Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Σοκαριστικό τροχαίο τωρα – Νεκρός 18χρονος, έχασε τον έλεγχο.. 🔽

Lifestyle
ΤΡΟΧΑΙΟ
by Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 30.07.2024 13:34
Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 30.07.2024 13:34
0

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Θρήνος: Νεκρός 18χρονος

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Σουρωτή της Θεσσαλονίκης, γύρω στις 9:00 το πρωί νωρίτερα σήμερα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, νεκρός είναι ο 18χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοίχο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο πατέρας του, ο οποίος επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Θρήνος σε τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός – Κατέληξε μία από τις δίδυμες 15χρονες – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό συνέβη στους δρόμους της χώρας μας, αυτή τη φορά στη Ξάνθη.

Θρήνος σε τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός

Δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας 15χρονης κοπέλας, έχασαν τη ζωή τους σε ένα νέο φριχτό τροχαίο δυστύχημα.

Το απόγευμα της Κυριακής (28.07.24), στο 14ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, κοντά στη διασταύρωση Μυρωδάτου στην Ξάνθη, συνέβη το τροχαίο, αφήνοντας πίσω δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Στο σοκαριστικό αυτό δυστύχημα έγινε, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος, στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ που οδηγούσε ένας 57χρονος.

Η οικογένεια, που επέστρεφε από την παραλία όταν ενεπλάκη στην πλαγιομετωπική σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγό σε μια επικίνδυνη διασταύρωση, γνωστή για τα πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ η Τροχαία Ξάνθης διεξάγει την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Θρήνος: Νεκρός ξαφνικά ο πρίγκιπας Μιχαήλ, στα «μαύρα» η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδας και της Δανίας, γνωστός με το ψευδώνυμο Μισέλ Ντε Γκρες, απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας. Είχε διακριθεί ως ιστορικός και λογοτέχνης.

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή το μόνο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που δεν έφυγε ποτέ

Ο Μισέλ Ντε Γκρες ήταν ο τελευταίος επιζών εγγονός του Γεωργίου Α’, καθώς ο πατέρας του, πρίγκιπας Χριστόφορος, ήταν ο πέμπτος γιος του βασιλιά και η μητέρα του ήταν η Φραγκίσκη της Ορλεάνης, από τον οίκο των Βουρβόνων.

Ο Πρίγκιπας Μιχαήλ ήταν το μοναδικό μέλος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας που παρέμεινε στην Ελλάδα μετά το αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967, όταν ο Κωνσταντίνος προσπάθησε να ανατρέψει τη Χούντα.

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ, ως το μόνο μέλος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας που παρέμεινε στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967, βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα μοναδική και δύσκολη θέση. Το αντικίνημα αυτό, με επικεφαλής τον βασιλιά Κωνσταντίνο Β’, είχε στόχο να ανατρέψει το στρατιωτικό καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών, που είχε καταλάβει την εξουσία με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.

Ποιος ήταν ο Πρίγκιπας Μιχαήλ
Η αποτυχία του αντικινήματος οδήγησε τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του στην εξορία, ενώ ο πρίγκιπας Μιχαήλ επέλεξε να μείνει πίσω. Αυτή η απόφαση ήταν συμβολική, καθώς έδειξε την επιθυμία του να παραμείνει κοντά στον ελληνικό λαό και να μην εγκαταλείψει τη χώρα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο Μιχαήλ απέφυγε να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική, επικεντρώνοντας την προσοχή του σε ιστορικές και λογοτεχνικές μελέτες, κερδίζοντας σεβασμό για το έργο του και την προσήλωσή του στις πολιτιστικές αξίες.

Ο Μιχαήλ της Ελλάδας και της Δανίας, γνωστός και ως Μισέλ Ντε Γκρες, γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1939 στη Ρώμη. Ήταν ο νεότερος γιος του πρίγκιπα Χριστόφορου της Ελλάδας και της Δανίας και της Φραγκίσκης της Ορλεάνης, πριγκίπισσας του γαλλικού βασιλικού οίκου των Βουρβόνων. Ο Μιχαήλ ανήκε στη δυναστεία των Γλύξμπουργκ, μια από τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες.

Εκπαίδευση και Νεανικά Χρόνια
Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με έντονη πολιτική και πολιτιστική επιρροή, κάτι που επηρέασε σημαντικά τις μετέπειτα επιλογές του. Σπούδασε στο Κολέγιο του Σαιν Μαρτίν της Γαλλίας και στη συνέχεια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Οικογένεια
Το 1965 παντρεύτηκε τη Μαρίνα Καρέλλα, κόρη του βιομηχάνου Θεόδωρου Καρέλλα. Το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξάνδρα και την Όλγα. Η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον Νικόλαο Μοσχάτο, ενώ η Όλγα παντρεύτηκε τον Αϊμόνε της Σαβοΐας-Αόστα.

Καριέρα και Εργο
Ο Μιχαήλ έγινε γνωστός όχι μόνο για την ευγενική του καταγωγή αλλά και για τη συμβολή του στις τέχνες και τα γράμματα. Εργάστηκε ως ιστορικός, συγγραφέας και λογοτέχνης, δημοσιεύοντας πολλά βιβλία που επικεντρώνονται στην ευρωπαϊκή ιστορία και την ελληνική κουλτούρα.

Μερικά από τα σημαντικότερα έργα του περιλαμβάνουν:

“Μια βραδιά στο Φαλιέ”
“Ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος”
“Οι δρόμοι του Μεταξιού”

9 μήνες μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά: «Παύλος και Νικόλαος σώζουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία»

Οι επισκέψεις και η παρουσία της τέως βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα είναι αρκετά συχνές το τελευταίο διάστημα. Μετά και τον θάνατο του τέως ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023 τόσο Ο Παύλος Γλύξμπουργκ αλλά και η οικογένεια του έχουν εντείνει την παρουσία τους στη χώρα μας.

Αρκετά δημοσιεύματα κατά καιρούς αναφέρουν και την μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα ενώ και τις καλοκαιρινές διακοπές τους τις πέρασαν για ακόμα μια χρονιά στην Ελλαδα και στα Ελληνικά νησιά.

Ενώ τα 2 αδέρφια πρόσφατα σε συνέντευξή τους ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία πρόθεση να εμπλακούν πολιτικά στην Ελλάδα, εξέφρασαν την αγάπη τους για τη χώρα μας και πως αισθάνονται Έλληνες ενώ αποκάλυψαν και γιατί δεν δέχονται το επίθετο Γλύξμπουργκ. Και μιλώντας για πρώτη φορά μετά το θάνατο του πατέρα τους, οι μεγαλύτεροι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και Νικόλαος, ανεφέρθηκαν στο το πώς ήταν να μεγαλώνουν ως παιδιά ενός βασιλιά χωρίς βασίλειο, γιατί δεν θέλουν το επίθετο Γλύξμπουργκ και γιατί θα ήθελαν να τους επιστραφεί η ελληνική ιθαγένεια.

Ο Παύλος είχε τονίσει στην εκπομπή «Το πρωινό»: «Πηγαινοέρχομαι πολύ στην Ελλάδα. Ήμουν εδώ αυτή την εβδομάδα, θα ξαναφύγω στη Νέα Υόρκη… Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά. Η μητέρα μου δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι της. Κι εμένα εδώ σπίτι μου θα είναι, αλλά θα πηγαινοέρχομαι γιατί όπως ξέρετε έχω και εργασίες στη Νέα Υόρκη αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα».

Όλες αυτές οι δηλώσεις το τελευταίο διάστημα και τα συχνά ταξίδια τους στην Ελλάδα, έχουν… φουντώσει τα σενάρια για μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειας στην χώρα, αλλά και για πιθανή ενασχόλησή τους με την πολιτική.

Το εξώφυλλο με το σχέδιο της “σωτηρίας”
Αυτή τη φορά όμως εξώφυλλο περιοδικού με τίτλο: «Έτσι σώζουν την Ελλάδα από τη φτώχεια και τη χρεοκοπία οι Παύλος και Νικόλαος», πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω. Η εξήγηση όμως «Action Hellas, λέγεται το σχέδιο σωτηρίας τους έξι μήνες μετά τον θάνατο του βασιλιά», προφανώς αναφέρεται στη βοήθεια του προσφέρουν σε μία εξαιρετικά σημαντική δράση!

Τι είναι η Axion Hellas
Στόχος της Axion Hellas είναι να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Axion Hellas, επικεντρώνεται στην οργάνωση, τη χρηματοδότηση,

τη παρακολούθηση και την υλοποίηση των παρακάτω δράσεων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας:

Υλική και ηθική υποστήριξη και προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού των τοπικών κοινοτήτων.

Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, της εκπαιδευτικής, της πολιτιστικής και της επαγγελματικής κατάστασης των τμημάτων αυτών της χώρας και των κατοίκων τους.

Προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου των περιοχών αυτών και των παραδόσεων με σκοπό την προστασία και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, και η χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας, της οικονομίας και του τουρισμού.

Προσφορά των υπηρεσιών υγείας από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Συνεισφορά στη βελτίωση της υπάρχουσας υποδομής για την υγεία, τις υποδομές της εκπαίδευσης, των υποδομών πολιτισμού και αθλητικών υποδομών, ή η δημιουργία αυτών των υποδομών και των εγκαταστάσεων όπου είναι απαραίτητο.

Ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως ιατρικά, εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, επαγγελματικά, τεχνικά, γεωργικά, τουριστικά, εμπορικά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εκπαίδευση των τοπικών κοινοτήτων για την εξοικείωση τους με τις νέες τεχνολογίες και τις μεθόδους επικοινωνίας, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει και να προωθήσει την ανάπτυξη της τοπικής φυσικής κληρονομιάς και της τοπικής οικονομίας.

Ο Νικόλαος είναι πάντως και μέλος του ΔΣ της Axion Hellas

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • ΠOΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

    16.11.2025 13:52
  • Ανατροπή λεωφορείου με 12 τραυματίες

    15.11.2025 19:48
  • Σοβαρό τροχαίο τώρα στη χώρα μας: Εξετράπη λεωφορείο με 40 επιβάτες – Αναφορές για τραυματίες

    15.11.2025 18:52
  • Άγιος Δημήτριος: 4 διαρρήκτες τραυμάτισαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

    13.11.2025 22:09
  • Σοβαρό τροχαίο με μηχανή και πατίνι – Στο Νοσοκομείο τρία άτομα

    08.11.2025 23:14
  • Μοιραία εκδρομή / Πατέρας δύο παιδιών ο 45χρονος Πέτρος που έσβησε στην άσφαλτο κατά τη διάρκεια εξόρμησης μοτοσικλετιστών

    28.10.2025 21:46
  • Έκτακτo: Μεγάλο τροχαίο τώρα

    28.10.2025 20:48
  • Τροχαίο στην εθνική με δύο νεκρούς

    26.10.2025 14:32
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ

    26.10.2025 14:11
  • Τροχαίο-σοκ στην χώρα μας με 2 νεκρούς και 4 τραυματίες – «Το ένα αυτοκίνητο ήταν μέσα στο άλλο»

    17.10.2025 18:21

Δημοφιλή

05.12.2025 22:15

Ξάνθη: Ένοικοι γηροκομείου ποζάρουν ξανά για ένα ημερολόγιο – Δείτε φωτογραφίες από...

05.12.2025 21:27

Γωγώ Μαστροκώστα: Auτή έιναι η μορφή καρκίνου που πάσχει

05.12.2025 21:05

Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα κατάφερε, υπέστn...

05.12.2025 19:25

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την σχέση...

05.12.2025 16:51

ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ: ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ KINDER

05.12.2025 16:18

Πέθανε απομονωμένη στα 61 από καρκίνο η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

05.12.2025 15:38

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στη Λούτσα:...

05.12.2025 15:03

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

Πρόσφατα

05.12.2025 20:35

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

05.12.2025 20:26

Δάκρυσε και η Παναγία στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο...

05.12.2025 20:10

Ανακοπή καρδιάς: 6 προειδοποιητικά σημάδια που θα νιώσετε λίγες μέρες πριν

05.12.2025 19:46

Τραγωδία: Τρεις Νεκροί Αστυνομικοί και 13 τραυματίες – Πήγαν να κάνουν έξωση...

05.12.2025 19:25

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την σχέση...

05.12.2025 19:14

Έκλεισαν και άλλη Εθνική Οδό οι αγρότες – Αποκλεισμός επ’αόριστον στην κυκλοφορία

05.12.2025 18:37

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Παραλύει» ξανά η χώρα – Μόλις ανακοινώθηκε

05.12.2025 18:18

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων στην Ελλάδα: Χρονοδιάγραμμα και κριτήρια

05.12.2025 18:08

Δεν τα κατάφερε η Αγγελική – Έφυγε σε ηλικία μόλις 49 χρονών

05.12.2025 17:44

Κακοκαιρία Byron: «Βούλιαξε» πασίγνωστη πόλη – Θυμίζει «Βενετία»

05.12.2025 17:32

ΕΚΤΑΚΤΟ Καιρός: Νέα πρόβλεψη Καλλιάνου – Τι έρχεται αύριο Σάββατο

05.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για όσους έχουν Netflix, μόλις έγινε γνωστό

05.12.2025 16:51

ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ: ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ KINDER

05.12.2025 16:18

Πέθανε απομονωμένη στα 61 από καρκίνο η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

05.12.2025 15:38

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στη Λούτσα:...

05.12.2025 15:03

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

05.12.2025 14:23

Αν πάτε να βγάλετε λεφτά και δείτε αυτό στο ΑΤΜ, φύγετε όσο...

05.12.2025 14:06

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα...

05.12.2025 13:44

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ…

05.12.2025 13:19

Είναι οι αγαπημένοι του… Θεού, τα ευνοεί το σύμπαν: Τα 2 ζώδια...

05.12.2025 13:02

«Αν σου πω τιμή θα τρελαθείς! Νομίζεις μου το χάρισαν!»: Ο Γκοτσόπουλος...

05.12.2025 12:39

Γρίπη: Μεγάλη ανησυχεία για τον συνδυασμό Covid – RSV – Τι να...

05.12.2025 11:45

Τραγωδία: Αγαπημένο Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του

05.12.2025 11:41

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Πού δεν περνάει τίποτα αυτή τη στιγμή! Η λίστα με...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here