Υπάρχει ένα Νησί για το οποίο Κανείς ΔΕΝ Θέλει να σας μιλήσει. Μόλις το δείτε, θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί! - Fanpage

Υπάρχει ένα Νησί για το οποίο Κανείς ΔΕΝ Θέλει να σας μιλήσει. Μόλις το δείτε, θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί!

Το ταξίδι σε ένα νησί είναι μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κανείς. Υπάρχουν άπειροι προορισμοί σε όλο τον κόσμο, ωστόσο υπάρχει και ένα νησί για το οποίο κανένας ειδικός και λάτρης των ταξιδιών δεν θέλει να μάθετε. Και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο.

Οι καταδύσεις είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα σ’αυτό το νησί.

 

Το εντυπωσιακό νησί Palawan βρίσκεται στις Φιλιππίνες. Η πρωτεύουσα του είναι το El Nido. H πόλη αυτή είναι ταυτόχρονα απωθητική και ελκυστική.

Έχει παραμείνει άθικτη και μετριόφρων και έχει αυτή την άπιαστη γοητεία που πολλοί τουρίστες ψάχνουν στις διακοπές τους. Η φυσική ομορφιά και η έλλειψη ανέσεων κάνουν το El Nido το τέλειο μέρος για διακοπές.

Το El Nido βρίσκεται στο νησί Palawan στις Φιλιππίνες.

4

Το El Nido είναι το καταφύγιο των ταξιδιωτών.

5

Λόγω της έλλειψης ανέσεων, δεν υπάρχουν πολλοί τουρίστες στο νησί άρα μένει χώρος για τους πραγματικούς ταξιδιώτες που αναζητούν την περιπέτεια. Εδώ όλα είναι αυθεντικά.

Σε αντίθεση με άλλους τουριστικούς προορισμούς στις Φιλιππίνες, στο El Nido οι άνθρωποι είναι απίστευτα ειλικρινείς και χαρούμενοι με τους επισκέπτες της γραφικής πόλης τους.

Ο κόσμος στο El Nido είναι πολύ ευγενικός και φιλικός με τους τουρίστες.

6

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το νησί, όπως καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ταξίδια σε κοντινά νησιά αλλά και να απολαύσετε το απίθανο ηλιοβασίλεμα. Αν σας αρέσει να κάνετε καινούριους φίλους, αυτό είναι το κατάλληλο νησί.

Όσοι ταξιδεύουν μόνοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γιατί το El Nido είναι πολύ φιλικό. Η έλλειψη βασικών ανέσεων ελκύει πολλούς τουρίστες εδώ.

7

Μερικές συμβουλές σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφτείτε αυτό το πανέμορφο νησί: Αν έρχεστε από το Puerto Princesa, πάρτε υπεραστικό αντί για αστικό λεωφορείο, γιατί είναι πιο γρήγορο. Πάρτε όσο περισσότερα μετρητά μπορείτε, γιατί υπάρχουν ελάχιστα ATM στην περιοχή, και συνήθως δεν έχουν χρήματα στο τέλος της ημέρας.

Υπάρχει ένα μικρό μέρος του νησιού όπου η ελονοσία είναι ενδημική, γι’αυτό συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν κλείσετε το ταξίδι σας. Το κοντινότερο νοσοκομείο απέχει 6 ώρες.

Η ομορφιά του El Nido δεν είναι πλέον μυστικό.

8

Ένα ταξίδι στο El Nido είναι μια από τις καλύτερες περιπέτειες που μπορείτε να ζήσετε. Όταν φτάσετε, θα καταλάβετε γιατί όλοι θέλουν να το κρατήσουν μυστικό.

Αφήστε το σχόλιο σας: