Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Παλαιό Φάληρο: Τα αδέρφια της 3χρονης… θα τα πούνε όλα για την νεκρή αδερφούλα τους – Σε τεράστιες αντιφάσεις πέφτει η μητέρα τους

Ειδήσεις
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
by Newsroom 04.08.2025 12:52
Newsroom 04.08.2025 12:52
0

Κακοποίηση, προμελέτη, πνιγμός, προσπάθεια συγκάλυψης και μετατροπή κατηγορίας. Το ενδεχόμενο αυτής της αλληλουχίας, εξετάζουν οι ανακριτικοί υπάλληλοι που ερευνούν τις πράξεις της 32χρονης μητέρας από την Αλγερία, πριν και μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος της τρίχρονης κόρης της, αλλά και τις παλινωδίες της ενώπιον των αρχών.

“Ατύχημα στο ντους… Χτυπούσε η καρδιά της… Ήταν ζεστή… Την άφησα στη θάλασσα… Μου γλίστρησε… Ήπιε νερό και πνίγηκε…”, ήταν μερικές από τις αρχικές αναφορές της 32χρονης σε διαδοχικές επαφές με αστυνομικούς και στελέχη του λιμενικού σώματος, για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του μοιραίου Σαββάτου, που οδήγησαν στο θάνατο το 3χρονο κοριτσάκι. Ωστόσο στην απολογία της στους λιμενικούς έδωσε μια διαφορετική εκδοχή.

“Έκανα μπάνιο την ανήλικη κόρη μου στην ντουζιέρα του σπιτιού μου, το κορίτσι μου έπεσε και χτύπησε στο μέτωπο της, έσπασε τα δύο μπροστινά δόντια της. Πέθανε. Της φόρεσα το μαγιό της. Πήραμε το λεωφορείο και πήγαμε στην παραλία που ήξερα. Πήγαμε στο Φάληρο. Άφησα τα δύο παιδιά μου στην παραλία να παίζουν με το κινητό μου και πήρα αγκαλιά το νεκρό παιδί μου. Μπήκαμε στη θάλασσα μαζί. Εκεί την άφησα από την αγκαλιά μου”, φέρεται να ανέφερε στην τετράωρη κατάθεση της στο Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου.

Γιατί η 32χρονη έφθασε σε αυτή την τελική εκδοχή; Όλοι οι χειριστές της υπόθεσης εκτιμούν πως η κατηγορουμένη επιδιώκει να αντιστρέψει τις κατηγορίες σε βάρος της, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για την ποινική μεταχείριση της. “Θέλει να κάνει το κακούργημα, πλημμέλημα. Επιδιώκει η κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση να γίνει προσβολή μνήμης νεκρού. Επιδιώκει δηλαδή να μετατρέψει την πιθανή ισόβια ή πολυετή κάθειρξη σε… 6 μήνες ή χρηματική ποινή”, αναφέρουν αστυνομικοί και λιμενικοί. Όλες αυτές οι επιδιώξεις της, μπορεί να είναι αδύναμες, να καταρρίπτονται από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, αλλά αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τις προθέσεις της κατηγορουμένης.

Στο μεταξύ, οι Αρχές εξετάζουν ενδείξεις, οι οποίες προκύπτουν από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 32χρονης και μηνύματα, που φαίνεται να γίνονταν μέσα από το ταξί της επιστροφής, αφού έχει αφήσει το κοριτσάκι στη θάλασσα, πως είχε αποκαλύψει τι είχε συμβεί, σε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Το πρωί της Κυριακής, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στον Ανακριτή.

Ατύχημα ή χτύπημα

Ατύχημα στο ντους ή σκόπιμο χτύπημα σε σκληρή επιφάνεια; Τα στελέχη του λιμενικού και της Αστυνομίας, συνεχίζουν να ζητούν απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, αναφορικά με τον τρόπο που το μικρό κορίτσι απέκτησε δύο προθανάτια τραύματα. Ένα στην αριστερή πλευρά του μετώπου του παιδιού και ένα στο δεξί του γόνατο. Σε συρτάρι της κουζίνας δίπλα από το νιπτήρα του σπιτιού, εντοπίστηκαν δύο κηλίδες αίματος, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε στα εργαστήρια DNA της Ελληνικής αστυνομίας, ανήκουν στο μικρό παιδί. Πρόκειται για το σημείο που όπως ισχυρίστηκε η 32χρονη, είχε βάλει την κόρη της κάτω από την βρύση της κουζίνας προσπαθώντας να την συνεφέρει.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η 32χρονη ενδέχεται να είναι εκείνη που προκάλεσε τραύματα στο παιδί, σε μία στιγμή εκνευρισμού και πιθανής εκδήλωσης βίαιων ενεργειών απέναντί του, όταν εκείνο δυστρόπησε ή έκλαιγε έντονα. Δεν αποκλείουν να χτύπησε το παιδί σε κάποιο σταθερό αντικείμενο ή να προκάλεσε τραύμα στο κεφάλι του με τα χέρια ή άλλο όργανο, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς για ατύχημα. Στη συνέχεια φαίνεται να προαποφάσισε-προμελέτησε τις φρικτές ενέργειες που ακολούθησαν ενώ ακόμη και μετά από αυτές επιχείρησε να τις συγκαλύψει.

Στην περίπτωση που το προθανάτιο τραύμα στο κεφάλι του μικρού κοριτσιού συνέβη με οποιονδήποτε τρόπο στο δώμα διαμονής τους, συνδυαστικά με το μεταβολικό σύνδρομο που έπασχε και τα παθολογικά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπιζε, έφερε το παιδί σε μια ημι-λιπόθυμη κατάσταση, σε έναν λήθαργο, αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές. Σε αυτή την κατάσταση, αν κάποιος άφηνε το παιδί στη θάλασσα, ή το κρατούσε μέσα σε αυτή, “το κοριτσάκι θα πέθανε μετά από λίγες αναπνοές, με την εισρόφηση ύδατος στους πνεύμονες. Ένα ποτήρι νερό ήταν αρκετό για να πνιγεί” εκτιμούν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης. Η μικρή ποσότητα ύδατος και άμμου, “βαθιά” στα πνευμόνια του παιδιού, είναι στοιχείο που αναδεικνύει ότι το παιδί ζούσε κατά τη διαδρομή, και πέθανε μέσα στη θάλασσα. Η εισρόφηση ύδατος δεν γίνεται αν το άτομο είναι νεκρό.

Καθοριστικές οι πληροφορίες που θα δώσουν τα δύο αδέλφια

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, καθοριστικές αναμένεται να είναι οι πληροφορίες που θα δώσουν τα δύο ανήλικα παιδιά για τον θάνατο της αδελφής τους, εάν ήταν φυσικά αυτόπτες μάρτυρες.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο νοσοκομείο με την καλύτερη δυνατή φροντίδα που μπορεί να τους παρασχεθεί σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον. Κοντά τους είναι νοσηλευτές, γιατροί και ψυχολόγοι. Οι Αρχές στοχεύουν στις πληροφορίες αυτές, τις οποίες θα εκμαιεύσουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

“Ήταν βρεγμένα…”

“Μου ζήτησε σε σπαστά ελληνικά να την πάω στο κέντρο “Αthens”. Στη συνέχεια μου έδειξε ένα γραπτό μήνυμα στα αγγλικά που έγραφε την διεύθυνση της στα Κάτω Πατήσια. Αφού τους άφησα, είδα ότι τα πίσω καθίσματα ήταν βρεγμένα. Προφανώς τους παρέλαβα κατευθείαν μετά το μπάνιο τους, αφού επιβιβάστηκαν από την παραλία”, αναφέρει στην κατάθεση του στο Λιμενικό ο οδηγός ταξί, που βοήθησε στον εντοπισμό της 32χρονης.

Στο δώμα του 8ου ορόφου, όπου διέμενε η ίδια και τα παιδιά της, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διαπίστωσαν μια μεγάλη ακαταστασία και ρυπαρότητα. Δεν εντόπισαν το φόρεμα που φορούσε η 32χρονη την ημέρα θανάτου του παιδιού, όπως και τα παπουτσάκια που φορούσε όπως απεικονίζονταν στα σχετικά βίντεο. Βρέθηκε ένα μικρό παντελονάκι που προσομοιάζει με αυτό που φορούσε το κοριτσάκι πάνω από το πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό. Το φόρεμά της όπως και τα παπουτσάκια του μικρού κοριτσιού, πρέπει να τα έχει πετάξει, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Παλαιό Φάληρο: Μία βούρτσα το όπλο του φόνου – Όσα αποκάλυψε ο άντρας που πρόσεχε την οικογένεια

    05.08.2025 09:42
  • Παλαιό Φάληρο: Επιβεβαιώνεται το xειρότερο σενάριο που εξέταζαν οι αρχές

    04.08.2025 16:40
  • Ραγδαία εξέλιξη – Σοκ για τη νεκρή 3χρονη στο Φάληρο: Βρήκαν μόλις ΤΩΡΑ κρυμμένο σε θάμνους, σε σακούλα, αυτό που έτρεμε η μητέρα

    04.08.2025 16:05
  • 🚨 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: ΑΥΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΟΥ

    04.08.2025 13:39
  • Σοκ – Κορόιδεψε τους αστυνομικούς: Τι κρατούσε στο χέρι η 32χρονη μητέρα της 3χρονης στο Παλαιό Φάληρο, σε όλη την απολογία της

    04.08.2025 10:59
  • Καλλιακμάνης για Παλαιό Φάληρο: Έσπρωχνε το παιδί βαθιά στη θάλασσα κι αυτό προσπαθούσε να πάει κοντά της

    03.08.2025 13:02
  • Παλαιό Φάληρο: Αποκαλύφθηκε το βεβαρυμένο παρελθόν της 32χρονης μητέρας

    03.08.2025 10:51
  • Φροντίδα σε 4 τροχούς: Κινητή μονάδα στο Παλαιό Φάληρο προσφέρει καθαριότητα, ρούχα & βιβλία σε άπορους & αστέγους

    19.07.2023 22:24
  • Σοκ Παλαιό Φάληρο: Τραυματίστηκε γυναίκα από επίθεση σκύλου – Οι πρώτες δηλώσεις της

    01.05.2023 18:47
  • Έκανε το μαγαζί ώπα η Σαπουντζάκη: Χόρευε και ξεσάλωσε στα γενέθλια της 80χρονης Μαρίας Ιωαννίδου και έγιναν θέαμα

    20.04.2023 13:08

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here