Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Ελευθερία Βιδάκη: Η ηθοποιός που έφτασε στο απόγειο νωρίς και αυτοκτόνησε σε μία κρίση λοχείας

Lifestyle
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΙΔΑΚΗ
by Konstantina S 06.09.2024 17:37
Konstantina S 06.09.2024 17:37
0

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά η επανάληψη στο Mega της σειράς “Κάτι τρέχει με τους Δίπλα” φέρνει στα σπίτια μας το φωτεινό χαμόγελο και το απύθμενο ταλέντο της Ελευθερίας Βιδάκη, μίας ηθοποιού με αγνή ψυχή και διάθεση να βοηθήσει και να αγαπήσει.

Ελευθερία Βιδάκη: Η ηθοποιός που έφτασε στο απόγειο

Ταλαντούχα, ευγενική καλή συνάδελφος και σύντροφος η Ελευθερία Βιδάκη έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της πριν 16 χρόνια, στις στις 30 Μαρτίου του 2004, πέφτοντας στο κενό από το παράθυρο του κλιμακοστασίου από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Αγία Παρασκευή.

Η ηθοποιός έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά από τη γέννηση του γιου της. Η αυτοκτονία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ελευθερία Βιδάκη: Η τραγική ιστορία της λαμπερής ηθοποιού του “Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα”
Η Ελευθερία Βιδάκη σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα.

Έλαβε επίσης μέρος στις τηλεοπτικές σειρές “Μικροί-μεγάλοι”, “Φωτορομάντζο”, “Καθρέφτες”, “Μια γυναίκα από το παρελθόν”, “Νέμεσις”, “Καλημέρα Ζωή” (ΑΝΤ1), “Εσύ φταις” (Mega Channel) και “Αέρινες σιωπές” (Mega Channel). Έκανε αισθητή την παρουσία της στο Εθνικό Θέατρο συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως οι Βάκχες, Τρωάδες, Εκκλησιάζουσες και πολλές άλλες.

Ακόμα πιο τραγική ήταν η σύμπτωση ότι έπαιζε στην ίδια σειρά με έναν ακόμα αυτόχειρα που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, τον Δημήτρη Βογιατζή, που αντικατέστησε στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη, και που είχε συμμετάσχει στις ταινίες “Απόντες” του Νίκου Γραμματικού και “No budget story” του Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Ο αγαπητός ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή του, το 2013 στο σπίτι του στο Βόλο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του που τον είχε βρει κρεμασμένο στο σπίτι του.

“Θυμάμαι πάντα το γλυκό της χαμόγελο”
Λίγα χρόνια αργότερα ο συνάδελφός της Κώστας Καζανάς είχε πει: “Από την Ελευθερία θυμάμαι πάντα το γλυκό της χαμόγελο. Πάντα όταν συναντιόμασταν ήταν ευδιάθετη, λέγαμε πέντε κουβέντες… Πολύ ευγενική γυναίκα… Έχω όμορφες αναμνήσεις. Δεν με ξαφνιάζει κανένας τρόπος.

Όλοι κάποια στιγμή θα βρούμε μια δικαιολογία για να “φύγουμε” από αυτή τη ζωή. Έτυχε αυτό στην Ελευθερία… Άλλος πεθαίνει από γηρατειά, άλλος από ατύχημα, άλλος από δυστύχημα. Κάποια στιγμή όλοι κάπως θα πρέπει να “φύγουμε” και βρίσκουμε μια δικαιολογία”.

Επιλόχειος κατάθλιψη: Μια μάστιγα για τις νέες μητέρες
Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι ένα είδος κλινικής κατάθλιψης που, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, επηρεάζει το 15% των γυναικών. Η επιλόχειος θλίψη είναι μια ήπιας μορφής διαταραχή της συμπεριφοράς, η οποία βιώνεται από το 80% των γυναικών μετά τον τοκετό. Τα συμπτώματα συνήθως διαρκούν λίγες ώρες ή μερικές μέρες και περιλαμβάνουν κλάμα, εκνευρισμό, υποχονδρίαση, υπνηλία, διαταραχές στη συγκέντρωση, απομόνωση και πονοκέφαλο και συνήθως υποχωρούν σύντομα.

Τα συμπτώματα της επιλόχειου κατάθλιψης μπορούν να συμβούν σε διάστημα από 24 ώρες μέχρι 6 μήνες μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Αυτά εμπεριέχουν: κακή διάθεση, συχνά κλάματα, έλλειψη ικανοποίησης και ενδιαφέροντος για δραστηριότητες που κάποτε προσέφεραν ευχαρίστηση, προβλήματα στον ύπνο, μείωση ή αύξηση του βάρους, μείωση της ενεργητικότητας, υπερβολική ανησυχία ή άγχος, αισθήματα αναξιότητας ή ενοχής, δυσκολία συγκέντρωσης ή λήψης αποφάσεων, σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας ή πρόκλησης βλάβης στο μωρό, μειωμένο ενδιαφέρον για σεξουαλικές επαφές, αισθήματα απόρριψης και σωματικά συμπτώματα όπως συχνοί πονοκέφαλοι, ταχυπαλμίες, ζαλάδες κ.ά.

Για πολλά χρόνια όπως είχαν εξομολογηθεί οι συνάδελφοί της, αδυνατούσαν ακόμη και να βλέπουν επαναλήψεις της σειράς, εξαιτίας της απώλειας της. Χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε πει πως «Δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε και να το αποδεχτούμε. Κάθε φορά που βλέπω επαναλήψεις έχει φύγει πια η θλίψη και έχει έρθει ο θαυμασμός για το ταλέντο της Ελευθερίας».

Για αρκετούς φίλους της και συναδέλφους η ξαφνική φυγή της, υπήρξε μία πολύ δύσκολη στιγμή τους: «Θλίβομαι πολύ όταν μιλάω για την Ελευθερία. Η Ελευθερία ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με τρομερή ευαισθησία, ήταν πολύ οργανωτική και εξαιρετική στη δουλειά της.

Θυμάμαι πόσο όμορφα περνούσαμε στα γυρίσματα («Αέρινες σιωπές») αλλά και έξω από τα τηλεοπτικά πλατό. Στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε από τη ζωή», θα πει για εκείνη η ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου.

Αυτή η ευαίσθητη φύση της δικαιολογεί και εν μέρει την πράξη της καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάθλιψή της.

Για όσους τη θυμούνται από παλιά, η ηθοποιός είχε έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο στις σπάνιες συνεντεύξεις της, οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν διασωθεί. Η κρητικής καταγωγής ηθοποιός έχει τιμηθεί από τη γενέτειρά της και στο χωριό Θέρισος Χανιών υπάρχει δρόμος που φέρει το όνομά της.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Ελευθερία Βιδάκη: Η αποθέωση,η μάχη με την κατάθλιψη και η τραγική αυτοκτονία της

    17.10.2022 21:58
  • Ραγίζει καρδιές η Ελευθερία Ρήγου:«Θλίβομαι όταν μιλάω για την Ελευθερία Βιδάκη,όταν σκέφτομαι πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε από τη ζωή.»

    01.10.2022 01:39

Δημοφιλή

14.12.2025 17:40

Ελεονώρα Μελέτη: Εντυπωσιάζει η νέα selfie φωτογραφία της – Μας δείχνει τι...

14.12.2025 12:00

Ένας παντρεμένος άντρας πάντα ψάχνει για ερωμένη, επειδή η γυναίκα του δεν…

13.12.2025 23:16

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

13.12.2025 23:05

Τότε που φορούσαμε ποδιές

13.12.2025 22:40

Μη διώxvεις Auτov τοv γάιδαρο — σε 2 ώρες θα έχεις Tuxn

13.12.2025 20:56

Αποζημίωση «μαμούθ» για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό...

13.12.2025 19:53

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που...

13.12.2025 19:17

Το άγνωστο κουμπί στο παράθυρο σας για να το ρυθμίσετε σε «χειμερινή...

Πρόσφατα

14.12.2025 23:31

Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Η πληροφορία που κάνει τις αρχές να...

14.12.2025 23:08

Υπόθεση 33xpovoυ γιατρού: Μόλις το αποκάλυψε η μnτέpα του – «Μια μέρα...

14.12.2025 22:24

ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

14.12.2025 21:25

Αδιανόητη τραγωδία λίγες ώρες πριν το γάμο: Νεκρός σε δυστύχημα ο γαμπρός...

14.12.2025 21:13

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κρήτη: Βρέθnκε το αυτοκίνητο του 33xpovoυ γιατρού

14.12.2025 21:02

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Τι λέει...

14.12.2025 20:56

Χαμός με την φωτογραφία του Μητσοτάκη – Γιατί έκανε αλκοτέστ πεζός;

14.12.2025 20:50

Χαμός με την φωτογραφία του Μητσοτάκη – Γιατί έκανε αλκοτέστ

14.12.2025 20:37

Τραγωδία – Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός – Μόλις επιβεβαιώθηκε

14.12.2025 20:00

Νεκρός ο Βασίλης Γιαννόπουλος

14.12.2025 19:43

ΕΚΤΑΚΤΟ – Τpαγικός επίλογος για την εξαφάνιση του – Κυvnγóς εντόπισε τη...

14.12.2025 19:23

Σοβαρό τροχαίο για τον Άρη Μουγκοπέτρο – Στο νοσοκομείο ο μουσικός

14.12.2025 18:38

Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση αυγών το πρωί προκαλεί…

14.12.2025 18:27

Η διατροφή που «σώζει» τα νεφρά – Τι να κόψετε αμέσως και...

14.12.2025 18:16

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη

14.12.2025 17:49

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

14.12.2025 17:40

Ελεονώρα Μελέτη: Εντυπωσιάζει η νέα selfie φωτογραφία της – Μας δείχνει τι...

14.12.2025 17:28

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τραγικός επίλογος με τη σορό που εντοπίστηκε – Είχε...

14.12.2025 17:13

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός – Μόλις επιβεβαιώθηκε

14.12.2025 16:29

Πρόστιμο 350 ευρώ για όσους δεν έχουν αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο...

14.12.2025 15:41

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ- Δείτε ποιος σκοτώθηκε πριν από λίγες ώρες

14.12.2025 15:16

Χαμός με Κωνσταντοπούλου LIVE σε εκπομπή της Χρηστίδου, αποχώρησε έξαλλη – «Είναι...

14.12.2025 14:53

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι...

14.12.2025 14:16

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Ανατροπή με την παράταση – Πόσες μέρες έχετε να...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here