Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Septona: Με προϊόντα 100% Made in Greece κατέκτησε τη διεθνή αγορά

Ειδήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
by Newsroom 11.09.2018 22:55
Newsroom 11.09.2018 22:55
0

Σε μια εποχή όπου οι μεγάλες βιομηχανίες βασίζουν την ανταγωνιστικότητά τους στο outsourcing, μια ελληνική επιχείρηση ανατρέπει τον κανόνα. Η Septona, κυρίαρχη στον κλάδο των ειδών προσωπικής υγιεινής, είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση που, αξιοποιώντας πλήρως το μοντέλο της καθετοποιημένης παραγωγής, πέτυχε σε μία δεκαετία όχι απλώς να υπερδιπλασιάσει τον τζίρο της, αλλά να κυριαρχήσει στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά και να καθιερώσει την παρουσία της σε 70 χώρες. Με κύκλο εργασιών άνω των 60 εκατ. ευρώ και συνεχή αναπτυξιακή πορεία, η Septona παράγει όλα τα προϊόντα της στις δικές της μονάδες, εφαρμόζοντας ένα πλήρως καθετοποιημένο μοντέλο παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων της.

Αυτό που έχει επιτύχει η εταιρεία, όπως εξηγεί η διευθύνουσα σύμβουλος της Septona Κωνσταντίνα Ευαγγελίου, είναι όχι μόνο «να ελέγξει το κόστος παραγωγής, αλλά κυρίως να ελέγξει την ποιότητα και τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων της», δηλαδή όλα αυτά τα στοιχεία που καθιστούν την εταιρεία ανταγωνιστική και ικανή να συγκριθεί με κολοσσούς στον κλάδο της προσωπικής υγιεινής.

Η Septona διαθέτει σήμερα τέσσερα εργοστάσια, συνολικού εμβαδού 60.000 τ.μ., στα Οινόφυτα, στα οποία παράγονται 600 έτοιμα προϊόντα κάθε λεπτό. Είναι η μοναδική ευρωπαϊκή επιχείρηση με 100% καθετοποίηση στην παραγωγή και με δικά της κέντρα διανομής σε πέντε χώρες. Οι εξαγωγές της που έχουν συνεχώς ανοδική τάση αντιπροσωπεύουν το 68% του κύκλου εργασιών της και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ίσως στοιχεία είναι ότι το 40% αυτών των εξαγωγών κατευθύνεται στις πλέον απαιτητικές αγορές της Ευρώπης, όπως είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία.

Το εγχείρημα δεν ήταν απλό, εξηγεί η κ. Ευαγγελίου. «Επενδύσαμε σε νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις, καινοτόμα προϊόντα και, το πιο σημαντικό, στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι επενδύσεις που έχουμε κάνει την τελευταία 6ετία είναι άνω των 36 εκατ. ευρώ και μάλιστα την επόμενη διετία, δηλαδή το 2018-2019, θα ολοκληρωθεί μια επένδυση 20 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, στα Οινόφυτα. Οι επενδύσεις είναι σε νέα προϊόντα, αύξηση παραγωγικότητας στα υπάρχοντα και σε νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις. Τα τελευταία επτά χρόνια έχουμε αύξηση κατά 70%-75% σε ανθρώπινο δυναμικό και σήμερα είμαστε περίπου 500 άτομα».

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 με πολυμετοχική σύνθεση και βασικό προϊόν την μπατονέτα, ώσπου το 1990 εξαγοράστηκε από δύο νέους ανθρώπους, την οικογένεια Ευαγγελίου, το Θωμά και τη Ρόη. Η μητέρα, εξιστορεί η κ. Ευαγγελίου, «διατηρούσε φαρμακείο πριν από πολλά χρόνια και ο πατέρας ήταν τραπεζικός υπάλληλος. Αποφάσισαν να κάνουν κάτι μαζί και ξεκίνησαν έτσι μια φαρμακαποθήκη. Ηταν πολύ άξιοι άνθρωποι και σιγά σιγά η φαρμακαποθήκη αυτή μεγάλωσε. Ηταν μόλις 30 χρονών, όταν τους έγινε η πρόταση να πάρουν ένα ποσοστό της εταιρείας και το τόλμησαν. Στην αρχή πήρανε το 50% και το 1990 εξαγόρασαν το 100% της επιχείρησης».

Το νεαρό ζευγάρι είδε ότι είχε στα χέρια του ένα προϊόν, την μπατονέτα, η οποία είναι ένα πολύ μικρής αξίας και ως εκ τούτου πολύ δύσκολο να κάνει τζίρους. Ετσι αποφάσισε να καθετοποιήσει και να αναπτύξει την παραγωγή, παράγοντας εξ ολοκλήρου και όλα τα συστατικά από τα οποία προκύπτει το τελικό κουτί της μπατονέτας, που σημαίνει τα πλαστικά stick, τα κουτιά, την πρώτη ύλη του βαμβακιού». Η συγκυρία ήταν ευνοϊκή, αφού, λόγω του ότι το προϊόν ήταν μικρής αξίας, δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά πολυεθνικές εταιρείες. Οι δύο νέοι αντιλήφθηκαν επίσης εγκαίρως ότι η ελληνική αγορά ήταν πολύ μικρή για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Ετσι, εκτός από την καθετοποίηση της παραγωγής, αποφάσισαν να επεκταθούν στις εξαγωγές και φυσικά σε νέα προϊόντα. Με άξονες τη βρεφική και τη γυναικεία φροντίδα, η Septona αριθμεί σήμερα πάνω από 1.500 κωδικούς προϊόντων.

Από τότε ξεκίνησε η αλματώδης πορεία της εταιρείας και, από το 1997, που υλοποιείται η πρώτη 100% καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα στα Οινόφυτα, με στόχο την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας, ο τζίρος της εταιρείας εκτινάσσεται από τα 3,3 εκατ. ευρώ, στα 29,6 εκατ. ευρώ σε μία μόλις δεκαετία, δηλαδή το 2007. Το 2017 ο κύκλος εργασιών ανέρχεται πλέον στα 66,3 εκατ. ευρώ και το 2018 η Septona συνεχίζει την ανοδική πορεία.

Συνεργασίες με κολοσσούς του διεθνούς λιανεμπορίου

Η αρχή ήταν δύσκολη γιατί είμαστε μια χώρα που δεν είναι γνωστή για τέτοιου είδους βιομηχανία, υπογραμμίζει η κ. Ευαγγελίου, που μαζί με την αδελφή της Βάσω ηγούνται σήμερα της Septona. Οι δύο γυναίκες μπήκαν στην εταιρεία από νωρίς, παράλληλα με τις σπουδές τους και όχι απλώς παρακολούθησαν, αλλά καθοδήγησαν τη Septona στη σημερινή της μορφή. Tα προϊόντα προσωπικής υγιεινής είναι δύσκολος κλάδος γιατί πρέπει η εταιρεία να διαθέτει πολλές πιστοποιήσεις παραγωγής, εξηγεί η σημερινή διευθύνουσα σύμβουλος. «Η εταιρεία απευθύνθηκε στους μεγάλους λιανεμπόρους παγκοσμίως. Το καταφέραμε με πολλή προσπάθεια. Κανείς στην αρχή δεν πίστευε ότι μια ελληνική βιομηχανία θα μπορέσει να είναι εφάμιλλη μιας αντίστοιχης ευρωπαϊκής, αλλά το πετύχαμε τηρώντας τις δεσμεύεις μας, δηλαδή την καλύτερη ποιότητα που υπήρχε στην αγορά, ανταγωνιστικές τιμές, ευελιξία και αξιοπιστία. Σήμερα, μας εμπιστεύονται με τα προϊόντα τους όλοι οι μεγάλοι λιανέμποροι όπως τα Boots, τα Aldi, τα Migros, τα Carrefour κ.ά., αλλά και μεγάλες πολυεθνικές. Αυτή τη στιγμή είμαστε μία από τις τρεις μεγαλύτερες βιομηχανίες του χώρου μας στην Ευρώπη». Το κομμάτι του private label αντιπροσωπεύει σήμερα το 50% – 55% των εξαγωγών της εταιρείας, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα είναι με την επωνυμία Septona, που πωλούνται σε πάνω από 50 χώρες. Παρότι η Septona δεν είναι εταιρεία τροφίμων κατάφερε και είναι μέσα στις 100 εταιρείες προσωπικής υγιεινής παγκοσμίως και η μοναδική στον κλάδο της στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποίηση IFS HPC, το υψηλότερο πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας που απονέμεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της προσωπικής υγιεινής και πιστοποιεί την άριστη λειτουργία της παραγωγής και την ποιότητα του προϊόντος. «Κάθε χρόνο στα εργοστάσιά μας πραγματοποιούνται πάνω από 30 επιθεωρήσεις, από οργανισμούς πιστοποίησης και από διεθνείς λιανεμπόρους», τονίζει η κ. Ευαγγελίου.

Η καθετοποιημένη παραγωγή μάς άνοιξε αγορές

Το καθετοποιημένο μοντέλο παραγωγής όχι μόνο βοήθησε την εξαγωγική προσπάθεια, αλλά υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος. Για να μπεις στον χώρο των μεγάλων λιανεμπόρων παγκοσμίως, εξηγεί η κ. Ευαγγελίου, «πρέπει να έχεις μια πολύ μεγάλη παραγωγή, ώστε να ανταποκριθείς στις διαφορετικές προδιαγραφές, τις διαφορετικές ποσότητες και τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η καθετοποίηση μας έχει βοηθήσει πολύ ειδικά στις αγορές του εξωτερικού, γιατί ο ανταγωνισμός είναι από μεγαθήρια και δεν γίνεται να ανταποκριθείς αν δεν είσαι καθετοποιημένος παραγωγικά». Η παραγωγική ικανότητα και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων έχουν κατατάξει την εταιρεία ακόμη και στο top list των πολυεθνικών για την παραγωγή δικών τους προϊόντων. Η ανάπτυξη και ο εμπλουτισμός της προϊοντικής αλυσίδας έγιναν σταδιακά και συστηματικά. «Οι αγορές του εξωτερικού μάς εμπιστεύθηκαν και σταδιακά άρχισαν και μας ζητούσαν και άλλα προϊόντα», εξηγεί η κ. Ευαγγελίου. «Οι πρώτες κατηγορίες που μπήκαμε ήταν τα προϊόντα βάμβακος, όπου και σε αυτά δουλεύουμε βάσει καθετοποιημένης παραγωγής. Π.χ. στους δίσκους ντεμακιγιάζ, που αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας, φτιάχνουμε ακόμη και την πρώτη ύλη με την τελευταία τεχνολογία στον χώρο.

Παίρνουμε το βαμβάκι και το επεξεργαζόμαστε με ειδικά μηχανήματα σε ένα εργοστάσιο που είναι μόνο για αυτό. Βλέποντας τις ανάγκες της αγοράς, αποφασίσαμε να επεκταθούμε και σε άλλα προϊόντα πιο υψηλής αξίας, πάντα στον κλάδο της προσωπικής υγιεινής, που είναι και αυτός για τον οποίο έχουμε γίνει γνωστοί στον κόσμο.

Ετσι αναπτύξαμε την κατηγορία των μαντιλιών (μωρομάντιλα, δροσομάντιλα, μαντίλια ντεμακιγιάζ) και αυτό έφερε μετά τα γαλακτώματα, τα βρεφικά καλλυντικά (ενυδατική κρέμα, σαμπουάν και αφρόλουτρα για μωρά από την πρώτη μέρα της γέννησής τους ή για μεγαλύτερα παιδιά), τα υποσέντονα μιας χρήσης και νέες κατηγορίες που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα. Μπαίνουμε συνεχώς σε νέες κατηγορίες και επιχειρούμε να καινοτομούμε. Ενα από τα καινοτόμα μας προϊόντα είναι η υγρή πούδρα και μια σειρά από προϊόντα μας έχουν ηγετική θέση στις αγορές».

Διασπορά του κινδύνου σε πολλές αγορές, πολλά προϊόντα και πολλούς πελάτες

«Η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας για την αδερφή μου και εμένα αποτελεί πραγματικά μονόδρομο», υπογραμμίζει η κ. Ευαγγελίου και «αυτό που μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να επενδύσεις μονόπλευρα, μόνο σε μια προϊοντική κατηγορία, μόνο σε έναν πελάτη, μόνο σε μια χώρα», σημειώνει. «Εχουμε μοιράσει τον κίνδυνο και η κάθε αγορά για εμάς είναι κάτι διαφορετικό, από την οποία καθημερινά μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Ετσι εκτός από την Ευρώπη «είμαστε πολύ δυνατοί σε πολλές διαφοροποιημένες αγορές όπως αυτή του Ιράν, της Κίνας, της Λατινικής Αμερικής, της Αυστραλίας, της Ρωσίας κ.α.»

Παρά τη ισχυρή εξαγωγική στόχευση της εταιρείας, η Ελλάδα αποτελεί στρατηγική επιλογή όχι μόνο ως βάση των παραγωγικών της εγκαταστάσεων. «Πιστεύουμε στην Ελλάδα και στο μέλλον της και για αυτό εν μέσω κρίσης αποφασίσαμε να στραφούμε στην εγχώρια αγορά, επενδύοντας σε νέα προϊόντα». Στην Ελλάδα επικεντρωθήκαμε στα επώνυμα προϊόντα. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλος που κάνει κάτι παρόμοιο, δηλαδή να παράγει προϊόντα βάμβακος».

«Επενδύσαμε σε νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις και καινοτόμα προϊόντα, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών του Ελληνα καταναλωτή. Εξίσου σημαντική είναι η επένδυσή μας στο ανθρώπινο δυναμικό. Για την επόμενη διετία ο στρατηγικός μας σχεδιασμός είναι η περαιτέρω διεκδίκηση ηγετικών μεριδίων και οι πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει δικαιώνουν αυτή την επιλογή.

Αξίζει να σημειώσω ότι το πρώτο επτάμηνο του 2018 οι πωλήσεις στην ελληνική αγορά, της μάρκας Septona, αυξήθηκαν κατά 34% και έχουμε κατακτήσει ηγετικά μερίδια σε βασικές κατηγορίες των προϊόντων μας. Η ανάπτυξη αφορά όλους τους τομείς, κάτι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό γιατί έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά και την επένδυση που κάναμε πέρυσι, ενδυναμώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό με την ενσωμάτωση έμπειρων στελεχών πολύ υψηλού επιπέδου τόσο στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, όσο και στον τομέα των πωλήσεων».

Οπως εξηγεί η διευθύνουσα σύμβουλος της Septona, «ένας από τους κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας βάσει της οποίας δραστηριοποιούμαστε ήταν η παραγωγή διαφοροποιημένων προϊόντων χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά μας. Αυτό που πάντα προσπαθούμε είναι να προσφέρουμε προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους τελικούς πελάτες μας. Εχουμε επενδύσει πολλά χρήματα στην έρευνα και ανάπτυξη, έτσι ώστε να μπούμε σε νέες κατηγορίες με οφέλη για τους καταναλωτές.

Στην οικογένεια της Septona έχουμε διδαχθεί από τους δημιουργούς της να στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και σεβασμό στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή, κάθε μέρα επιτυγχάνουμε μικρές ή μεγάλες νίκες προς αυτόν τον σκοπό», καταλήγει.

Με πληροφορίες από την Καθημερινή

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Θρήνος στον ΣΥΡΙΖΑ

    11.01.2026 23:51
  • Στο πλευρό της Καρυστιανού ο πιο πλούσιος Έλληνας βουλευτής – Αυτός είναι

    11.01.2026 23:45
  • Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

    11.01.2026 22:45
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

    11.01.2026 22:38
  • Θρήνος σε παιδικό πάρτι, αντί για γενέθλια κάνουν κηδεία: Νεκpά 2 αδερφάκια, στο νοσοκομείο τα άλλα 13 παιδιά

    11.01.2026 21:57
  • Αεροπορική τραγωδία: Έξι νεκροί από πτώση αεροσκάφους – Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στα θύματα

    11.01.2026 21:26
  • Ιράν: Στους 538 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών

    11.01.2026 20:52
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    11.01.2026 20:47
  • Γεμίζουν τα Νοσοκομεία: Αυτά είναι τα 2 χαρακτηριστικά πρώτα – πρώτα συμπτώματα που κανείς δεν δίνει σημασία αλλά «φωνάζουν» ότι κόλλησες Γρίπη Α

    11.01.2026 20:35
  • Προσοχή: Ανακαλείται ταχίνι με επικίνδυνο παθογόνο – Μην το καταναλώσετε

    11.01.2026 20:30

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here