18 Σοκαριστικές Επιπτώσεις του "Φουσκώματος" των Χείλων που Κανείς Δεν μας Είπε - Fanpage

18 Σοκαριστικές Επιπτώσεις του “Φουσκώματος” των Χείλων που Κανείς Δεν μας Είπε

Because even a Kylie Jenner lip kit can only go so far ?

Gepostet von Cosmopolitan am Montag, 4. Juli 2016

Σκέφτεστε να φουσκώσετε τα χείλη σας; Διαβάστε παρακάτω τις συμβουλές του David Colbert, ιδρυτή και επικεφαλής γιατρού στο New York Dermatology Group, και της Francesca Fusco, δερματολόγου με βάση την Νέα Υόρκη.

1. Κάθε γιατρός έχει μια φόρμουλα που προτιμά να χρησιμοποιεί. Ο Dr. Colbert και η Dr. Fusco συμφωνούν ότι το πιο απλό και φυσικό προσωρινό εμφύτευμα είναι το υαλουρονικό οξύ.

2. Αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να σβήσετε την επίδραση του υαλουρονικού, γιατί δεν είναι μόνιμο.

3. Το κόστος μπορεί να κυμαίνεται από 500 ως 2.000 ευρώ.

4. Τα εμφυτεύματα του υαλουρονικού κρατάνε 4-6 μήνες, αλλά υπάρχει περίπτωση το σώμα σας να μεταβολίσει την φόρμουλα πιο γρήγορα και να μην κρατήσουν τόσο.

5. Τα αποτελέσματα είναι φανερά αμέσως. Στην αρχή τα χείλια σας θα πρηστούν λίγο, αλλά σε 24 ώρες θα επανέλθουν.

6. Αν η δουλειά γίνει σωστά, θα αισθάνεστε τα χείλη σας φυσικά, ακόμη και στο φιλί.

7. Στην αρχή της διαδικασίας θα νιώσετε ένα τσίμπημα καθώς το εμφύτευμα μπαίνει μέσα. Μετά ο γιατρός θα σας κάνει λίγο μασάζ, θα σας βάλει πάγο και θα μπορέσετε να συνεχίσετε τη μέρα σας.

8. Μπορείτε να κάνετε αναισθησία πριν ξεκινήσετε στην περιοχή των χειλιών, όπως κάνετε στον οδοντίατρο.

9. Δεν χρειάζεστε καθόλου χρόνο για ανάρρωση. Η όλη διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά και το μούδιασμα αρχίσει να περνάει μετά από 15 λεπτά.

10. Καλό θα ήταν να μην κάνετε γυμναστική την ημέρα που θα πάτε στον γιατρό και γενικά δραστηριότητες που αυξάνουν την ροή του αίματος στο πρόσωπο.

11. Δεν είναι ανάγκη να φουσκώσετε ολόκληρα τα χείλια σας – μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα σημεία.

12. Καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποιον ειδικό, όπως έναν δερματολόγο ή πλαστικό χειρούργο.

13. 10 μέρες πριν την επέμβαση αποφύγετε τα παυσίπονα, το ιχθυέλαιο και την βιταμίνη Ε γιατί τείνουν να αραιώνουν το αίμα και προκαλούν πιο εύκολα μελανιές και αιμορραγία στην περιοχή.

14. Ελαφριές μελανιές και μια μικρή αιμορραγία στο σημείο της ένεσης είναι αναμενόμενα.

15. Μην περιμένετε να βγείτε σαν την Angelina Jolie. Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες για να δείξετε τι έχετε στο μυαλό σας, αλλά θα αποφασίσετε με τον γιατρό σας τι σας ταιριάζει καλύτερα.

3

16. Τα εξογκώματα που βλέπετε καμιά φορά στα χείλη σας είναι επειδή το εμφύτευμα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια. Μπορεί να διορθωθεί, αλλά δεν είναι ωραίο.

17. Αν έχετε ιστορικό πληγών στο στόμα, καλό θα ήταν να πάρετε φάρμακα 2 μέρες πριν την επέμβαση προληπτικά.

18. Αν αποφασίσετε να σταματήσετε τις ενέσεις, τα χείλη σας θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα μαζέψουν. Ωστόσο, καλό είναι να ξέρετε ότι το υαλουρονικό οξύ που εμφυτεύεται προκαλεί παραγωγή περισσότερου υαλουρονικού οξέος από τον οργανισμό, έτσι τα χείλη σας μπορεί να είναι λίγο ακόμα πιο φουσκωμένα.

Credit: cosmopolitan.com

Αφήστε το σχόλιο σας: