Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Ξεσπάει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Να σαπίσουν, όπως σαπίζει το δικό μου παιδί»

Ειδήσεις
ΑΠΑΓΩΓΗΔΟΛΟΦΟΝΙΑΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΜΗΤΕΡΑ
by angie 28.11.2022 22:22
angie 28.11.2022 22:22

Τεράστιο Γολγοθά περνάει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, το νεαρού που απήχθη για 10 χρόνια και δολοφονήθηκε, ενώ η μητέρα του αναζητάει απεγνωσμένα ένα σημάδι για το που είναι θαμμένο το παιδί τη.

Οι δηλώσεις της Βαρβάρας Θεοδωράκη

«Θα σταθώ όρθια μέχρι να τους δω να σέρνονται σαν σκουλήκια, στη φυλακή», δηλώνει η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου. Σήμερα καταθέτει ο Καναδός ερευνητής που υπέδειξε τον πρώτο «τάφο» του 26χρονου.

Εφιάλτης δίχως τέλος, συνεχίζει ν’ αποτελεί για την Βαρβάρα Θεοδωράκη – την μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε πριν από 10 χρόνια.

Μετά και την προ ημερών αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», για άσκηση ποινικών διώξεων σε 8 άτομα – ανάμεσά τους ένας εν ενεργεία κι ένας συνταξιούχος αστυνομικός, (γιοι του καταδικασθέντος σε ισόβια οικογενειακού φίλου και «εγκέφαλου» της υπόθεσης) – περί άμεσης συνέργειας σε ανθρωποκτονία και αρπαγής, σήμερα η Βαρβάρα Θεοδωράκη μιλά αποκλειστικά στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας» και στο pelop.gr και λέει: «Δυστυχώς είναι ακόμα εν ενεργεία ο ένας του γιος και ο άλλος παίρνει σύνταξη, αφού κατόρθωσε στα 37 του χρόνια να πάρει σύνταξη λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Δυστυχώς τους πληρώνουμε ακόμα τους φονιάδες».

Με πόνο καρδιάς και φωνή που λυγίζει, αποκαλύπτει πως όλα αυτά τα χρόνια ο μονάκριβός της γιος την «επισκέπτεται», χωρίς όμως – όπως λέει – να της δίνει ένα σημάδι για να μπορέσει να τον βρει. «Πολλές φορές ο Μάριος μου έχει έρθει στα όνειρά μου. Σαν μωρό παιδί τον βλέπω, σαν μικρό παιδί, σε μια παραλία με ήρεμη θάλασσα τον βλέπω, σ΄ένα χωριό, δεν ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά, δεν ξέρω. Ο Θεός να βοηθήσει να ηρεμήσει η ψυχούλα του…» μονολογεί.

Και η μητέρα συνεχίζει: «Αυτό που επιδιώκω είναι να βρω το ελάχιστο από τα κοκαλάκια του. Ο,τι του έχει απομείνει. Να πουν την αλήθεια, να μιλήσουν οι φονιάδες, γιατί πολύ φοβάμαι πως δεν θα μιλήσουν. Ολοι έχουν τηρήσει σκληρή στάση. Είναι πολύ σκληροί και απάνθρωποι, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να με κάνουν να υποφέρω. Εκδικούνται αυτή τη στιγμή, «μανιάτικη εκδίκηση» είναι αυτή…».

Μία εκδίκηση, που όπως υποστηρίζει η χαροκαμένη μάνα, πηγάζει από την ενέργειά της να καταγγείλει αυτοβούλως στην Αστυνομία την εξαφάνιση του Μάριου, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του «οικογενειακού φίλου» να την αποτρέψει από το να ενημερώσει τις Αρχές, υποστηρίζοντας πως θα αναλάβει εκείνος να χειριστεί την υπόθεση της απαγωγής.

«Νόμιζαν, ότι ήμουν το θύμα τους και αντέδρασαν άσχημα, όταν εγώ ενήργησα με τον τρόπο που ενήργησα, όταν εξαφανίστηκε ο Μάριος. Δεν το πίστευαν, ότι θα κινηθώ τόσο δυνατά. Με θεωρούσαν θύμα, ότι είμαι ένα άβουλο πλάσμα επειδή τους είχα τρομερή εμπιστοσύνη», θυμάται.

Μοναδικός σκοπός της ζωή της όλα αυτά τα χρόνια, είναι να βρει τον «τάφο» του Μάριου. Προσεύχεται καθημερινά στην Παναγία παρακαλώντας της να της δείξει το φως. «Την παρακαλώ πάντα να μου φέρει ένα νέο. Να μου παρουσιάσει κάτι, να βρω ένα τρόπο να βρω τα κοκαλάκια του, αυτό ζητάω για να ηρεμήσω και εγώ και το παιδί μου και αυτούς ας του κάνει ο Θεός ό,τι θέλει, εγώ δεν τιμωρώ κανέναν, δεν είμαι σε θέση να τιμωρήσω, έχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη, η οποία μέχρι στιγμής έχει φερθεί σωστά» εξομολογείται.

«Θα δικαιωθώ περισσότερο, όταν θα δω να μπαίνουν στη φυλακή και οι υπόλοιποι και να καταλάβουν το κακό που έχουν κάνει στο παιδί μου και σ’ εμένα. Ο Θεός να βοηθήσει τους δικαστές, να τους στείλουν στη φυλακή, γιατί δεν έχουν καταλάβει την αξία της ζωής, την αξία του χρήματος καταλαβαίνουν αυτοί, μόνο για το χρήμα.

Να τιμωρηθούν, να σαπίσουν εκεί όπως σαπίζει το δικό μου παιδί. Δεν είναι κακία αυτό που λέω, αλλά είναι η Θεία δίκη. Οπως πέταξαν το παιδί μου σαν σκυλί και ήθελαν και εμένα να με πετάξουν, όταν ήρθε έξω από το σπίτι μια κλούβα και με περίμενε να βγω για να μ’ αρπάξουν, όπως κάνουν και τώρα… έτσι να τιμωρηθούν και αυτοί από τη δικαιοσύνη και το Θεό», δηλώνει.

Η Βαρβαρά θεοδωράκη, μετά τις πρόσφατες ποινικές διώξεις και τη νέα δικαστική έρευνα, αποκαλύπτει πως επιχειρείται νέα προσπάθεια εκφοβισμού της.

«Τώρα τελευταία βλέπω κάτι ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι και το ιατρείο μου. Εχω παρέα όταν βγαίνω έξω. Περίεργες καταστάσεις, όπως τότε που με παρακαλουθούσαν και ήταν στημένοι με τις ώρες έξω από το σπίτι και το ιατρείο, όλη αυτή η παρέα. Ετσι κάνουν και τώρα για να με φοβίσουν.

Ο,τι ενέργειες και να κάνουν δεν τους φοβάμαι, έχω τον Θεό μαζί μου…! Επειδή πρέπει να τελειώσω το έργο που έχω ξεκινήσει για το Μάριό μου, θα το τελειώσω και τότε δεν μ’ ενδιαφέρει ας γίνει οτιδήποτε. Θα βρω το δίκιο μου και αυτοί την τιμωρία τους. Εχω γίνει πάρα πολύ σκληρή. Δεν θα τους εκδικηθώ εγώ, ο Θεός και η Δικαιοσύνη θα τους τιμωρήσει.

Με έχουν βλάψει σωματικά, αλλά όχι ηθικά. Θα σταθώ όρθια μέχρι να τους δω να σέρνονται σαν σκουλήκια κάτω, μέσα στη φυλακή».

Η φιλική σχέση με τον Μανιάτη καταδικασθέντα δολοφόνου και την οικογένειά του, προέκυψε μέσω της επαγγελματικής δραστηριότητας της Βαρβάρας Θεοδωράκη. Την επισκέπτονταν στο ιατρείο της ως πελάτες. Η κοινή καταγωγή του δράστη και της μητέρας της, αλλά και το προφίλ της «τέλειας οικογένειας» που προέβαλαν, ήταν αρκετά για τη Βαρβάρα Θεοδωράκη να τους «ανοίξει το σπίτι της».

Οπως λέει «έδειχναν ότι είναι μια τέλεια οικογένεια, συμπεριφέρονταν στο Μάριο σαν να ήταν παιδί τους. Ο φονιάς και η γυναίκα του έδειχνε τέτοια αγάπη σαν να ήμασταν μια οικογένεια. Επαιζαν τέτοιο θέατρο που δεν μπορούσε να τους καταλάβει κανείς.

Ενα ωραίο θέατρο έπαιζαν και από ότι έμαθα εκ των υστέρων το είχαν ξανακάνει και σε άλλο παιδί, το οποίο άφησαν σε έξι μήνες, αφού πήραν τα χρήματα… Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο άρχοντας ο υπασπιστής του εκάστοτε αμερικάνου στρατιωτικού ακολούθου και η γυναίκα του ήταν μια τέλεια νοικοκυρά και τα παιδιά τους ήταν άψογα… Απ’ ότι φάνηκε βολιδοσκοπούσαν την οικονομική μας κατάσταση».

Το θράσος του έφτασε στο σημείο να «αγιοποιεί» τον εαυτό του λέγοντας της, πως κάθε πρωί πήγαινε και άφηνε στην εξώπορτα άνδρα που είχε ξυλοκοπηθεί 20 ευρώ. Όπως έμαθε αργότερα ο δράστης ήταν ο ίδιος που εκείνη «έδειχνε ότι ήταν φιλεύσπλαχνος και ελεήμων»!

Η µητέρα του Μάριου προέβη σε µια ακόµα αποκάλυψη: «Θα δεις τι κανόνι θα σκάσει» ήταν τα λόγια του ιθύνοντος νου της αρπαγής του 26χρονου, ένα μήνα πριν σε συνάντηση που είχε με την θεία του, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να διευκρινίζει σε τι αναφερόταν.

«Εκείνο που εκ των υστέρων μου είπε η αδελφή μου είναι πως ένα μήνα πριν γίνει το κακό πήγε στο φαρμακείο και της είπε «θα δεις τι κανόνι θα σκάσει, δεν το καταλάβαμε τότε, ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης. Το μαγείρευαν επτά χρόνια, που να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοια διπροσωπία.

Ο Μάριος του είχε τυφλή εμπιστοσύνη, τον έλεγε γιο του, μαζί πήγαιναν σε εκκλησίες, του δάνειζε το αυτοκίνητό του, κάναμε μαζί διακοπές, τον είχε σαν πατέρα. Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι, ότι είναι τόσο ύπουλος άνθρωπος».

Τι συνέβη στην υπόθεση του Μάριου

Στις 9 Αυγούστου του 2012 ο Μάριος Παπαγεωργίου, αναχωρεί με το αυτοκίνητό του από το Διακοπτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές. Ξημερώματα 10ης Αυγούστου, η μητέρα του δέχθηκε τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί της.

Στις 17 Αυγούστου, η εξαφάνιση του Μάριου δηλώνεται από την μητέρα του, όλο αυτό το διάστημα οι απαγωγείς την διαβεβαίωναν πως το παιδί της βρίσκεται στη ζωή και θα τον απελευθέρωναν εφόσον τους κατέβαλε τα λύτρα. Η μητέρα ζητά τη βοήθεια από 73χρονο οικογενειακό φίλο, ο οποίος την αποτρέπει να απευθυνθεί στις Αρχές και αναλαμβάνει εκείνος τον ρόλο του διαπραγματευτή με τους απαγωγείς.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το σπίτι και εντόπισαν επτά άτομα μέσα σ΄ένα σταθμευμένο μαύρο βαν. Οπως αποκαλύφθηκε σχεδίαζαν ν’ απαγάγουν και τη μητέρα του. Μαζί του συλλαμβάνεται και ο 73χρονος φίλος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με την οικογένεια ήταν ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του 26χρονου και εκείνος που μίλησε τελευταία φορά με τον Μάριο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία τον Οκτώβριο του 2012, ενώ λίγους μήνες αργότερα, με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων και τη συνδρομή της εκπομπής «Φως στο τούνελ» αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό που «κρυβόταν» για πολύ καιρό στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 26χρονου.

Μια μεγάλη κηλίδα αίματος που, όπως διαπιστώθηκε από τα ειδικά εργαστήρια, ανήκε στον Μάριο. Συλλαμβάνονται συνολικά 8 άτομα, ανάμεσά τους ο 73χρονος «φίλος» της οικογένειας και η σύζυγος του.

Πρωτόδικα καταδικάζονται οι Πέτρος Μιχαλέακος – εγκέφαλος -, η γυναίκα του Βούλα Σιούταλου, Αναστάσιος Μπασάντης, Αριστείδης Κορέντιος, και τα αδέλφια Γεράσιμος και Βασίλης Ταμπακάκης καταδικάζονται χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί η σορός του Μάριου. Οι άλλοι δυο αθωώνονται λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Τι υπέδειξε ο Καναδός ερευνητής

Ο Καναδός ερευνητής που προσελήφθη από την οικογένεια του δολοφονηθέντος Μάριου, μετά από επισταμένη έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα πως νεαρός δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο και στη συνέχεια οι δολοφόνοι μετέφεραν το πτώμα, στην κορυφή του Κιθαιρώνα, υποδεικνύοντας τις παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στα Βίλια, ως τον προσωρινό τάφο του.

Τον Ιουλίου του 2019, το Μικτό Ορκωτό Εφετείου Αθηνών, κρίνει και πάλι ομόφωνα ένοχο τον Μιχαλεάκο επιβάλλοντάς του, τη ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεκαπέντε έτη για αρπαγή κατά συναυτουργία, οκτώ έτη για απόπειρα εκβίασης και πέντε έτη για σύσταση συμμορίας.

Ομόφωνη ήταν η καταδίκη ακόμη δύο κατηγορουμένων για σύσταση συμμορίας και για τον τέταρτο εμπλεκόμενο για απόπειρα εκβίασης. Ο δεύτερος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή τριών ετών και οι δύο τελευταίοι σε τρία και δύο έτη αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Μητέρα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό αλμπίνο παρόλο που οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί

    31.01.2023 16:23
  • Μητέρα ξεσπά: «Βλέπουν τον Δημήτρη στην παιδική χαρά και απομακρύνουν τα παιδιά τους»

    31.01.2023 14:47
  • “Το παιδί μου ούρλιαζε από τον πόνο, το έστειλαν στην Αθήνα για να πεθάνει”: Λύγισε η μητέρα του 9χρονου Δημήτρη

    30.01.2023 16:16
  • Έχω ένα αγοράκι 10 μηνών και θέλω να το δώσω για υιοθεσία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

    30.01.2023 14:29
  • Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Άλκη: Τραγική φιγούρα η μητέρα του έναν χρόνο μετά

    28.01.2023 15:22
  • Αυτοί είναι οι 12 δολοφόνοι του Άλκη – Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους

    28.01.2023 14:34
  • Κόλαφος ο Κατερινόπουλος– «Κορυφαία ονόματα της Ελλάδας πίσω από τη δολοφονία Καραϊβάζ»

    27.01.2023 12:46
  • Λύγισε στον αέρα ο Κανάκης για τη μητέρα του: “Μαμά σ’αγαπώ και σε ευχαριστώ”

    27.01.2023 12:02
  • Μανώλης Καντάρης: Η δολοφονία του πατέρα για μια κάμερα, η ετοιμόγεννη σύζυγος και οι αμετανόητοι δράστες

    26.01.2023 20:16
  • Μανώλης Δουρής: Ο βιαστής και παιδοκτόνος του εξάχρονου γιου του – Αυτοκτόνησε, αφού κακοποιήθηκε επανειλημμένως στη φυλακή

    26.01.2023 18:51



Δημοφιλή

02.02.2023 10:42

Ζευγάρι επιβιβάστηκε σε πτήση και άφησε το μωρό του στο αεροδρόμιο επειδή...

02.02.2023 10:33

Οι προσευχές μας μαζί τους: Βαρύ το κλίμα για την οικογένεια στην...

02.02.2023 09:26

Παίρνει εκδίκηση από ψηλά η Τζωρτζίνα: Το στοιχείο στο κινητό που “καταδικάζει”...

01.02.2023 22:01

Έφυγε ξαφνικά την ώρα που έπαιζε: Νεκρό 7χρονο παιδάκι που λιποθύμησε σε...

01.02.2023 21:52

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης διέπραξε ύβρη απέναντι στη Δημοκρατία, τον περιμένει η...

01.02.2023 21:22

Κλαίνε και οι πέτρες στα Δολιανά Αρκαδίας: Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του Μάριου...

01.02.2023 21:05

«Από την Δ‘ Δημοτικού ήθελε να γίνει πιλότος και να πετάει»: Συγκλονίζει...

01.02.2023 20:55

«Ελάτε, ρε, αν σας βαστάει»: Ολόκληρο το συγκλονιστικό βίντεο με την απώθηση...

Πρόσφατα

02.02.2023 09:26

Παίρνει εκδίκηση από ψηλά η Τζωρτζίνα: Το στοιχείο στο κινητό που “καταδικάζει”...

02.02.2023 09:17

Μοιάζει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σούσουρο με τη Νατάσα Παζαΐτη στο κέντρο...

02.02.2023 09:13

Κορομηλά: «Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό»

01.02.2023 23:10

Τα μυστικά της γιαγιάς: 11 έξυπνα κόλπα που κάθε σύγχρονη νοικοκυρά πρέπει...

01.02.2023 22:36

«Με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους – Έσπασα όλο το σπίτι»:...

01.02.2023 22:25

Με υλικά που έχετε στο σπίτι σας: To «μαγικό» μείγμα που εξαφανίζει...

01.02.2023 22:01

Έφυγε ξαφνικά την ώρα που έπαιζε: Νεκρό 7χρονο παιδάκι που λιποθύμησε σε...

01.02.2023 21:52

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης διέπραξε ύβρη απέναντι στη Δημοκρατία, τον περιμένει η...

01.02.2023 21:22

Κλαίνε και οι πέτρες στα Δολιανά Αρκαδίας: Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του Μάριου...

01.02.2023 21:05

«Από την Δ‘ Δημοτικού ήθελε να γίνει πιλότος και να πετάει»: Συγκλονίζει...

01.02.2023 21:01

Παράδειγμα προς μίμηση: Η Καλλιόπη Ψυρούκη τέλειωσε το Γυμνάσιο, έγινε μητέρα τριών...

01.02.2023 20:55

«Ελάτε, ρε, αν σας βαστάει»: Ολόκληρο το συγκλονιστικό βίντεο με την απώθηση...

01.02.2023 20:34

Ανδραβίδα: Αυτή ήταν η άσκηση του μοιραίου Phantom – Πετούσε μια «ανάσα»...

01.02.2023 20:27

Θλίψη στις Σέρρες: Νεκρός ξαφνικά ο Γιάννης Πάντσιος, θρήνος για τον 47χρονο...

01.02.2023 20:20

Η συνταγή που θα σας ζητάνε όλοι: Το πιο νόστιμο και γρήγορο...

01.02.2023 20:09

Εξοργισμένος ο Γρηγόρης Πετράκος με τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Η χειρότερη μορφή αμόρφωτου»

01.02.2023 20:02

Το μεγάλο θαύμα της Παναγίας: «Μου έδειξε την αξονική και μου είπε...

01.02.2023 19:54

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα: Το σπαρακτικό της μήνυμα

01.02.2023 19:34

Βόρεια Ελλάδα: Ποινική δίωξη σε 38χρονο & τη μητέρα του για βιασμό...

01.02.2023 19:17

Αποκάλυψη του πατέρα του υποσμηναγού: «Είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση με άλλο αεροσκάφος...

01.02.2023 19:03

Πτώση Phantom: Τραγική κατάληξη για τους δυο πιλότους – H ταυτοποίηση και...

01.02.2023 19:01

«Αγαπούσε πολύ την πατρίδα»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου πιλότου που σκοτώθηκε...

01.02.2023 18:51

Γιάννης Χρυσομάλλης – Yanni: Ο διεθνούς φήμης συνθέτης από την Καλαμάτα, που...

01.02.2023 18:01

Σκάκι | Μπαίνει στα ελληνικά σχολεία ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here