δεν υπήρξε εύκολο. Το δικαίωμα της Κελίφ να συμμετάσχει στην κατηγορία των γυναικών βρέθηκε υπό αμφισβήτηση εξαιτίας μιας διαμάχης που προέκυψε από τον αποκλεισμό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών της προηγούμενης χρονιάς. Η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) την είχε απορρίψει λόγω της αποτυχίας της να περάσει τα τεστ φύλου, με τον πρόεδρο της IBA, Umar Kremlev, να ισχυρίζεται ότι διαθέτει χρωμοσώματα XY. Παρ’ όλα αυτά, δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ κανένα στοιχείο που να επαληθεύει αυτόν τον ισχυρισμό.

Παρά την έντονη διαμάχη που τη συνόδευσε, η Ιμάν Κελίφ κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα τεστ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), γεγονός που της επέτρεψε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κελίφ, γεννημένη και αναγνωριζόμενη πάντα ως γυναίκα, υπήρξε αντικείμενο έντονης κριτικής από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, η κριτική εντάθηκε μετά από έναν αγώνα της με την Ιταλίδα πυγμάχο Angela Carini, ο οποίος ολοκληρώθηκε σε μόλις 46 δευτερόλεπτα.

Αντιμέτωπος με την αδυσώπητη κριτική που δέχτηκε η κόρη του, ο Omar Khelif, πατέρας της Ιμάν Κελίφ, προχώρησε σε δημόσια υπεράσπιση της κόρης του. Για να καταρρίψει τους ισχυρισμούς και να επιβεβαιώσει την ταυτότητά της, παρουσίασε το πιστοποιητικό γέννησής της σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι η Κελίφ γεννήθηκε γυναίκα.

Το Χρηματικό Ποσό που Θα Λάβει

Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κελίφ εξασφάλισε το ποσό των 100.000 δολαρίων, το οποίο απονέμεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA). Από το συνολικό ποσό, το ήμισυ, δηλαδή 50.000 δολάρια, θα καταβληθεί απευθείας στην ίδια την αθλήτρια. Το υπόλοιπο ποσό των 50.000 δολαρίων θα κατανεμηθεί μεταξύ του προπονητή της και της Εθνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας της Αλγερίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι, ακόμη και στην περίπτωση που η Κελίφ δεν κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο, θα λάμβανε 50.000 δολάρια, εκ των οποίων τα 25.000 δολάρια θα πήγαιναν σε εκείνη και τα υπόλοιπα 25.000 δολάρια θα μοιράζονταν μεταξύ του προπονητή της και της ομοσπονδίας της.

Ιμάν Κελίφ: Ο πατέρας της Αλγερινής πυγμάχου

Η Ιμάν Κελίφ, η μποξέρ από την Αλγερία, είναι αδιαμφισβήτητα το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο Ομάρ Κελίφ, πατέρας της Αλγερινής αθλήτριας Ιμάν Κελίφ, τοποθετήθηκε δημόσια μετά τον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από την συμμετοχή της κόρης του στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο πατέρας της Ιμάν Κελίφ, μιλώντας σε ήρεμο ύφος μπροστά στην κάμερα δήλωσε: “Το παιδί μου είναι κορίτσι. Τη μεγαλώσαμε σαν κορίτσι αλλά είναι πολύ δυνατή. Τη μεγάλωσα μαθαίνοντας την να εργάζεται σκληρά και να είναι γενναία. Κι έχει πολύ μεγάλη θέληση για να δουλέψει και να προπονηθεί”.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Λευτέρης Πετρούνιας από χρυσάφι: Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για όγδοη φορά

    30.05.2025 21:37
  • Μιλλούση – Πετρούνιας : «Ευγνωμοσύνη» – Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά τους

    04.01.2025 12:07
  • O Πετρούνιας πήγε στο Voice, «κόκκαλο» ο Μάστορας: «Οριακά δεν διαλύσαμε την κουμπαριά»

    02.01.2025 09:34
  • Ο Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε στο σπίτι του τους κρίκους από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

    15.12.2024 10:15
  • Έναν άντρα οικογενειάρχη σαν τον Πετρούνια θέλουν όλες: Οι τρυφερές ευχές στη μαμά και την κορούλα του

    18.09.2024 12:04
  • Μιλούσση για Πετρούνια: «Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί.»

    30.08.2024 16:36
  • Έτοιμη για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες: Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια προσπαθεί να μιμηθεί τον μπαμπά της στους κρίκους

    27.08.2024 17:59
  • Δεν περιμέναμε και τόσα πολλά χρήματα: Ζαλίζει το ποσό που πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το Χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

    12.08.2024 20:57
  • Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Ξεκίνησαν τις διακοπές με τις κόρες τους μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

    10.08.2024 10:41
  • Σαμπάνιες, κόρνες και η αγκαλιά με τις κόρες του: Η οικογένεια του Πετρούνια του ετοίμασε την πιο συγκινητική υποδοχή που θα του μείνει αξέχαστη

    08.08.2024 17:54

Δημοφιλή

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

12.01.2026 18:41

Survivor – Σταύρος Φλώρος: Χαμός με τον 21xpovo στο Twitter/X – Τι...

12.01.2026 18:21

Τυφλή και ξεχασμένη από τους συναδέλφους της ζει τα τελευταία χρόνια η...

10.01.2026 23:49

Τα 3 ζώδια που το μυαλό τους στροφάρει με χίλια – Είναι...

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here