Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Μητσοτάκης: «Αφήσαμε πίσω μας τα χρόνια της κρίσης. Η χώρα αποπνέει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης»

Ειδήσεις
by Newsroom 29.03.2021 15:10
Newsroom 29.03.2021 15:10
0

Μητσοτάκης: «Αφήσαμε πίσω μας τα χρόνια της κρίσης. Η χώρα αποπνέει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης»

Σε διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση στη Βουλή των Κοινοτήτων του Καναδά, για τα 200 έτη απο την Ελληνική Επανάσταση, παρουσία του Πρωθυπουργού του Καναδά, έλαβε μέρος ο πρωθυπουργος, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αναλάβει το κράτος, γιατί ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί.

«Η Ελλάδα δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αφήσαμε πίσω μας τα χρόνια της κρίσης. Αυτή είναι μια χώρα που αποπνέει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρέμβασή του στη διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση προκειμένου να τιμηθεί η επέτειος των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στη Βουλή των Κοινοτήτων του Καναδά, παρουσία του Πρωθυπουργού του Καναδά, Justin Trudeau.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε κοινή διαπίστωση πως υπάρχει ένα εύρος θεμάτων στα οποία η ατζέντα των δύο φιλελεύθερων ηγετών έχει κοινά σημεία, όπως η Κλιματική Αλλαγή, η Ενέργεια, η συμπεριληπτική ανάπτυξη με έμφαση στις ευκαιρίες για τους νέους και η Ισότητα των Φύλων. «Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τα βήματα που έκανες σε θέματα όπως η Ισότητα των Φύλων. Ξεκάθαρα στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα φτάσει στο σημείο αυτό, αλλά παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα και στη δική μας ατζέντα. Σε ό,τι αφορά προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στην εποχή μετά την πανδημία, ο ηγετικός σας ρόλος σε θέματα όπως η Κλιματική αλλαγή, είναι ένα θέμα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μέσω συλλογικής δράσης. Έχουμε λάβει τολμηρές πρωτοβουλίες να απομακρυνθούμε από τα ορυκτά καύσιμα για την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας. Και πλέον οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες πως θα σημειώσουμε πολύ καλή επίδοση στη δύσκολη διαδρομή προς μία οικονομία μηδενικών εκπομπών».

Με μεγάλη χαρά συμμετείχα μαζί με τον Πρωθυπουργό του Καναδά @JustinTrudeau στον ψηφιακό εορτασμό μιας πολύ ξεχωριστής μέρας για όλους τους Έλληνες & για όλους τους Καναδούς ελληνικής καταγωγής, που είναι περήφανοι για την καταγωγή τους και ταυτόχρονα περήφανοι που είναι Καναδοί. pic.twitter.com/PZjkqNJ8Px

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 28, 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στη σημασία της συμπεριληπτικής ανάπτυξης δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι αυτή θα πρέπει πρωτίστως να συμπεριλάβει τους νέους: «Είναι πολύ σημαντικό για φιλελεύθερους πολιτικούς όπως εσύ και εγώ. Ιδίως μετά την πανδημία, θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως δεν θα υπάρξει μια νέα γενιά νικητών και ηττημένων. Ο COVID-19 κατέστησε σαφές πως μπορεί να πιστεύει κανείς στην οικονομία της ελεύθερης αγοράς, αλλά υπάρχουν στιγμές που το κράτος θα πρέπει να αναλάβει δράση και ουσιαστικά να παρέμβει για θέματα που οι ιδιωτικές αγορές δεν μπορούν αντιμετωπίσουν. Όλοι μάθαμε την αξία να έχουμε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που είναι σε θέση να προσφέρει δωρεάν και ποιοτική περίθαλψη σε όλους. Είναι ένα σημαντικό κληροδότημα που μας άφησε ο COVID-19 και το οποίο θα μείνει μαζί μας».

Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημίας υπογράμμισε ότι: «με ανησυχεί ιδιαίτερα η νεότερη γενιά. Έχω την αίσθηση πως κάποιες φορές αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως χαμένους αυτής της μνημειώδους αλλαγής που λαμβάνει χώρα. Υποχρέωσή μας είναι, όταν σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, να εστιάσουμε στους νέους και να διασφαλίσουμε πως η ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς που οραματιζόμαστε αφορά και αυτούς. Πρόκειται για μια διαφορετική γενιά. Σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο. Θα πρέπει να μιλήσουμε τη δική τους γλώσσα και αυτό θα είναι μια σημαντική πρόκληση για εμάς, να κάνουμε την πολιτική και τις δημόσιες υπηρεσίες κάτι που αφορά τη νέα γενιά».

«Trudeau: Να εργαστούμε από κοινού για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους

«Η ελληνική κοινότητα του Καναδά είναι πυλώνας της κοινωνίας», ανέφερε ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, προσθέτοντας πως η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση αποτελεί «απόδειξη των δεσμών και των κοινών αξιών που εδώ και γενιές έχουν φέρει κοντά τις δυο χώρες μας». «Οι Καναδοί ελληνικής καταγωγής εμπλουτίζουν την κουλτούρα μας, την επιχειρηματικότητά μας, αλλά και την καινοτομία, την επιστήμη και βεβαίως τις τέχνες μας. Αυτή η κοινότητα έχει ενισχύσει τους δεσμούς μας με την Ελλάδα, κάτι που θα επιτρέψει να εργαστούμε από κοινού για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους», συμπλήρωσε ο Καναδός Πρωθυπουργός. «Μέσα από πολλές συζητήσεις που έκανα με τον Κυριάκο, συνειδητοποίησα που βρισκόμαστε και οι δύο σε σημαντικά ζητήματα, όπως η ισότητα των δύο φύλων, η αναγνώριση της διαφορετικότητας που είναι πολύ σημαντική, η αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, η συμπεριληπτική οικονομία. Αυτά είναι τα ζητήματα που έχουν την μεγαλύτερη σημασία, πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το τι θα πουν οι ειδήσεις μια μέρα», τόνισε.

«Θέλουμε οι Καναδοί να μετέχουν στο success story της Ελλάδας»

«Θέλουμε οι Καναδοί, και κυρίως οι Καναδοί ελληνικής καταγωγής, να μετέχουν στο success story της Ελλάδας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι με το τέλος της πανδημίας η ελληνική οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη σαφώς πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αγαπητέ Justin, που πολλές καναδικές εταιρείες θα αποτελέσουν μέρος αυτού του success story. Έχουμε πολύ σημαντικές καναδικές επενδύσεις στην Ελλάδα και θα προέτρεπα περισσότερες καναδικές επιχειρήσεις να δουν την Ελλάδα ως μια επενδυτική ευκαιρία. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να “ξεμπλοκάρουμε” μια επένδυση από την Eldorado Gold και να υπογράψουμε νέα συμφωνία με την εταιρεία που ανοίγει την προοπτική για τη δημιουργία σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας πολύ εποικοδομητικής συνεργασίας και στο οικονομικό μέτωπο».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού:

«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρέσβη. Πρωθυπουργέ του Καναδά, αγαπητέ Justin. Κυρίες και κύριοι. Αγαπητή Emmanuella, Αγαπητή Julia.

Είναι τόσο μεγάλη τιμή και προνόμιο το γεγονός ότι συμμετέχω σε αυτόν τον ψηφιακό εορτασμό μιας πολύ ξεχωριστής μέρας για όλους τους Έλληνες, αλλά και για όλους τους Καναδούς ελληνικής καταγωγής. Την προηγούμενη Πέμπτη, είχαμε το προνόμιο να εορτάσουμε 200 χρόνια από την έναρξη του ελληνικού Απελευθερωτικού Αγώνα (Greek War of Independence). Ήταν, όντως, μια πολύ συγκινητική τελετή. Νομίζω πως νιώσαμε πραγματικά περήφανοι για τα επιτεύγματά μας ως έθνος. Αλλά, ταυτόχρονα, αγαπητέ Justin ξέρεις ότι αυτοί οι καιροί είναι καιροί στοχασμού. Είναι μια ευκαιρία να κοιτάξουμε την ιστορία μας ουσιαστικά επαρχίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κατάφερε να μετατραπεί σε μια απόλυτα Δυτική, σύγχρονη χώρα που μοιράζεται κοινές δημοκρατικές αξίες με τον Καναδά. Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στην ελληνοκαναδική κοινότητα, στους 3.000 Καναδούς ελληνικής καταγωγής που είναι περήφανοι για την καταγωγή τους ενώ ταυτόχρονα νιώθουν και περήφανοι που είναι Καναδοί.

Justin, γνωρίζω σε τι βαθμό πάντα συνεισέφερες και με πόσο ενθουσιασμό συμμετείχες πάντα στην ετήσια παρέλαση που λαμβάνει χώρα στο Μόντρεαλ, ακόμα και πριν γίνεις Πρωθυπουργός και γνωρίζω ότι είσαι πραγματικός φίλος της Ελλάδας και ότι για σένα έχει ιδιαίτερη αξία αυτή η σχέση. Είναι μεγάλη μου τιμή το γεγονός ότι συμμετέχω σε αυτή την ψηφιακή εκδήλωση.

Οι χώρες μας έχουν τόσα κοινά. Η ελληνοκαναδική κοινότητα είναι πάντα εκεί για να μας υπενθυμίζει τους κοινούς μας δεσμούς και μια από τις πρώτες προτεραιότητες που έθεσα όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Πρωθυπουργός πριν από 20 μήνες ήταν η ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με τη Διασπορά μας.

Έχουμε λάβει σειρά πρωτοβουλιών σε πολλά μέτωπα. Στο ψηφιακό μέτωπο προσπαθήσαμε να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να παραμείνουν σε επαφή με το ελληνικό κράτος. Γνωρίζουμε πως τα Προξενεία μας χαρακτηρίζονται από γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά η τεχνολογία προσφέρει μια νέα ευκαιρία διάδρασης με το ελληνικό κράτος όποτε είναι απαραίτητο και μάλιστα απρόσκοπτα, χωρίς τη γραφειοκρατική ταλαιπωρία που αυτό συχνά συνεπάγεται.

Επίσης, λάβαμε την πρωτοβουλία να δώσουμε, τουλάχιστον στους Έλληνες που άφησαν τη χώρα κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης, το δικαίωμα ψήφου από τον μόνιμο τόπο διαμονής τους. Μέχρι να περάσουμε αυτόν τον νόμο, έπρεπε κανείς να επιστρέψει στην Ελλάδα για να μπορέσει να ψηφίσει. Οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό τώρα έχουν την ευκαιρία συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας χωρίς να κάνουν αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Θεσπίσαμε νέες ψηφιακές πλατφόρμες για να βοηθήσουμε Έλληνες δεύτερης και τρίτης γενιάς, αλλά και τους Καναδούς, Αμερικανούς, Αυστραλούς των οποίων η μητρική είναι η αγγλική, να παραμείνουν σε επαφή με την ελληνική γλώσσα. Και να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να μάθουν ελληνικά και να παραμείνουν σε επαφή με τη χώρα καταγωγής τους.

Πάντα προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε, ειδικά νεαρούς Καναδούς, να ταξιδέψουν στην Ελλάδα τα καλοκαίρια και να ζήσουν τη χώρα καταγωγής τους. Και γνωρίζω ότι για τα παιδιά, τους εφήβους, αυτό το πρώτο ταξίδι στην Ελλάδα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους.

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε ακόμα να κάνουμε ώστε να ενισχύσουμε τους δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες μας. Και εννοείται πως οι Ελληνοκαναδοί, αγαπητέ Justin, είναι η φυσική γέφυρα που μας ενώνει. Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω σε αυτή την ψηφιακή εκδήλωση, γιορτάζοντας αυτή την πράγματι ξεχωριστή στιγμή για τη χώρα μας.

Κάτι τελευταίο που θα ήθελα να επισημάνω είναι πως η Ελλάδα δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αφήσαμε πίσω μας τα χρόνια της κρίσης. Αυτή είναι μια χώρα που αποπνέει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι με το τέλος της πανδημίας η ελληνική οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη σαφώς πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αγαπητέ Justin, που πολλές καναδικές εταιρείες θα αποτελέσουν μέρος αυτού του success story. Έχουμε πολύ σημαντικές καναδικές επενδύσεις στην Ελλάδα και θα προέτρεπα περισσότερες καναδικές επιχειρήσεις να δουν την Ελλάδα ως μια επενδυτική ευκαιρία.

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να “ξεμπλοκάρουμε” μια επένδυση από την Eldorado Gold και να υπογράψουμε νέα συμφωνία με την εταιρεία που ανοίγει την προοπτική για τη δημιουργία σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας πολύ εποικοδομητικής συνεργασίας και στο οικονομικό μέτωπο.

Επομένως, θέλουμε οι Καναδοί, και κυρίως οι Καναδοί ελληνικής καταγωγής, να μετέχουν στο success story της Ελλάδας. Και ελπίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί όχι το 2022, όταν θα είμαστε πλέον σε θέση να γιορτάσουμε και με φυσική παρουσία την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, να είμαι και εγώ παρών στους υπέροχους εορτασμούς σας. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε -όπως είπες αγαπητέ Justin- τα τελευταία 2 χρόνια, σίγουρα η επόμενη φορά θα είναι θεαματική. Γιατί να μην γιορτάσουμε την επέτειο από κοινού.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Πηγή : news247.gr

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή

06.12.2025 00:02

Θρήνος για την Ειρήνη – Πέθανε στα 53 της χρόνια – Ήταν...

05.12.2025 23:25

Νεκρή η μητέρα, θετική στο αλκοτέστ η οδηγός – Έπεσαν από τα...

05.12.2025 23:06

Έκτακτn είδηση για αγρότες, σoκ τι συνέβn πριν λίγο

05.12.2025 22:54

Αλεξανδρούπολη: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας, για ζευγάρι! Πίσω από την κλειστή πόρτα,...

05.12.2025 22:38

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου: Κλείνουν σταθμοί Μετρό στο κέντρο της Αθήνας

05.12.2025 22:03

EKTAKTO – Καραμπόλα πέντε οχημάτων

05.12.2025 21:38

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μετά τον «Byron» – Πότε θα «χτυπήσει» στη...

05.12.2025 20:46

ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

Πρόσφατα

05.12.2025 22:15

Ξάνθη: Ένοικοι γηροκομείου ποζάρουν ξανά για ένα ημερολόγιο – Δείτε φωτογραφίες από...

05.12.2025 22:03

EKTAKTO – Καραμπόλα πέντε οχημάτων

05.12.2025 21:38

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μετά τον «Byron» – Πότε θα «χτυπήσει» στη...

05.12.2025 21:27

Γωγώ Μαστροκώστα: Auτή έιναι η μορφή καρκίνου που πάσχει

05.12.2025 21:05

Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα κατάφερε, υπέστn...

05.12.2025 20:46

ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

05.12.2025 20:35

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

05.12.2025 20:26

Δάκρυσε και η Παναγία στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο...

05.12.2025 20:10

Ανακοπή καρδιάς: 6 προειδοποιητικά σημάδια που θα νιώσετε λίγες μέρες πριν

05.12.2025 19:46

Τραγωδία: Τρεις Νεκροί Αστυνομικοί και 13 τραυματίες – Πήγαν να κάνουν έξωση...

05.12.2025 19:25

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την σχέση...

05.12.2025 19:14

Έκλεισαν και άλλη Εθνική Οδό οι αγρότες – Αποκλεισμός επ’αόριστον στην κυκλοφορία

05.12.2025 18:37

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Παραλύει» ξανά η χώρα – Μόλις ανακοινώθηκε

05.12.2025 18:18

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων στην Ελλάδα: Χρονοδιάγραμμα και κριτήρια

05.12.2025 18:08

Δεν τα κατάφερε η Αγγελική – Έφυγε σε ηλικία μόλις 49 χρονών

05.12.2025 17:44

Κακοκαιρία Byron: «Βούλιαξε» πασίγνωστη πόλη – Θυμίζει «Βενετία»

05.12.2025 17:32

ΕΚΤΑΚΤΟ Καιρός: Νέα πρόβλεψη Καλλιάνου – Τι έρχεται αύριο Σάββατο

05.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για όσους έχουν Netflix, μόλις έγινε γνωστό

05.12.2025 16:51

ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ: ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ KINDER

05.12.2025 16:18

Πέθανε απομονωμένη στα 61 από καρκίνο η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

05.12.2025 15:38

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στη Λούτσα:...

05.12.2025 15:03

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

05.12.2025 14:23

Αν πάτε να βγάλετε λεφτά και δείτε αυτό στο ΑΤΜ, φύγετε όσο...

05.12.2025 14:06

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here