Θυμάστε την 86χρονη Γιαγιά που έγινε είδωλο στο Instagram; Δείτε την στα 88 της, ΠΙΟ έξαλλη από Ποτέ και πείτε μας τη Γνώμη σας! - Fanpage

Θυμάστε την 86χρονη Γιαγιά που έγινε είδωλο στο Instagram; Δείτε την στα 88 της, ΠΙΟ έξαλλη από Ποτέ και πείτε μας τη Γνώμη σας!

Θυμάστε την Baddie Winkle, την 86χρονη γιαγιά; Μόλις γιόρτασε τα 88α γενέθλιά της και φαίνεται να είναι πιο καλά από ποτέ! Τώρα έχει φτάσει τους 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και κάνει παρέα με διάσημους όπως Miley Cyrus και τις Kardashians και ζει τα χρυσά της χρόνια όπως θα λέγαμε!

Πλέον έχει γίνει είδωλο μόδας και φοράει ρούχα που οι περισσότεροι θα έλεγαν πως ταιριάζουν μόνο σε έφηβους. Λέει πως χρησιμοποιεί την αγάπη της για τα εκκεντρικά ρούχα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την απώλεια του άντρα και του γιου της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία που θα πρέπει να την ακολουθήσετε (εάν δεν το κάνετε ήδη) ακόμα και αν ο μόνος λόγος για να το κάνετε είναι να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας πως είστε αυτός που είστε, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Περισσότερες Πληροφορίες: Instagram | Twitter

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: