Ο πατριός της πούλησε το «αγαπημένο του αυτοκίνητο» για να πληρώσει τα έξοδα του γάμου. Λίγα χρόνια μετά; Η κόρη του, του αγοράζει ένα ίδιο! [Βίντεο]

Ο πατριός της Kristin Russel, ο Dave, συνάντησε τη μητέρα της πριν χρόνια, και ήταν σαφές από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν ότι προορίζονταν ο ένας για τον άλλον. Τα οικονομικά τους ήταν σφιχτά για την οικογένεια τότε, και οι δύο δυσκολεύονταν με τα χρήματα που χρειάζονταν για το γάμο τους. Προκειμένου να δώσει όλα τα χρήματα μόνος του για το γάμο, ο Dave αναγκάστηκε να πουλήσει το αγαπημένο του αυτοκίνητο, μια Porsche 914 του 1973.

Ο Dave διέλυσε το αυτοκίνητο σε πολλά μέρη, και τα πούλησε ξεχωριστά. Γι” αυτόν, άξιζε τον κόπο. Εκείνος χώρισε με το αγαπημένο του αυτοκίνητό, αλλά με τη σειρά του, έλαβε μια δια βίου σύντροφο που τον αγαπά άνευ όρων.

Αφού άκουσε αυτή την ιστορία, η Kristen συγκινήθηκε. Αγαπούσε τον πατριό της, και ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο γι “αυτόν για την Ημέρα του Πατέρα.

Στο παρακάτω βίντεο, η Kristin κάνει έκπληξη στον πατριό της με ένα ιδιαίτερο δώρο. Πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια ψάχνοντας για ένα αυτοκίνητο που να είναι παρόμοιο με την Porsche 914 του 1973 που ο πατριός της εγκατέλειψε. Το βίντεο δείχνει την Kristin να φέρνει τον Dave έξω για να του δείξει το δώρο.

Στην αρχή, ο Dave δεν συνειδητοποιεί καν ότι το αυτοκίνητο είναι δικό του. Τέλος, η Kristin φωνάζει «Είναι δικό σου!» ο Dave, σοκαρισμένος και έκπληκτος, είναι γεμάτος με ενθουσιασμό και χαρά, και αγκαλιάζει τη θετή κόρη του σε μια συγκινητική και πολύτιμη στιγμή.

Τι υπέροχη έκπληξη!

πηγή

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο