Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Νέα Μίνι απόδραση στη Χαλκιδική για τον σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, στη Βίλα του στη Νέα Μουδανιά

Ειδήσεις
loksok
by Newsroom 01.07.2018 12:17
Newsroom 01.07.2018 12:17
0

Στη Χαλκιδική για μία θερινή απόδραση από τις πολιτικές του υποχρεώσεις βρίσκεται από σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός του κράτους των Σκοπίων μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και μετά των συζύγων τους θα διανυκτερεύσουν σε κάμπινγκ στην Κασσάνδρα, από όπου αναμένεται να αποχωρήσουν αύριο αργά το μεσημέρι.

Η επίσκεψη είναι αυστηρά ιδιωτική, χωρίς να έχουν προγραμματιστεί επαφές πολιτικής φύσης. Η είσοδος του κομβόι στη χώρα μας έγινε μέσω του τελωνείου των Ευζώνων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Η περιοχή τελεί υπό διακριτική αλλά στενή φύλαξη και Ελλήνων αστυνομικών, για να μην γίνει αντιληπτή η εκεί παρουσία του πρωθυπουργού των Σκοπιών από το φόβο μη τυχόν και προκληθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες και επεισόδια, ενώ σε επιφυλακή, αλλά σε ικανή απόσταση από τον τόπο διαμονής του, βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ.

Με αυτή την έννοια το γεγονός ότι διέρρευσε η πληροφορία ότι θα μείνει σε κάμπινγκ δεν είναι και κάτι 100% αξίοπιστο. Πληροφορίες θέλουν τον Ζάεφ να μένει ή στην Καλλιθέα ή στο Παλιούρι, κάτι που στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας ουδείς επιβεβαιώνει.

Η βίλα των συγγενών του Ζάεφ στα Νέα Μουδιανιά Χαλκιδικής

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Ζάεφ διαθέτει εξοχικό στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής αν και το ακίνητο των 300 τ.μ. φαίνεται να ανήκει σε συγγενικά του πρόσωπα. Όπως μάλιστα έγραφαν ΜΜΕ των Σκοπίων δημοσιεύοντας φωτογραφίες του ακινήτου, ο πρωθυπουργός Ζάεφ πραγματοποιεί στη βίλα της Χαλκιδικής -και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα- πριβέ ραντεβού με αξιωματούχους, φίλους και συνεργάτες του

Την αγορά του ακινήτου από συγγενικά πρόσωπα του πρωθυπουργού των Σκοπίων είχε επιβεβαιώσει στο «ΘΕΜΑ» η συμβολαιογράφος που συνέταξε τα συμβόλαια για την επίμαχη αγοραπωλησία, Αικατερίνη Μπεχτσή, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το ακίνητο αγοράστηκε με τρία συμβόλαια και ότι δεν ευσταθούν όσα αναφέρουν αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ στα Σκόπια για το τελικό κόστος των 300.000 ευρώ. «Αναφέρουν πως αγοράστηκε οικία 170 τ.μ. για 20.000 ευρώ, ενώ πρόκειται για τρία διαφορετικά συμβόλαια τελικά. Αυτές είναι οι τιμές στην περιοχή. Εγώ ξέρω ό,τι γράφω στο συμβόλαιό μου.

Οι μεσίτες ξέρουν τις τιμές καλύτερα. Αυτό το σπίτι δεν είναι του ίδιου του πρωθυπουργού των Σκοπίων, αλλά συγγενικού του προσώπου. Στη Νέα Ποτίδαια, στην περιοχή των Μουδανιών, είναι μια ολόκληρη οικοδομή με τρία διαμερίσματα, γι’ αυτό συντάχθηκαν και τρία συμβόλαια. Εγώ ανέλαβα να κάνω τα συμβόλαια. Και κανένας δεν το γνώριζε.

Τώρα τα βγάζουν στη φόρα πιθανότατα αυτοί που τον κυνηγούν», λέει και συμπληρώνει: «Είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον που έρχονται ξένοι στην περιοχή μας και αγοράζουν και μπορούμε να κινηθούμε μέσα στην κρίση. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ρώσους αλλά και από Τούρκους».

Πηγή