Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Θρήνος για τον αγαπητό Ζαχαρία – Νεκρός μόλις στα 38 του χρόνια από τροχαίο

Ειδήσεις
by Natalia Xristodoulou 11.12.2025 19:51
Natalia Xristodoulou 11.12.2025 19:51
0

Γλυφάδα: Ο DJ Ζακ Φάμελλος ο 38χρονος που έχασε την ζωή του στο τροχαίο στην Βουλιαγμένης
Πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες – Δυστυχώς όμως ο Ζαχαρίας είχε πολλαπλά τραύματα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε» είπε συνάδελφός του

Δείτε το βίντεο:

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 38χρονου Ζαχαρία Φάμελου με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος ήταν αυτός που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/12/2025) στη Γλυφάδα στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.

Ο Ζακ όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του ήταν ένας αγαπητός DJ και μουσικός παραγωγός με πολλές γνώσεις πάνω σε πολλά είδη μουσικής. Το τροχαίο στη Γλυφάδα μπορεί να τον έβγαλε από τις ζωές τους, αλλά ο ίδιος παραμένει ζωντανός στις μνήμες τους.

Ένας από τους συναδέλφους του, ο Κώστας Σάλτης έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι βρισκόταν στο σημείο του δυστυχήματος και προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο Ζαχαρία, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

«Εχθές το βράδυ σχολώντας από μαγαζί που παίζω στην Γλυφάδα ήμουν μάρτυρας ενός τροχαίου. Εκτός από DJ, λόγω της ιδιότητας μου (εκπαιδευμένος διασώστης) πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως ο Ζαχαρίας είχε πολλαπλά τραύματα. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του», έγραψε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 38χρονος Ζαχαρίας.

Δείτε το βίντεο:

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Μιχάλης Ιγνατίου – Θρήνος στην τηλεόραση

Πέθανε ο Μιχάλης Ιγνατίου στα 50 του, ο σκηνοθέτης που για χρόνια σφράγισε το πρόγραμμα του Omega Channel.
Ο Μιχάλης Ιγνατίου απεβίωσε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 50 χρόνων.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς την οικογένειά του, υπογραμμίζοντας πως «η σκηνοθετική οικογένεια της Κύπρου έγινε φτωχότερη».

«Έφυγε από κοντά μας ο Μιχάλης Ιγνατίου ένας άνθρωπος με σπάνια καλοσύνη, αληθινή σεμνότητα και ανεξάντλητο πάθος για τη δουλειά του» γράφει η Ένωση, προσθέτοντας πως «ο Μιχάλης υπήρξε πρότυπο επαγγελματία. Ψύχραιμος, μεθοδικός, αφοσιωμένος και ουσιαστικά παρών σε κάθε παραγωγή που αναλάμβανε».

Δείτε την ανάρτηση της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου:

«Η πολυετής του παρουσία στο Omega Channel άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα. Με τη δουλειά και τον χαρακτήρα του, έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Omega, η οποία σήμερα θρηνεί έναν πολύ αγαπημένο συνεργάτη», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μιχάλης Ιγνατίου υπήρξε επί σειρά ετών ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της δημοσιογραφικής ομάδας του σταθμού, συντονίζοντας με επαγγελματισμό και ψυχραιμία την παραγωγή του κεντρικού δελτίου. «Ήταν πίσω από όλα, όσα βλέπετε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής ειδήσεων του Omega Channel, αποχαιρετώντας τον συνεργάτη του και μιλώντας για «μια ήρεμη δύναμη», με πάθος, αφοσίωση και χιούμορ.

Ο σταθμός εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του, Μαρία, στην κόρη τους, Νεφέλη, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Έκτακτn ανακοίνωση της Αστυνομίας προς όλους τους Έλληνες – ΠΡΟΣΟXΗ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓOΝ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση την 11η Δεκεμβρίου 2025, προειδοποιώντας τους πολίτες για μια νέα ηλεκτρονική απάτη που διακινείται μέσω e-mail. Οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, υποσχόμενοι ένα δήθεν «δωρεάν πακέτο γιορτών» με τον τίτλο «Χριστουγεννιάτικη Διάσωση Οικογένειας 2025», με σκοπό την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και την απόσπαση χρημάτων.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς ηλεκτρονικών απατών που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, εκμεταλλευόμενες την ψηφιακή καθημερινότητα των πολιτών και την ανάγκη για οικονομική ελάφρυνση, ειδικά ενόψει των εορτών. Οι δράστες εξελίσσουν συνεχώς τις μεθόδους τους, καθιστώντας επιτακτική την ενημέρωση και την επαγρύπνηση.

Η νέα απάτη με το «Δωρεάν πακέτο γιορτών»
Όπως ανακοίνωσε η Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, ένα παραπλανητικό e-mail κυκλοφορεί ευρέως, προσποιούμενο ότι προέρχεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Το μήνυμα υπόσχεται ένα «δωρεάν γιορτινό πακέτο» στο πλαίσιο της δήθεν «Χριστουγεννιάτικης Διάσωσης Οικογένειας 2025». Για να προσδώσουν αληθοφάνεια, οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία του Υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, ισχυριζόμενοι ότι η πρωτοβουλία αποτελεί «απευθείας εντολή του». Έχουν μάλιστα δημιουργήσει και ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραπέμπει στο Υπουργείο.

Ο στόχος των δραστών είναι διπλός: αφενός η υποκλοπή προσωπικών στοιχείων των πολιτών και αφετέρου η απόσπαση παράνομου κέρδους. Για να παραλάβουν το δήθεν δωρεάν πακέτο, οι παραλήπτες καλούνται να καταβάλουν 100 ευρώ ως «τέλος logistics και εγγραφής» για «ασφαλή συσκευασία, μεταφορά και παράδοση». Η Ελληνική Αστυνομία τονίζει ότι το συγκεκριμένο μήνυμα είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και προτρέπει τους πολίτες να το διαγράφουν άμεσα και να μην ανοίγουν συνημμένα αρχεία.

Αυτό που ανησυχεί τους αναλυτές είναι η εξελιγμένη μεθοδολογία των απατών, που καθιστά δύσκολη την αναγνώρισή τους από μη εξοικειωμένους χρήστες. Η αγορά φαίνεται να προεξοφλεί μια συνεχή αύξηση τέτοιων περιστατικών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενισχυμένη ψηφιακή παιδεία. Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της προστασίας των πολιτών, παραθέτει συγκεκριμένα σημάδια που αποκαλύπτουν την πλαστότητα ενός e-mail:

Έλεγχος αποστολέα: Να ελέγχεται προσεκτικά η διεύθυνση του αποστολέα. Ασυνήθιστα στοιχεία, όπως η διεύθυνση [email protected], μαρτυρούν απάτη, καθώς δεν αντιστοιχεί σε επίσημες διευθύνσεις του Υπουργείου.

Συντακτικά και ορθογραφικά λάθη: Τα απατηλά μηνύματα συχνά περιέχουν γραμματικά ή συντακτικά λάθη που προδίδουν την πλαστότητά τους.
Συνημμένα αρχεία και σύνδεσμοι: Να αποφεύγεται το άνοιγμα συνημμένων αρχείων ή συνδέσμων από άγνωστες ή ύποπτες πηγές, καθώς ενδέχεται να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό.
Αιτήματα για προσωπικά δεδομένα: Οι κρατικοί φορείς δεν θα ζητήσουν ποτέ προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες μέσω e-mail.
Πιεστικές προθεσμίες: Η χρήση λέξεων με κεφαλαία γράμματα, όπως «ΑΜΕΣΩΣ», «ΔΩΡΕΑΝ», «ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ», αποτελεί ξεκάθαρο σημάδι απάτης.

Η συνεχής ενημέρωση και η επαγρύπνηση αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα κατά των ηλεκτρονικών απατών. Οι πολίτες καλούνται να διασταυρώνουν πάντα τις πληροφορίες, επικοινωνώντας άμεσα με τις επίσημες Αρχές σε περίπτωση αμφιβολίας. Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι περισσότερες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της (www.astynomia.gr), στην ενότητα «Οδηγός του πολίτη/Χρήσιμες συμβουλές», καθώς και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (www.cyberalert.gr). Ένα σχετικό Δελτίο Τύπου έχει εκδώσει και το Υπουργείο Ανάπτυξης, επιβεβαιώνοντας την ψευδή φύση του μηνύματος.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή

11.12.2025 20:34

Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο στα LIDL από τον ΕΦΕΤ

11.12.2025 19:59

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλός σεισμός τώρα στη χώρα μας – Στους δρόμους οι κάτοικοι

11.12.2025 19:27

Διαδοχικοί σεισμοί ανοιχτά της Ρόδου

11.12.2025 19:16

Κλειστά σχολεία και τριήμερο ξεκούρασης για τους μαθητές: Η λίστα

11.12.2025 18:36

Ο Τσίπρας στηρίζει τους αγρότες – «Δεν είναι εγκληματική οργάνωση»

11.12.2025 18:28

Πέθανε ο σκηνοθέτης Μιχάλης Ιγνατίου – Θρήνος στην τηλεόραση

11.12.2025 17:19

Alpha Bank: Αυτόματη χρέωση κάθε μήνα σε αυτά τα ΙΒΑΝ

11.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για Συντάξεις – Τι αλλάζει η Κυβέρνηση

Πρόσφατα

11.12.2025 18:28

Πέθανε ο σκηνοθέτης Μιχάλης Ιγνατίου – Θρήνος στην τηλεόραση

11.12.2025 18:15

Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1;

11.12.2025 17:38

Έκτακτo για Πασχάλη Τερζή

11.12.2025 17:19

Alpha Bank: Αυτόματη χρέωση κάθε μήνα σε αυτά τα ΙΒΑΝ

11.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για Συντάξεις – Τι αλλάζει η Κυβέρνηση

11.12.2025 16:41

Έκτακτo για Ανδρέα Μικρούτσικο

11.12.2025 16:31

Έκτακτn ανακοίνωση της Αστυνομίας προς όλους τους Έλληνες – ΠΡΟΣΟXΗ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓOΝ

11.12.2025 16:21

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με…

11.12.2025 15:43

“Τρίτη μέρα που…” Μαθεύτηκε για την Έλενα Παπαρίζου

11.12.2025 15:29

Μαρτίκας για Παντελίδη: “Ξέρω ότι δεν οδηγούσε εκείνος το μοιραίο βράδυ επειδή…”

11.12.2025 15:10

ΕΚΤΑΚΤO ΤΩΡΑ – ΕΠΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

11.12.2025 14:57

Ευχάριστα νέα για τον Στάθη Μαντζώρο – Μόλις έγινε γνωστό

11.12.2025 14:35

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

11.12.2025 14:30

Εξέλιξη σoκ στη Φοινικούντα: Μόλις μαθεύτnκε τι είχε κάνει ο ανιψιός στο...

11.12.2025 14:27

Μήνυμα προς όλους: Τα 2 πρόσωπα – έκπληξη που βάζει στην κυβέρνηση...

11.12.2025 13:55

«Πανικός» σε πασίγνωστη μεγάλη πόλη της Ελλάδας: 30 Kpoύσματα σε μαθητές, κλείνουν...

11.12.2025 13:46

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

11.12.2025 12:29

Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα: Το τεράστιο πρόστιμο...

11.12.2025 12:00

Σε πελάγη ευτυχίας η Κωνσταντοπούλου: Τα κατάφεραν με τον σύντροφο της

11.12.2025 11:51

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 20χρονου θείου: Τι έκανε με τον σύντροφό...

11.12.2025 11:42

Οδηγός μηχανής πάτησε γυναίκα, και σκότωσε τον…

11.12.2025 11:05

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

11.12.2025 10:45

Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά

11.12.2025 10:28

Νέο περιστατικό: «Τα ασθενοφόρα δεν είναι ταξί», άκουσε οικογένεια που ικέτευε για...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here