12 Εκπληκτικά Χτενίσματα που θα δώσουν Όγκο ακόμα και στα ΠΙΟ λεπτά Μαλλιά. Το Τελευταίο θα σας Μαγέψει! - Fanpage

12 Εκπληκτικά Χτενίσματα που θα δώσουν Όγκο ακόμα και στα ΠΙΟ λεπτά Μαλλιά. Το Τελευταίο θα σας Μαγέψει!

Δημιουργήσαμε μία συλλογή με τα καλύτερα κουρέματα που βοηθούν στην βελτίωση του όγκου ειδικά για όσες έχουν κοντά μαλλιά.

Απολαύστε την!

Ευθεία, μακρυά και πολυτελή

Класс ? Автор – @beckym_hair

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Идеи причесок со всего мира ? (@hair.club) στις

Όσες έχουν μακρυά αλλά λεπτά μαλλιά, καλό θα ήταν να δοκιμάσουν το χτένισμα ‘σκάλα’. Αυτό συμπεριλαμβάνει το κόψιμο των τριχών γύρω από το πρόσωπο με έναν τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίση, χρησιμοποιώντας τούφες με διαφορετικό μήκος – από το πολύ κοντό στο πιο μακρύ. Αυτό θα δώσει πολύ όγκο στην εμφάνισή σας. 

Καρέ

A change of pace with this short sassy textured bob & partial highlight ? Crisp ELEVATION meets traditional&classy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης M I K A (@mikaatbhc) στις

Αυτό το κούρεμα, με όλες τις παραλλαγές του είναι μία πολύ καλή επιλογή. Μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά και με φράντζα για να ταιριάξει στο σχήμα του προσώπου σας.

Μακρύ Καρέ

Pra inspirar o nosso domingo, a blogueira mato-grossense @janainasabrina e seu cabelo de propaganda de shampoo! ??? Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ShortHair | CabeloCurto (@meucabelocurto) στις

Για όσες αρέσουν τα πιο μακρυά μαλλιά αλλά και το στυλ αυτό, υπάρχει μία καλή λύση: το μακρύ καρέ. Αυτό το στυλ εγγυάται να σας δώσει το στυλ και τον όγκο που θέλετε. 

Κυματιστό καρέ

Darkened my clients existing balayage that we did a months ago using a toner, and re shaped her bob ✂️ the perfect change for fall! Subtle contrast without the worry of not being able to go back light! @off7thsalon #hairbyangelaalberici #lob Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Off 7th Salon- Angela Alberici (@hairbyangelaalberici) στις

DIMENSION ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katie Stevens (@katieleighstevens) στις

Μερικές χαλαρές μπούκλες δίνουν αρκετό όγκο σε ένα χτένισμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σίδερο και όρεξη.

Καρέ που είναι μακρύ στο μπροστινό μέρος

Автор – @beauticole_ Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Идеи причесок со всего мира ? (@hair.club) στις

Το κλασσικό καρέ είναι λίγο αυστηρό. Έχει καθαρές γραμμές και είναι πολύ τακτοποιημένο. Αλλά σας αρέσει να πειραματίζεστε; Τα μαλλιά σας θα πάρουν πολύ όγκο εάν κόψετε αρκετά κοντά τις τρίχες από το πίσω μέρος του κεφαλιού και αφήστε πιο μακρυά τις τούφες που είναι μπροστά. 

Ατημέλητο καρέ με ομοιόμορφο μήκος

Short hairStyle #shorthaircutcom #shorthair #shorthairstyles #bobhair #shortcut Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης short_haircut (@shorthaircutcom) στις

Άλλος ένας τρόπος να κάνετε κάτι διαφορετικό είναι να ‘κόψετε τις άκρες’. Έτσι, τα μαλλιά σας θα φαίνονται ατημέλητα, κάτι που είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή.

Ασύμμετρο καρέ

《 Blonde Transitions 》 Bored with your blonde? Add some depth & color melt for fall!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης M I K A (@mikaatbhc) στις

A S Y M M E T R I C #bob #tecniart #haircut #softundercut #lorealpro #hairmoment #livedinhair #anhcotran #ramireztransalon #asymmetricalbob #nextdayhair Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Los Angeles | NYC Hairstylist (@anhcotran) στις

Η ασυμμετρία είναι ο καλύτερός μας φίλος όταν πρόκειται για όγκο. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε…

Άγριες Άκρες

Baby blonde balayage ? #btconeshot_hairpaint16 #btconeshot @balayageartists

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης M I K A (@mikaatbhc) στις

Συχνά είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε όγκο χωρίς καρφίτσες και πολύ προσπάθεια. Αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε χτένισμα: άπλα ζητήστε από τον κομμωτή σας να ‘αγριέψει’ λίγο τις άκρες. Το κόλπο αυτό γίνεται και σε αρκετά κοντά μαλλιά.

Με διαβαθμίσεις

Έτσι, το χτένισμά σας θα φαίνεται πως έχει πολύ όγκο, ακόμα και αν έχετε πολύ λεπτή τρίχα.

Κύματα φωτός

《Bronze color melt + LOB》

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης M I K A (@mikaatbhc) στις

Δεν θα βρείτε πιο ανάλαφρο και πιο θηλυκό χτένισμα από αυτό. Απαλά κύματα απλώνονται σε όλο το μήκος των μαλλιών και αυτό είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για παραπάνω όγκο. 

Νεραϊδένιο στυλ

360 of my current do. Loving the subtle undercut. Cut by the awesome @sarahchambray ✂ follow her for fashion & hairstyling goodness! ? Earrings worn here – http://bit.ly/2edqgXI Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sarah H. (@sarahb.h) στις

Όσοι λατρεύουν το κοντό μαλλί μπορούν να βασιστούν σ’αυτό το στυλ. Σας δίνει πολλές επιλογές όσον αφορά το μήκος των μαλλιών και το στυλ της φράντζας.

Νεραϊδένιο στυλ σε πιο μακρυά έκδοση

Αυτό το στυλ είναι λίγο πιο θηλυκό. Γενικά οι τούφες που είναι στους κροτάφους πάνε πίσω από τα αυτιά και αυτό θα ‘μαλακώσει’ το στυλ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: